Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kızlar günaydın ne sıklıkla duşa giriyosunuz bide suyun sıcaklığı nasıl oluyor merak ettim hamilelik için buda önemli diye biliyorum

Kızlar günaydın ne sıklıkla duşa giriyosunuz bide suyun sıcaklığı nasıl oluyor merak ettim hamilelik için buda önemli diye biliyorum
Çok sık girmemeye çalışıyorum canım ben. 2 veya 3 güne bir giriyorum. Birde çok fazla sıcak olmamasına gayret gösteriyorum. Bende korkuyorum sıcak sudan ama havalarda soğudu bayağı artık hasta da olmamamız lazım. Tabi bide alt bölgeyi temiz tutmamız lazım enfeksiyon riskinden dolayı.

Cevabın için çok teşekkür ederim bitanem bende korkuyorum o yüzden sizinde fikrinizi almak istedim bende sen gibi 2 3 güne bir giriyorum yanlış mı yapıyorum diye merak ettim saol canim

Canım bende sık giremiyorum 3gunde bir falan zor oluyor ama napim ben normalde çok sıcak yıkanırm ama transferden beri ılık suyla duş alıyorum. Önce saçımı yıkıyorum başımı öne eğip kollarımı yukarı fazla kaldırmıyorum. Lekelenme yaşadığım için zaman zaman korkuyorum.

Evet sen bizden daha çok dikkat ediyorsundur lekelenmeden ötürü bişey daha sorucam şampuan değmesin diyede özen gösteriyomusunuz yoksa gelsede bi sıkıntı olmazmi

Evet sen bizden daha çok dikkat ediyorsundur lekelenmeden ötürü bişey daha sorucam şampuan değmesin diyede özen gösteriyomusunuz yoksa gelsede bi sıkıntı olmazmi
Evet canım bitkisel şampuan kullanıyorum zaten ama yinede vücuttan aşağı suzulmesin diye başımı öne eğerek önce saçımı yıkayıp duruluyorum topluyorum sonra duşumu alıp çıkıyorum. Sonuçta kimyasal sayılır şu riskli dönemler bir geçse de rahatlasak

Ayyy kixlar ya ben annemelrrde cok sicka suyla dus aldim of ya canim sıkıldı bosyere . Ciktigimda karnim atiyordu.

Aynen bitanem ya cevaplariniz için çok teşekkür ederim evham yapıyorum diye düşünmeye başlamıştım içim rahatladi

Ayyy kixlar ya ben annemelrrde cok sicka suyla dus aldim of ya canim sıkıldı bosyere . Ciktigimda karnim atiyordu.
Sakin ol canım bundan sonra dikkat edersin korkma bizimki sadece tedbir almak ne sıcak ne soğuk ılık suyla alırsın duşunu bundan sonra öyle saatlerce keyif yapamıyoruz eskisi gibi malesef.. sabır.. geçecek bu günlerde

Aklim cikti netre okuduklarimi görünce.
Doktor arkadas uzun sureli sauna hamam kullaniminda tehlikeli olurmus

Kızlar RABBIM İNŞAALLAH yavrulamizi kucağımıza almayı nasip etsin biraz saçma olucak ama birazda güzel ve biz taze anneleri heyecanlandıracak bir şeylerden bahsedelim bebişlerimiz için yapmayı planladiklarimız neler yani kaçıncı ayda neler almaya başlicaksiniz mesela doğumda falan doğum odanizi süslettirmeyi yada süslemeyi düşünüyomusunuz bende sizden güzel fikirler kapiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…