Canım ne yaptın sen? Bir daha baktirabildin mi? Nasıl değerin artmisli?merhaba kızlar
ben 8. gün kendim kan verdim 43 çıkmıştı
dün 13. gün hastane de doktorum kan tahlili yaptı 124 cıktı ve gayet iyi olduğunu söyledi
benim değerim 3 günde bir katlamış
uçuk sayılar duyuyorum o yüzden bana biraz az geldi de
sizin deneyimleriniz varmı bu yönde
Canım ne yaptın sen? Bir daha baktirabildin mi? Nasıl değerin artmisli?
Rüyan bnm yüzümden değildir inş.bugün kan vericem tatlım ins
rüyamda değerlerim düşmüş çok kötüydü inş herşey yolundadır
Rüyan bnm yüzümden değildir inş.
Kizlar merhaba bisey soracagim maden suyu bize zararli mi suan? Midemi rahatsiz hissettigimde maden suyu içiyorum baya rahatlatiyor... bazen günde 2kez bile içebiliyorum? Zarari var mi aceba?
Canım ben de bi yerde okumuştum soda değil maden suyu en fazla günde 2 kere içilebilir diye soda içmeyin diyorlar.... miden yanmıyor mu seninKizlar merhaba bisey soracagim maden suyu bize zararli mi suan? Midemi rahatsiz hissettigimde maden suyu içiyorum baya rahatlatiyor... bazen günde 2kez bile içebiliyorum? Zarari var mi aceba?
Yok canım o gazlı içecek değil gazlı asitli dediği kola fanta. Maden suyu doğal olmak kaydıyla günde 2 tane içebiliriz. Hatta içindeki mineraller çok faydalı. Doktoruna gittiğinde sor ama benim bildiğim böyle.Kizlar merhaba bisey soracagim maden suyu bize zararli mi suan? Midemi rahatsiz hissettigimde maden suyu içiyorum baya rahatlatiyor... bazen günde 2kez bile içebiliyorum? Zarari var mi aceba?
bildiğim aşırı gazlı şeyler icilmemeli canım
bence içme:)
Canım ben de bi yerde okumuştum soda değil maden suyu en fazla günde 2 kere içilebilir diye soda içmeyin diyorlar.... miden yanmıyor mu senin
Agzimdaki tatsizliga cok iyi geliyor birde mideme... doğal maden suyu iciyorum zaten ama dr a bir sorayim yinede:) tesekkurleeeerYok canım o gazlı içecek değil gazlı asitli dediği kola fanta. Maden suyu doğal olmak kaydıyla günde 2 tane içebiliriz. Hatta içindeki mineraller çok faydalı. Doktoruna gittiğinde sor ama benim bildiğim böyle.
Bem sordum canım doktoruma. Günde iki tane sade olmak şartıyla içilebilirmiş. Bir yerde okumuştum ama tansiyon sorunu olan içmesin yazıyodumsanırım tansiyonu da yükseltiyor.Agzimdaki tatsizliga cok iyi geliyor birde mideme... doğal maden suyu iciyorum zaten ama dr a bir sorayim yinede:) tesekkurleeeer
Suan yok tansiyon ama kizimda gebelik tansiyonum cikmisti maalesefBem sordum canım doktoruma. Günde iki tane sade olmak şartıyla içilebilirmiş. Bir yerde okumuştum ama tansiyon sorunu olan içmesin yazıyodumsanırım tansiyonu da yükseltiyor.
Son adet tarihini baz alacaksin canimKızlar tüp bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanıyor dondurulmuş embriyo 5. Gün
Sonuç ne zaman cikacak canim? Guzel haberlerini bekliyoruz insallahKızlar bugün doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi.Kan verdim akşam alıcam sonucu.Kist falan yokmuş şükür.Heralde çok erken olduğu için bisey soylemedi doktor.Kan testine göre konuşucak heralde.Ama çok ilgisizdi güya acıbademde doğru düzgün bisey demedi sinir oldum
@symmmAkşam çıkıcak.Ben eminim hissediyorum hamile olduğumu ama ultrasonda gözükmesi için baya erken sanırım
Kendiliğinden olmustu degilmi canim senin? Hakkinda hayirlisi olsun... insan garip ama hissediyor evetttAkşam çıkıcak.Ben eminim hissediyorum hamile olduğumu ama ultrasonda gözükmesi için baya erken sanırım
Evet canım.Doktor biraz sırıttı eşinde problem varmıydı diye sordu yok dedim.Ama net bişey demedi beklemekten sıkıldımKendiliğinden olmustu degilmi canim senin? Hakkinda hayirlisi olsun... insan garip ama hissediyor evettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?