Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Örb arkadaşlar yarın 1 de transferim var ne olur dualarınızı esirgemeyin allahım evlat işteyen herkese hayırlı evlat versin
Allah hayırlısını nasip etsin insallah olumlu sonuclar alırsınız. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun. Emeklerimiz boşa çıkmasın.

malesef ben de her gun vurunuyorum. Agridan Sagima soluma donemiyorum. Sirt ustu yatmaktan belim agridi. Esim bir kac gundur kolanyali pamuk ile moraran yerlere masaj yapiyor. Ordaki bezeyi dagitmaya calisiyor. Biraz faydasi var gibi.

Evet yarın arıcam ama iste bilen ve yasayan vardır belki dedim gece gece aklıma takıldı
Cnm ben varım. Bi kaç gün önce farkettim vajinamin bi tarafı baya şişti. Doktora gittim hemen korkuyla. Mantar olmuşsun dedi ilaç verdi. Bi de fitili eline eldiven geçir öyle sok dedi mikrop kapma ihtimalini azaltirsin dedi. Günlük pedini sıkca değiştir dedi. Verdiği ilaç sanki şişi indirdi akintilarimi kesti.

Günaydın kızlar nasıl gidiyor dün benim hastaneye yatısından sonraki ilk kontrole gittim şükür bir sıkıntı yoktu tekrar kalp atışlarını duyduk 9hafta üç günlük olmuşlar ikisinde fakat dün akşam yine leke şeklinde kanama oldu ama şimdi yok

Günaydın canım. Mümkünmüdür n olduğu kadar yatarak geçir günlerini canım. İnşallah geçecek bu günler. Bebişlerini kucağına aldığın günleri düşün :)

Birde birsey soracağım crinone jeli kullanırken rahim im sismis artık zor girdiriyororum .hamilelikte rahim sisermis bu normalmis araştırmalarıma göre .sizde böyle misiniz sis olduğunu hissediomusunuz
İlk zamanlar çok kolay yapardım hemen girerdi ilaç. Şimdi ise geri itio sanki ilacı. 2 tane kullanınca é artık orası da zorlaniyor

Kızlar kan sulandırıcı iğneyi yaptığınız yer morarıyormu? Yada morarmaması için ne yapmak lazım bilen varmı?
Morarmaz mi morariyor. Bazen hic acimiyor bazende çok cnm aciyor.sanırım o zaman sinire falan denk gelio o da kanama yapıo sonrada morario.3 ay sonra birakicakmisim. Başka bir ilaç vericem dedi ne verecek acaba

Kizlar ilaclarin etkisiyle 1haftadir cok ciddi kabizlik yasiyorum,ne kayisi ne baska bisey fayda etmiyor karin agrisida basladi artik.varmi boyle bir sikinti yasayan
Sabahları aç karina ılık su limonlu ama iç. Bir de akşamları nar ye lifli bir meyve olduğu için bağırsakları yumuşatiyor sabahınà çok rahatlarsın :)

Kizlar ilaclarin etkisiyle 1haftadir cok ciddi kabizlik yasiyorum,ne kayisi ne baska bisey fayda etmiyor karin agrisida basladi artik.varmi boyle bir sikinti yasayan
Canım bende de aynı problem vardı doğal yollar işe yaramayınca doktor duphalac diye bir ilaç verdi. Sende bir danış istersen. Bebeğe zararı yokmuş.

Oy hadi maşallah sizlere lekelenmeler normal diyo dr lar belki de 2 tane ya yer açarken kendilerine arada bi yerlere zarar veriyolar. Onlar iyi olsun da geçecek bak az kaldı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…