Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Venim anlamadığım bi nokta var.Yazdıklarınızı okudum.Duştayken vücudunuzu köpüklemiyomusunuz nasıl duş alıyosunuz.Ben bu kadar ince düşünüldüğünü ilk kez gördüm Mesela saçınızdaki şampuanın köpügü vücudunuzdan akıp gitmez mi.İceri kaçması yüzde kaç ihtimale sahip.

Şuan kendime güzel bi hamilelik bakıyorum en büyük hayallerimden güzel güzel hamileliklerim olmasi ama hiç kafama göre bulamadım daha :)) bebisede de cinsiyet öğrenir öğrenmez başlarım heral:))

Al benden de o kadar bence cok zorlanmış düşünceler bunlar? Ben sadece bitkisel ürünler kullaniyorum onun dışında icim rahat etmez vücudumu iyice temizlemeden kopuklemeden? Ustelik sık sık duş aliyorum ki mantar-enfeksiyon isi olmasin diye? Ben mi yanlis düşünüyorum acep?

Şuan kendime güzel bi hamilelik bakıyorum en büyük hayallerimden güzel güzel hamileliklerim olmasi ama hiç kafama göre bulamadım daha :)) bebisede de cinsiyet öğrenir öğrenmez başlarım heral:))
Bende bebek kıyafetlerine bakıyorum bol bol hem kız bakıyorum hem erkek bakıyorum bide doğum odası süslemelerini inceliyorum INŞAALLAH RABBIM sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin hayallerimizin hepsini gerçekleştirelim inşaallah

Bence doğru yoldasın arkadaşım.Tamam tedbir almak gerekiyoda bi laf var sakınılan göze çöp batar diye.Bide tevekkül de gerekiyo Rabbim o çocuğa ömür verdikten sonra hiç bi engel o çocugun dünyaya gelmesine engel deil bence.Rabbime emanet ettim diyebilmek gerekiyo...

Yo
Canim aslında doğru düşünüyosun ama işte ben diğer gebeliğimde pek dikkat etmedim bu hamileliğinde biraz dikkat etmek için sordum hatamı yapıyorum diye merak ettim gerçi biz naparsan yapalım RABBIM ne derse o olur

Elhamdülillah hepimizin yavrusu ALLAH'A emanet ama bir sözde var sen tedbirini al takdir bozarsa bozsun diye o sebepten arkadaşlarada sordum

Elhamdülillah hepimizin yavrusu ALLAH'A emanet ama bir sözde var sen tedbirini al takdir bozarsa bozsun diye o sebepten arkadaşlarada sordum
Sen kendini nasıl rahat eddireceksen o şekilde davran canım. Bu dönemlerde strese girmemize hiç gerek yok. Benim 3 hafta lekelenmelerim devam etti her banyoya girdiğimde artardı lekelerim. Allahıma şükürler 2 haftadırda lekelerim kesildi ama tedbiri elden bırakmıyorum ben çok uzun ve sıcak suyla duş almıyorum. Enfeksiyon riskine karşı da duş almadan hergün temizliğimi yapıyorum.

Aynen sana katılıyorum canım benimde özellikle duş aldıktan sonraki gün lekelenmem oldu hep bunu farkettikten sonra dikkat etmeye başladım. Tabiki Allaha emanetler tabiki onun dediğinden başkası olmaz olamaz. Ben daha önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim hemde normal yolla hamile kalmıştım hep derdi annem kızım dikkat et kızım koru kendini ben hiç dinlemedim Aman ne olacak derdim her işimi yapar normalde nasılsam devam ederdim ama öyle olmuyormuş hiç bir sıkıntı yokken kontrole gittiğimde bebeğimin 12. Haftada kalbinin durduğunu öğrendim Allah kimseye yaşatmasın çok zordu ilk bebegimdi. ellerimle gömdüm ben onu herşeyi heryeri belliydi.

Onun için şimdi herşeyde daha çok temkinli tedbirliyim hele ki böyle zor elde edilince.. Tedbir bizden takdir Allah'tan haşa bundan şüphemiz yok. O ne derse o olur ama ben bu sefer tedbirimi alıcam elimden geleni yapıcam kendimi suçlamıcam.

Canim tedbir tabiki en guzeli bende sıcak dus almam yormam kendimi kokulu seyler kullanmam ama sacimi yikarkenki kopuge kadar dikkat edemiyorum kastım... tedbir bizden takdir allahtan... ben kizimda da bu kadar strese sokmadim kendimi şükür bir sikinti olmadi .. bence dusta falan bitkisel kullanmaya,sureyi uzun tutmamaya ve sicakliga dikkat etmek yeterli? Yanlis bisey soylediysem affola

Ayrıca dustan sonra lekenmenin artmasi cok normal çünkü kan dolaşımı artar dus alinca? Vucut rahatlar

Estağfurullah canım. .. Bende bitkisel şampuan ve sabun kullanıyorum zaten. Ama saçlarım uzun şampuan vücuttan süzülüp gidince vajinal bölgeye doğru süzülüyor ondan rahatsız olduğum için önce saçlarımı yıkıyorum. Sıcak yıkanan biryim normalde ılık duş şuan çok zorluyor ama mecburum en azından şu riskli dönemler geçene kadar dikkat etmek lazım diye düşünüyorum. Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin.

Ben bitkisel kullanmıyorum kızlar akıp gidiyor zaten diye düşünüyorum. Doktorda bu konuda bir uyarıda bulunmadı bana.

Canım benim çok geçmiş olsun. Yaşadıklarımız kolay şeyler değil tabiki de benimde 9 haftalık kalbi durmuştu. Bu haftaları bir an önce geçirmek istiyorum o yüzden. Senin niye durmuştu kalbi bebeğinin bir açıklamada bulundumu doktor sana canım? Benimki lupusdan dolayı, kan sulandırıcı kullanmıyodum o yüzden kaybettim.

Sağol canım sanada geçmiş olsun. Malesef bizim hiçbirşey bulunamadı bebekte. Tüp bebeğe başlamadan eşimle genetik tarama testleri falan yapıldı herşey normal çıktı. Trombofili paneline bakıldı o da temiz çıktı kan pıhtılaşmasıda yok. Ömrü o kadarmış demek ki..

Allahım yavrularımızı kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah canım.

Saol bitanem bende sen gibi yapıyorum deneyimledim o yüzden korkum var hergün yapmasam bile hijyene önem veriyorum RABBIM sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağimiza almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle RABBIM çok güzel sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin INŞAALLAH

Bitanem ne yanlışı olur mu öyle şey ben sana böyle hissettirdiğim için özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…