Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Canım ne yaptın sen? Bir daha baktirabildin mi? Nasıl değerin artmisli?

Kizlar merhaba bisey soracagim maden suyu bize zararli mi suan? Midemi rahatsiz hissettigimde maden suyu içiyorum baya rahatlatiyor... bazen günde 2kez bile içebiliyorum? Zarari var mi aceba?

Kizlar merhaba bisey soracagim maden suyu bize zararli mi suan? Midemi rahatsiz hissettigimde maden suyu içiyorum baya rahatlatiyor... bazen günde 2kez bile içebiliyorum? Zarari var mi aceba?
Canım ben de bi yerde okumuştum soda değil maden suyu en fazla günde 2 kere içilebilir diye soda içmeyin diyorlar.... miden yanmıyor mu senin

Yok canım o gazlı içecek değil gazlı asitli dediği kola fanta. Maden suyu doğal olmak kaydıyla günde 2 tane içebiliriz. Hatta içindeki mineraller çok faydalı. Doktoruna gittiğinde sor ama benim bildiğim böyle.

bildiğim aşırı gazlı şeyler icilmemeli canım
bence içme:)

Canım ben de bi yerde okumuştum soda değil maden suyu en fazla günde 2 kere içilebilir diye soda içmeyin diyorlar.... miden yanmıyor mu senin

Agzimdaki tatsizliga cok iyi geliyor birde mideme... doğal maden suyu iciyorum zaten ama dr a bir sorayim yinede:) tesekkurleeeer

Agzimdaki tatsizliga cok iyi geliyor birde mideme... doğal maden suyu iciyorum zaten ama dr a bir sorayim yinede:) tesekkurleeeer
Bem sordum canım doktoruma. Günde iki tane sade olmak şartıyla içilebilirmiş. Bir yerde okumuştum ama tansiyon sorunu olan içmesin yazıyodumsanırım tansiyonu da yükseltiyor.

Kızlar bugün doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi.Kan verdim akşam alıcam sonucu.Kist falan yokmuş şükür.Heralde çok erken olduğu için bisey soylemedi doktor.Kan testine göre konuşucak heralde.Ama çok ilgisizdi güya acıbademde doğru düzgün bisey demedi sinir oldum

Bem sordum canım doktoruma. Günde iki tane sade olmak şartıyla içilebilirmiş. Bir yerde okumuştum ama tansiyon sorunu olan içmesin yazıyodumsanırım tansiyonu da yükseltiyor.
Suan yok tansiyon ama kizimda gebelik tansiyonum cikmisti maalesef biraz dikkat edeyim o zaman....

Sonuç ne zaman cikacak canim? Guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Akşam çıkıcak.Ben eminim hissediyorum hamile olduğumu ama ultrasonda gözükmesi için baya erken sanırım

Akşam çıkıcak.Ben eminim hissediyorum hamile olduğumu ama ultrasonda gözükmesi için baya erken sanırım
Kendiliğinden olmustu degilmi canim senin? Hakkinda hayirlisi olsun... insan garip ama hissediyor evettt

Eminim falan diyorumda hevesim kursağımda kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…