Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Evet canım.Doktor biraz sırıttı eşinde problem varmıydı diye sordu yok dedim.Ama net bişey demedi beklemekten sıkıldım
Hadi bakalim heycanla bekliyoruz sonucu daha once denemen olmusmuydu? Ne kadardir evlisiniz? Yada cocuk istiyorsunuz?

Ya bu ay çok degişikti benim için resmen kendi kendime yumurta takibimi yaptım.Yumurtamın çatladıgı günü anladım o günü boş gecirdik hatta eşime kızdım ertesi günü degerlendirdik ben kızınca.Ondan sonra ayaklarım havada 15 dakka bekledim tutsun diye.O yüzden çok umutluyum

Hadi bakalim heycanla bekliyoruz sonucu daha once denemen olmusmuydu? Ne kadardir evlisiniz? Yada cocuk istiyorsunuz?
Kısaca hikayemi ozetliyim.3 yil önce dogal yolla bi gebeliğim oluştu.3.ayda kalp atısı durdu düşükle sonuclandı.1.5 yildır istiyoduk.Yapmadıgım kür kalmadı.Arı sütü bal polen hayıt suyu testere dişli aslan pençesi çörek otu yağı bunları nerdeyse 1 yıl kullandım toplamda.En son doktora gittik 2 ay önce tüp bebek yapıcam dedi.Ama o ay ilaçsız doğal yolla 4 tane yumurtam oluşmuştu.Doktorum yumurtalıklar iyi durumda falan dedi.Tüp bebek için 2 tane ayrı vitamin vermişti 1 aydır onları kullanıyodum.Adetim gecikmeden ben başladım eşime konuşmaya tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırmışım falan diye.Rüyamda bebek ayakkabıları bile gördüm resmen mucize gibi ...uzun oldu kusura bakmayın

Inş Allah gönlüne göre versin canım...

Hersey gönlüne gore olsun canim insallah

Canım niye kalp atışı durdu? Gerekli testleri yaptılarmı sana peki? Şimdi gittiğin doktor biliyormu peki önceki düşüğünü? İnşallah Allah gönlüne göre versin canım. Bu eziyetleri çekmeden kavuşursun bebeğine inşallah.

Nasılsın canım? Benimde dondurulmuş embriyo ama hesaplara göre son adet tarihime denk geliyor doktorun hesapladığı hafta.
Canım iyiyim sen nasılsın.... kafamın arkası yanıyor alev alev bazen sen de oldu mu?? Ben öyle bi dr a gittim ki hiçbişey söylemedi iğne yapılsın sonra konuşuruz dedi bulamadım ameliyata girmiş soramadım hiç

Bende olmadı canım. Tansiyonunu ölçtürdünmü? Belki yükseldiyse ondandır. Bu doktorlar zaten burnu düşse eğilip almayan cinsten. Devletemi gidiyorsun canım?

Ya ilk hamileliklerde olabiliyomuş düşük bende o zaman akıl edemedim araştırın falan demedim kaldı öyle.Bu doktor bilmiyo ama bilsede ne olucak ki pek bi ilgisizdi.Hiç sevemedim bu doktoru eyer hamişsemde tüp bebek doktoruma gidicem o takip etsin beni.İnşallah umduğum gibi hayırlısıyla hamileyimdir.

Canım vakit geçirmeden git mutlaka tüp bebek doktoruna eğer hamileysen sana gerekli ilaçları versin önceden düşüğün olduğunu biliyo heralde. Ben de 9. Haftada kaybetmiştim bebeğimi lupus olduğum çıktı ortaya şimdi clexane iğne kullanıyorum.

Tamam gidicem canım.İnşallah bendede öyle bi hastalık yoktur.İlk kez duydum

Purple canim senin dogum bir gun one mi gelmis ayni gune denk gelmisiz yanlis hatirlamiyorsam seninki benden bir gun sonra idi

Purple canim senin dogum bir gun one mi gelmis ayni gune denk gelmisiz yanlis hatirlamiyorsam seninki benden bir gun sonra idi
Canım nasılsın? Bende bilmiyorum düzelttim. Doktorun verdiği hafta ve güne göre 23 e denk geliyor doğum. Benim 16 ekim sat 3 kasım transferdi cnm. Şu an 9+3 olmam lazım tüp bebek doktoruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…