Allah hayırlısını nasip etsin insallah olumlu sonuclar alırsınız. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun. Emeklerimiz boşa çıkmasın.Örb arkadaşlar yarın 1 de transferim var ne olur dualarınızı esirgemeyin allahım evlat işteyen herkese hayırlı evlat versin
malesef ben de her gun vurunuyorum. Agridan Sagima soluma donemiyorum. Sirt ustu yatmaktan belim agridi. Esim bir kac gundur kolanyali pamuk ile moraran yerlere masaj yapiyor. Ordaki bezeyi dagitmaya calisiyor. Biraz faydasi var gibi.Iyı akşamlar kızlar progestan iğne kullanan var mı aranızda? Artık kalçalarımda yer kalmadı beze oldu ağrı yapıyor aşırı derecede. Lekelenmem olduğu için kullanıyorum çok şükür geçti ama korkudan iğneyi kesip fitile de dönemiyorum var mı bi çare bulan ?
Cnm ben varım. Bi kaç gün önce farkettim vajinamin bi tarafı baya şişti. Doktora gittim hemen korkuyla. Mantar olmuşsun dedi ilaç verdi. Bi de fitili eline eldiven geçir öyle sok dedi mikrop kapma ihtimalini azaltirsin dedi. Günlük pedini sıkca değiştir dedi. Verdiği ilaç sanki şişi indirdi akintilarimi kesti.Evet yarın arıcam ama iste bilen ve yasayan vardır belki dedim gece gece aklıma takıldı
Bn canım bnde aynı durumdayım zor ittiriyorum artikKızlar merhaba ben progestan fitil kullanıyorum ve vajinaya zor itiyorum artık çünkü iç kısım şişmiş durumda . Bu durumda olan yada bilgisi olan lutfen yardımcı olsun
Doktora sordum mantar olabilir dedi sende doktora söyle mantar icin de ilaç versin cnmBn canım bnde aynı durumdayım zor ittiriyorum artik
Ama bnde herhangi bi akinti koku veya kaşıntı yok .sagol canım yine de bi sorayım dikkat etmek lazımDoktora sordum mantar olabilir dedi sende doktora söyle mantar icin de ilaç versin cnm
Evet cnm bende de yok ama iç kısımda oluşunca kaşıntı olmuyor pek dıştaki kaşıntı yapıyorAma bnde herhangi bi akinti koku veya kaşıntı yok .sagol canım yine de bi sorayım dikkat etmek lazım
Tamm canım çok sağolEvet cnm bende de yok ama iç kısımda oluşunca kaşıntı olmuyor pek dıştaki kaşıntı yapıyor
Sende cnmTamm canım çok sağol
Günaydın canım. Mümkünmüdür n olduğu kadar yatarak geçir günlerini canım. İnşallah geçecek bu günler. Bebişlerini kucağına aldığın günleri düşün :)Günaydın kızlar nasıl gidiyor dün benim hastaneye yatısından sonraki ilk kontrole gittim şükür bir sıkıntı yoktu tekrar kalp atışlarını duyduk 9hafta üç günlük olmuşlar ikisinde fakat dün akşam yine leke şeklinde kanama oldu ama şimdi yok
İlk zamanlar çok kolay yapardım hemen girerdi ilaç. Şimdi ise geri itio sanki ilacı. 2 tane kullanınca é artık orası da zorlaniyorBirde birsey soracağım crinone jeli kullanırken rahim im sismis artık zor girdiriyororum .hamilelikte rahim sisermis bu normalmis araştırmalarıma göre .sizde böyle misiniz sis olduğunu hissediomusunuz
Morarmaz mi morariyor. Bazen hic acimiyor bazende çok cnm aciyor.sanırım o zaman sinire falan denk gelio o da kanama yapıo sonrada morario.3 ay sonra birakicakmisim. Başka bir ilaç vericem dedi ne verecek acabaKızlar kan sulandırıcı iğneyi yaptığınız yer morarıyormu? Yada morarmaması için ne yapmak lazım bilen varmı?
Sabahları aç karina ılık su limonlu ama iç. Bir de akşamları nar ye lifli bir meyve olduğu için bağırsakları yumuşatiyor sabahınà çok rahatlarsın :)Kizlar ilaclarin etkisiyle 1haftadir cok ciddi kabizlik yasiyorum,ne kayisi ne baska bisey fayda etmiyor karin agrisida basladi artik.varmi boyle bir sikinti yasayan
Canım bende de aynı problem vardı doğal yollar işe yaramayınca doktor duphalac diye bir ilaç verdi. Sende bir danış istersen. Bebeğe zararı yokmuş.Kizlar ilaclarin etkisiyle 1haftadir cok ciddi kabizlik yasiyorum,ne kayisi ne baska bisey fayda etmiyor karin agrisida basladi artik.varmi boyle bir sikinti yasayan
Ben transferden beri kullanıyorum günde 3ile başladık. 8. Haftada 2ye düşürdü 10. Haftada teke düştük 12. Haftaya kadar devam dedi bana.Kızlar estrofemi ne zamana kadar kullanacak siniz dr uz ne zamana kadar dedi
Oy hadi maşallah sizlere lekelenmeler normal diyo dr lar belki de 2 tane ya yer açarken kendilerine arada bi yerlere zarar veriyolar. Onlar iyi olsun da geçecek bak az kaldı inşallahGünaydın kızlar nasıl gidiyor dün benim hastaneye yatısından sonraki ilk kontrole gittim şükür bir sıkıntı yoktu tekrar kalp atışlarını duyduk 9hafta üç günlük olmuşlar ikisinde fakat dün akşam yine leke şeklinde kanama oldu ama şimdi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?