- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Günaydın canım... pencereden baktım heryer kar çok güzelGünaydın kızlar.
Ne güzel. Ben kar hiç görmedim, anca tv den gördüğüm kadarıyla. Bizim burada kar yapmıyor. Tatilleride genelde yazın yaptığımız için karda oynama nasip olmadıGünaydın canım... pencereden baktım heryer kar çok güzel
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Çok sık girmemeye çalışıyorum canım ben. 2 veya 3 güne bir giriyorum. Birde çok fazla sıcak olmamasına gayret gösteriyorum. Bende korkuyorum sıcak sudan ama havalarda soğudu bayağı artık hasta da olmamamız lazım. Tabi bide alt bölgeyi temiz tutmamız lazım enfeksiyon riskinden dolayı.Kızlar günaydın ne sıklıkla duşa giriyosunuz bide suyun sıcaklığı nasıl oluyor merak ettim hamilelik için buda önemli diye biliyorum
Cevabın için çok teşekkür ederim bitanem bende korkuyorum o yüzden sizinde fikrinizi almak istedim bende sen gibi 2 3 güne bir giriyorum yanlış mı yapıyorum diye merak ettim saol canimÇok sık girmemeye çalışıyorum canım ben. 2 veya 3 güne bir giriyorum. Birde çok fazla sıcak olmamasına gayret gösteriyorum. Bende korkuyorum sıcak sudan ama havalarda soğudu bayağı artık hasta da olmamamız lazım. Tabi bide alt bölgeyi temiz tutmamız lazım enfeksiyon riskinden dolayı.
Canım bende sık giremiyorum 3gunde bir falanKızlar günaydın ne sıklıkla duşa giriyosunuz bide suyun sıcaklığı nasıl oluyor merak ettim hamilelik için buda önemli diye biliyorum
Evet sen bizden daha çok dikkat ediyorsundur lekelenmeden ötürü bişey daha sorucam şampuan değmesin diyede özen gösteriyomusunuz yoksa gelsede bi sıkıntı olmazmiCanım bende sık giremiyorum 3gunde bir falanzor oluyor ama napim ben normalde çok sıcak yıkanırm ama transferden beri ılık suyla duş alıyorum. Önce saçımı yıkıyorum başımı öne eğip kollarımı yukarı fazla kaldırmıyorum. Lekelenme yaşadığım için zaman zaman korkuyorum.
Evet canım bitkisel şampuan kullanıyorum zaten ama yinede vücuttan aşağı suzulmesin diye başımı öne eğerek önce saçımı yıkayıp duruluyorum topluyorum sonra duşumu alıp çıkıyorum. Sonuçta kimyasal sayılır şu riskli dönemler bir geçse de rahatlasakEvet sen bizden daha çok dikkat ediyorsundur lekelenmeden ötürü bişey daha sorucam şampuan değmesin diyede özen gösteriyomusunuz yoksa gelsede bi sıkıntı olmazmi
Kızlar günaydın ne sıklıkla duşa giriyosunuz bide suyun sıcaklığı nasıl oluyor merak ettim hamilelik için buda önemli diye biliyorum
Aynen bitanem ya cevaplariniz için çok teşekkür ederim evham yapıyorum diye düşünmeye başlamıştım içim rahatladiEvet canım bitkisel şampuan kullanıyorum zaten ama yinede vücuttan aşağı suzulmesin diye başımı öne eğerek önce saçımı yıkayıp duruluyorum topluyorum sonra duşumu alıp çıkıyorum. Sonuçta kimyasal sayılır şu riskli dönemler bir geçse de rahatlasak
Rica ederim canım. Tedbirli olmakta fayda var biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allaha kalmış.Aynen bitanem ya cevaplariniz için çok teşekkür ederim evham yapıyorum diye düşünmeye başlamıştım içim rahatladi
Sakin ol canım bundan sonra dikkat edersin korkma bizimki sadece tedbir almak ne sıcak ne soğuk ılık suyla alırsın duşunu bundan sonra öyle saatlerce keyif yapamıyoruz eskisi gibi malesef.. sabır.. geçecek bu günlerdeAyyy kixlar ya ben annemelrrde cok sicka suyla dus aldim of ya canim sıkıldı bosyere . Ciktigimda karnim atiyordu.
Slm benimde 15 aralıkta transfer oldu bugün pozitif cavabı aldık çok şükür rabbimeBaska kimse yokmu kasimda tup bebek yapip pozitifi gorenler
Sakin ol canım bundan sonra dikkat edersin korkma bizimki sadece tedbir almak ne sıcak ne soğuk ılık suyla alırsın duşunu bundan sonra öyle saatlerce keyif yapamıyoruz eskisi gibi malesef.. sabır.. geçecek bu günlerde
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu idi. Kaç çıktı sonucunuzSlm benimde 15 aralıkta transfer oldu bugün pozitif cavabı aldık çok şükür rabbime
Hayırlı olsun canimSlm benimde 15 aralıkta transfer oldu bugün pozitif cavabı aldık çok şükür rabbime
Teşekkür ederim 5.gün embriyo su bugün transferden sonra 9.günHayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu idi. Kaç çıktı sonucunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?