- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Canım hastaneden hastaneye değişiyor Ben de dün özel bir hastanede kan tahlili verdim sonucu Pazartesi alacağım tahlil vermeden önce sortsk ac karnina gidiliyor degilmi ben bi ozelde sordum kan testini 1 gun sonra aliyosun dedi
Canım bende rahim dinlendirme işlemi yapıldı ilk tüp bebeğimde yumurta toplamadan sonra ohss olduğum için rahmi dinlendirdi dr bide yumurta çok toplanipta doldurulmaya müsaitse bekliyorlar daha iyi oluyo ilkindede tuttu düşük oldu 5+5 şuan yine rahim dinlendirmesi yaptık ALLAH'IN izniyle dondurulmuş 5.Gün embriyosu transfer edildi ALLAHIM'IN izniyle tuttu 5 haftalık hamileyim çok şükür RABBIM isteyen ümmet-i muhammede nasip etsin INŞAALLAH bende niye böyle yaptı dr demiştim üzülmüştüm ama dr iyiki dinlemişim bence dr ne derse ALLAH'IN izniyle güven RABBIM ol desin yeter ki...Arkadaslar tup bebekte rahim dinlendirme neden yapiliyor yada yapilmiyo neye gore bwlirleniyor ne olur beni bilgilendirirmisinz
Benim kist olduğu için ertelenmişti canim transferim INŞAALLAH senin herşey yolundadır transferin olur en kısa zamanda ümmet-i muhammedle beraber RABBIM yavrularını kucağına almayı nasip etsin...İyi akşamlar kızlar geçen ay opu oldum.Reglim başladı acaba bu ay transfer olur mu?Hani opudan kaynaklanan kistler oluşmuşsa ertelenir mi?Yarın hastaneyi arayıp randevu alacağım.
Çok çok teşekkür ederim canım. İnşallah ertelenmez.Tabi embriyolar da genetige gitti 10 güne tam sonuç belli olacak.Tedaviye başlasam bile sonucu ancak 10 güne öğrenicez.Olumsuzsa tedavi iptal olur. Ah çok karışık benimki..Benim kist olduğu için ertelenmişti canim transferim INŞAALLAH senin herşey yolundadır transferin olur en kısa zamanda ümmet-i muhammedle beraber RABBIM yavrularını kucağına almayı nasip etsin...
INŞAALLAH bitanem ümmet-i muhammedle beraber RABBIM evlatlarimizi kucağımıza almayı nasip etsin sende gönlünü ferah tut canım benimde idrarda silik çıkmıştı 8.günde 12. günde değerim ALLAH'IN izniyle iyi çıktı inşaallah seninde çok güzel çıkar güzel haberlerini bekliyoruz...allah kucagina almayi nasip.etsin ins bizde 1 ay dinlendik 2 tane 5.gun embriyosu kondu yarin kan tahlilim var
İnnnşallah müjdeli haberler alırsın canm.Kist falan yok muydu?Benden fazla yumurta toplandı büyük ihtimal kist oluşur diye tahmin ediyorum.Geçen sefer olmuştu çünkü.allah kucagina almayi nasip.etsin ins bizde 1 ay dinlendik 2 tane 5.gun embriyosu kondu yarin kan tahlilim var
Ben ALLAH'IN izniyle hamileyim 5 haftalık bitanem 2. transferim ilkinde tutmuştu düşükle sonuçlandı INŞAALLAH bu sefer ümmet-i muhammedle beraber kucağımiza almayı nasip etsin RABBIM.. sende gönlünü ferah tut bitanem hayırlı gün hayırlı saatte olsun INŞAALLAH RABBIM ol desin yeterkiÇok çok teşekkür ederim canım. İnşallah ertelenmez.Tabi embriyolar da genetige gitti 10 güne tam sonuç belli olacak.Tedaviye başlasam bile sonucu ancak 10 güne öğrenicez.Olumsuzsa tedavi iptal olur. Ah çok karışık benimki..Sen hangi aşamadasın canm?
Allah razı olsun canım..İnşallah yavruların seni hiç birakmasin sağ salim kucağına alırsın innnşallah..Ben ALLAH'IN izniyle hamileyim 5 haftalık bitanem 2. transferim ilkinde tutmuştu düşükle sonuçlandı INŞAALLAH bu sefer ümmet-i muhammedle beraber kucağımiza almayı nasip etsin RABBIM.. sende gönlünü ferah tut bitanem hayırlı gün hayırlı saatte olsun INŞAALLAH RABBIM ol desin yeterki
Ben 6+4 te duydum şükür canim ama cok derinden di sesi cok küçük oldugu içinKızlar kalp atışını kaçta duyarız benim gittiğim zaman 5+5 olacak yani bu 6 hafta oluyor değil mi? Duyar mıyım acaba?
Yaaa bekleyeceğiz desenizeBen 6+4 te duydum şükür canim ama cok derinden di sesi cok küçük oldugu için
Yooo daha erken duyanlarda var canim sansin varsa duyarsin :) innnnnnnsallahhhh duyarsinnn :)Yaaa bekleyeceğiz desenize
İnnnşallah yaa öyle merak ediyorum ki nasıl olacak kalbi nasıl atacak kime benzeyecek doğunca neler hissedeceğim. Allah bu güzel duyguları hepimize yaşatsın.Yooo daha erken duyanlarda var canim sansin varsa duyarsin :) innnnnnnsallahhhh duyarsinnn :)
Hazir ollll dunyada duyacağın ennnn guzelll ses seni bekliyorrr :)İnnnşallah yaa öyle merak ediyorum ki nasıl olacak kalbi nasıl atacak kime benzeyecek doğunca neler hissedeceğim. Allah bu güzel duyguları hepimize yaşatsın.
YaaaaaHazir ollll dunyada duydugun ennnn guzelll ses seni bekliyorrr :)
Canim bende iki gun once 6+4te bebeklerimin pıtpıtlariniYaaaaaBu topik ve sizler bana güç veriyorsunuz çok teşekkür ederim güzel enerjinize
İnşallah atlatırsın canım yat hiç kalkma. Bırakmaz inşallah annesini yavrular. Rabbim bu inişli çıkışlı dönemimizde hepimize sabır sağlık versin.Canim bende iki gun once 6+4te bebeklerimin pıtpıtlarini
duydumhemde kanamam baslamisti ve bebeklerimi kaybettigimi dusunerek aglayarak gece vakti acile gitmistim oradaki ultrasondan duydum.Simdi dusuk tehlikem var yatiyorum Rabbim sanada ve bekleyen herkesede o güzel sesi dinletsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?