Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kızlar bugün topic çok sessiz, neler yapıyorsunuz bakim? Bir saat sonra yakındaki normal doktoruma kontrole gidiyorum
Benim gece lekelenmem olmuş kahverengi yatıyorum gerisi gelmedi şükür. Dr da normal dedi. O yüzden sessizim. Hadi inşallah minişi gör de gel annesi oh ne mutlu sana benim 1 haftam kaldı valla sabırsızlanıyorum kalp atışları için.

Gecmis olsun canim evet normal arada bir olabilir diyorlar sen bol bol dinlen ve bol su ic canim

Herkese mrhb 7 haftalık hamileyim dondurulmuş embriyo transferi ile oldu. Ancak ara ara kahverengi lekemem oluyor. Kese ve kalp atısı görüldü. Böyle bir durum yasayan var mı. Doktor ile görüştüm önemli bişey yok dedi. Aklım karısık

Kizlar ilaclarin etkisiyle 1haftadir cok ciddi kabizlik yasiyorum,ne kayisi ne baska bisey fayda etmiyor karin agrisida basladi artik.varmi boyle bir sikinti yasayan

Benim de oldu doktor normal dedi. Rabbim sağlıcakla evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah. Kalp atışını ne zaman duydunuz ve vajinal mi oldu ben bi hafta sonra gideceğim inşallah.

Benim de oldu doktor normal dedi. Rabbim sağlıcakla evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah. Kalp atışını ne zaman duydunuz ve vajinal mi oldu ben bi hafta sonra gideceğim inşallah.
Aslında randevum pazartesiydi yani 7+2 de ancak dün gittiğimde duyuldu pazartesi tekrar gidicem

Canim suan pozitif görünüyor degerin? Dr un ne diyecek bakalim... hakkinda hayirlisi olsun
Amin canım bakalım ne çıkıcak genetiğe kan pıhtılaşmasına falan bakabilir heralde

Birde birsey soracağım crinone jeli kullanırken rahim im sismis artık zor girdiriyororum .hamilelikte rahim sisermis bu normalmis araştırmalarıma göre .sizde böyle misiniz sis olduğunu hissediomusunuz

Birde birsey soracağım crinone jeli kullanırken rahim im sismis artık zor girdiriyororum .hamilelikte rahim sisermis bu normalmis araştırmalarıma göre .sizde böyle misiniz sis olduğunu hissediomusunuz
3 ay dolana kadar kullanacam ben canım tüm ilaçlarımı. Rahim şişliğini ilk defa senden duyuyorum canım. Jel seni rahatsız ediyosa doktorunla konuş seni fitile geçirsin olmazmı. Ben daha önceki denemelerimde jel kullandım ve zorluğunu çok çektim. Bisürü değişik renkde çıkıyodu dışarı, içeride birikiyodu bir de tüpün ucu tahriş ediyodu. Şimdiki doktorum fitil verdi bu tedavimde saydıpım hiçbir sıkıntıyı çekmedim gayet rahat günde 3 defa koyuyorum fitili.

Canım ben 3 hafta çektim o lekelenmeleri. Yat dinlen mümkünse hiçbişey yapma . Geçecekdir.

Hayırlısı olsun canım. Benimde 6. Haftadan itibaren 3 hafta sürdü lekelenmelerim. Allahıma şükürler 10 gündür bitti. Tedirgin olama ama kendini de yorma evde istirahat et. Ev işi yapma ayakta durma.

Canim fitil de bn kullanamıyom ittiremiom onuayy 12.haftaya kadar deMisti bana da çok zor ya ins çabucak gecede bi kavuşşak bebislere

Kızlar kan sulandırıcı iğneyi yaptığınız yer morarıyormu? Yada morarmaması için ne yapmak lazım bilen varmı?

Kızlar kan sulandırıcı iğneyi yaptığınız yer morarıyormu? Yada morarmaması için ne yapmak lazım bilen varmı?
Eyer çok agrı olmuyosa morarmaması için bastırın diyolar.Ben kan verdiğim zaman igneyi çekince öyle demişlerdi.Bastır morarmasın dediler.Belki iğnedede öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…