Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kızlar iyi akşamlar benim bugün biraz bulantılarım hafifledi neye işarettir acaba bu arada korkuyorum ama ara ara yokluyor bulantılar 7 24 olmuyor yani. Hiç böyle olan var mı

Canim sonucun kac çıktı?
Korktuğum başıma geldi hevesim kursağımda kaldı.15.1 çıktı hcg ortada adette yok benim hayatımda başıma hiç böyle bişey gelmedi resmen şoktayım.Hafta sonu tüp bebek doktoruma gidicem.O araştırsın bakalım neden böyle oldu.beyindeki hipofiz bezi hcg üretebiliyomuş araştırdığım kadarıyla öyleymiş.Ne düşünüceğimi de şaşırdım böyle bişey yaşıyan var mı

Bundada bi hayır vardır.Daha zamanı gelmemiş demek ki.Beni en çok aile saglıgı merkezindeki doktor yanılttı pozitif dedi manyak .Gerçi o demesede bi sürü hamilelik belirtisi yaşadım nerdeyse 1 haftadır.Tabi önceside var.En azından kist yokmuş ona bile sevindim resmen

Kızlar iyi akşamlar benim bugün biraz bulantılarım hafifledi neye işarettir acaba bu arada korkuyorum ama ara ara yokluyor bulantılar 7 24 olmuyor yani. Hiç böyle olan var mı
Ben de senim gibiyim :) Daha tam olarak başlamadı demek ki bizim bulantılarımız zaten herkeste olacak diye de birşey yokmuş :) Ama sunu soyleyebilirim giç ama hiç iştahım yok tüm gün aç kalabilirim :)

Canım niye böyle dedin ki 15.1 pozitif bi değer beklenen adet tarihinden önce ise bu değer iyi yanı

Adet tarihimden önce deil ki bugün normalde adetimin 4.günüydü.Eyer adet olsaydım

Canım boşa tedirgin olma. Ben 6. Haftadan itibaren sabah başlıyodu bulantılar ta öğleden sonraya kadar devam ediyordu birde sadece sabah kahvaltısı sonrası kusuyodum. Artık 10. Haftanın içindeyim ve yavaş yavaşı kesildi bulantılarım sade çıkarma olayı devam o kadar. O da dediğim gibi kahvaltı sonrası sadece.

Cumartesi gidicem.Kafam allak bullak oldu.Her zaman hayırlisını istedim.Bundada vardır bi hayır
Canım senin yapman gereken 3 aylık bebeğini niye kaybettin ve bu kimyasal gebelik niye oldu bunları araştırmak. Doktoruna sor ve mutlaka testler iste. Tüp bebeğe başlamadan önce bu çok önemli. Senin iki düşük sayılıyor artık araştırması lazım doktorunun. Bak başka bir topicde bir arkadaş var aynı dönemlerde yaptık tüp bebeği değeri güzel yükselirken düştü ve düşük yaşadı. Kardeşi doktormuş tüm testler yapıldı sebebi yok dedi bana bende bendeki testleri gönderdim sor yapıldılarmı dedim. Yapılmamış maalesef yenile yaptı ve dün bana mesaj attı. Kardiyolopin değeri ikiside yüksek çıkmış. Araştırırsan kardiyolopin düşüğe sebep oluyor ne yazık ki bebeğini bu yüzden kaybetmiş. Güzel yanı sorun bulundu ve çözümü var. Bir dahaki denemede kesin olacaktır. Bunları yazdım diye beni yanlış anlama lütfen illa sendede var demiyorum ama tedbirli olmak lazım. Benim bu yüzden çok canım yandı.

Canim suan pozitif görünüyor degerin? Dr un ne diyecek bakalim... hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…