Hayırlısı olsun canım, Allah muradını versin inşallah.Kızlar tranferim oldu 5 gün iki tane ayın birinde test günüm yani 1o gün sonra inşallah yeni yılı hamiş olarak gireriz hepimiz
Yok gerek kalmadı gidicektim.Sabah kahveler geldi akşamda tam kırmızıya döndü.Normal regl oluyorum artık.Pazartesi tedaviye başlıyorum.Bakalım hayırlısı neler bekliyo bizi görücez-Gul- naptın canım gittinmi doktora?
Hayırlısı olsun canım. Sen nerdesin canım? Hangi merkezde yaptıracaksın tedavini?Yok gerek kalmadı gidicektim.Sabah kahveler geldi akşamda tam kırmızıya döndü.Normal regl oluyorum artık.Pazartesi tedaviye başlıyorum.Bakalım hayırlısı neler bekliyo bizi görücez
Geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar mide bulantısı tavan yapınca çareyi serum taktirmakta bulduk çok şükür iyi geldi gözümü açabildim ne yiyebiliyor ne içebiliyordum günlerdir
Gemlikteyim.Bursa acıbademde yaptırıcam şahin zeteroğluna çok iyi bi doktormuş.Inşallah benimde bebişime kavuşmamda vesile olurHayırlısı olsun canım. Sen nerdesin canım? Hangi merkezde yaptıracaksın tedavini?
Hayırli olsun canım inşallah bu sefer yüzün güler sorun neydi yaş kaçtı senin canımheyy bende bu gün kontrole gittim.
1 yıl aradan sonra 3.transferimin hazırlığına yani ilaca başladım.
donmuş bebeklerim beni bekler
Hayırli olsun canım inşallah bu sefer yüzün güler sorun neydi yaş kaçtı senin canım
Yaşın genç inşallah bu sefer yüzün güler canım.İyi olumlu düşünmeye çalış.inşallah burdan sende bende güzel haberler verebiliriz27 yaşındayım canım.
başta eşimde varikosel vardı ameliyat oldu geçti.
sonra bende sıkıntı çıktı sol tüpüm alındı.
şimdi 3.transfer olacağım inşallah.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Yaşın genç inşallah bu sefer yüzün güler canım.İyi olumlu düşünmeye çalış.inşallah burdan sende bende güzel haberler verebiliriz
Sağol canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.
Son adet tarihi canim dogru olan benim dr larim da onu baz aliyor ki zaten normal gebeliklerde de onceside sayılıyor? Yani bence gayet net bir konu?Kızlar birşey soracağım artık kafam allak bullak oldu. Gebelik haftamız son adete göre mi yoksa transfer gününe göre mi sayılıyor. Doktorum son adetimden hesaplıyor ama bir kaç kişi transfer tarihinden hesapşandıgını söylüyor.
Ya evet bencede oyle ama işte bazı insanlara anlatmak zorSon adet tarihi canim dogru olan benim dr larim da onu baz aliyor ki zaten normal gebeliklerde de onceside sayılıyor? Yani bence gayet net bir konu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?