- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
- 103
Benim gece lekelenmem olmuş kahverengi yatıyorum gerisi gelmedi şükür. Dr da normal dedi. O yüzden sessizimKızlar bugün topic çok sessiz, neler yapıyorsunuz bakim? Bir saat sonra yakındaki normal doktoruma kontrole gidiyorum
Hadi bi gor gel bebisiKızlar bugün topic çok sessiz, neler yapıyorsunuz bakim? Bir saat sonra yakındaki normal doktoruma kontrole gidiyorum
Gecmis olsun canim evet normal arada bir olabilir diyorlar sen bol bol dinlen ve bol su ic canimBenim gece lekelenmem olmuş kahverengi yatıyorum gerisi gelmedi şükür. Dr da normal dedi. O yüzden sessizim. Hadi inşallah minişi gör de gel annesi oh ne mutlu sana benim 1 haftam kaldı valla sabırsızlanıyorum kalp atışları için.
Benim de oldu doktor normal dedi. Rabbim sağlıcakla evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah. Kalp atışını ne zaman duydunuz ve vajinal mi oldu ben bi hafta sonra gideceğim inşallah.Herkese mrhb 7 haftalık hamileyim dondurulmuş embriyo transferi ile oldu. Ancak ara ara kahverengi lekemem oluyor. Kese ve kalp atısı görüldü. Böyle bir durum yasayan var mı. Doktor ile görüştüm önemli bişey yok dedi. Aklım karısık
Bende fenayimKizlar ilaclarin etkisiyle 1haftadir cok ciddi kabizlik yasiyorum,ne kayisi ne baska bisey fayda etmiyor karin agrisida basladi artik.varmi boyle bir sikinti yasayan
Aslında randevum pazartesiydi yani 7+2 de ancak dün gittiğimde duyuldu pazartesi tekrar gidicemBenim de oldu doktor normal dedi. Rabbim sağlıcakla evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah. Kalp atışını ne zaman duydunuz ve vajinal mi oldu ben bi hafta sonra gideceğim inşallah.
Amin canım bakalım ne çıkıcak genetiğe kan pıhtılaşmasına falan bakabilir heraldeCanim suan pozitif görünüyor degerin? Dr un ne diyecek bakalim... hakkinda hayirlisi olsun
3 ay dolana kadar kullanacam ben canım tüm ilaçlarımı. Rahim şişliğini ilk defa senden duyuyorum canım. Jel seni rahatsız ediyosa doktorunla konuş seni fitile geçirsin olmazmı. Ben daha önceki denemelerimde jel kullandım ve zorluğunu çok çektim. Bisürü değişik renkde çıkıyodu dışarı, içeride birikiyodu bir de tüpün ucu tahriş ediyodu. Şimdiki doktorum fitil verdi bu tedavimde saydıpım hiçbir sıkıntıyı çekmedim gayet rahat günde 3 defa koyuyorum fitili.Birde birsey soracağım crinone jeli kullanırken rahim im sismis artık zor girdiriyororum .hamilelikte rahim sisermis bu normalmis araştırmalarıma göre .sizde böyle misiniz sis olduğunu hissediomusunuz
Canım ben 3 hafta çektim o lekelenmeleri. Yat dinlen mümkünse hiçbişey yapma . Geçecekdir.Benim gece lekelenmem olmuş kahverengi yatıyorum gerisi gelmedi şükür. Dr da normal dedi. O yüzden sessizim. Hadi inşallah minişi gör de gel annesi oh ne mutlu sana benim 1 haftam kaldı valla sabırsızlanıyorum kalp atışları için.
Hayırlısı olsun canım. Benimde 6. Haftadan itibaren 3 hafta sürdü lekelenmelerim. Allahıma şükürler 10 gündür bitti. Tedirgin olama ama kendini de yorma evde istirahat et. Ev işi yapma ayakta durma.Herkese mrhb 7 haftalık hamileyim dondurulmuş embriyo transferi ile oldu. Ancak ara ara kahverengi lekemem oluyor. Kese ve kalp atısı görüldü. Böyle bir durum yasayan var mı. Doktor ile görüştüm önemli bişey yok dedi. Aklım karısık
Kalp atisini duyunca biraktirdi dr canimKızlar estrofemi ne zamana kadar kullanacak siniz dr uz ne zamana kadar dedi
Canim fitil de bn kullanamıyom ittiremiom onu3 ay dolana kadar kullanacam ben canım tüm ilaçlarımı. Rahim şişliğini ilk defa senden duyuyorum canım. Jel seni rahatsız ediyosa doktorunla konuş seni fitile geçirsin olmazmı. Ben daha önceki denemelerimde jel kullandım ve zorluğunu çok çektim. Bisürü değişik renkde çıkıyodu dışarı, içeride birikiyodu bir de tüpün ucu tahriş ediyodu. Şimdiki doktorum fitil verdi bu tedavimde saydıpım hiçbir sıkıntıyı çekmedim gayet rahat günde 3 defa koyuyorum fitili.
Sen nerde yaptrdim canım dr un kim niye kalp atisini duyunca bıraktı her dr farklı iste yaKalp atisini duyunca biraktirdi dr canim
Eyer çok agrı olmuyosa morarmaması için bastırın diyolar.Ben kan verdiğim zaman igneyi çekince öyle demişlerdi.Bastır morarmasın dediler.Belki iğnedede öyledirKızlar kan sulandırıcı iğneyi yaptığınız yer morarıyormu? Yada morarmaması için ne yapmak lazım bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?