ilk kontrolü kendisi yapıyor randevu almak zor değil ayarlıyorlar.aşırı kalabalık ben sadece ilk muayenede bülent hocayı gördümBülent tıraş da randevu almak çok uzun suruyormu bide kendisi mi bakıyor bende bu sefer olmazsa ona gitmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz da .Ama aklımda hep o var turkiyede yaparsam. Ona giderim .
valla bısy hıssetmıom yaa öncedde hıssetmemıstımbende 3üncü denemedeyim. allahım yüzünü güldürsün inşallah. emeklerimiz çabalarımız umutlarımız boşa gitmesin. ne hissediyorsun ?
Merhaba,
Pazartesi transferim oldu ve 24 kasım test günüm. Ben transfer sırasında ameliyathanede çok üşüdüm ve dün nezle oldum bugün daha iyiyim çok şükür burnum tıkalı ve boğazım acıyor başka bir şikayetim yok umarım embriyolara zarar vermez bu durumum. Allah’a sığınıyorum Rabbim hepimize hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inş
çok geçmiş olsun. günümüz aynı, beraber öğreneceğiz sonucu desene. endişe etme hiç için rahat olsun. nasipse o seni bulacak ve sımsıkı tutunacaktır derim ben. allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.
Sağol canım elimden geleni yapıyorum gerisi nasip. Birkaç kişi var aynı gün öğreneceğimiz burada. İnşallah hepimize , tüm isteyenlere nasip olur.
Kızlar bize güzel haberleriniz yok mu ?
S srczb test günü 12 kasım
@krdlnmrvsuatygz test günü 13 kasım
G Gurbetkusu79 test günü 14 kasim
Leylak0688 test günü 12 kasim
Malesef canim
7.ci tedavimin sonuna geldim
Bu sabah idrar testi yaptim cikmadi...
aminnn,3üncü denemem. son embriyomdu. artık olumsuz olursa yeniden başlar mıyım, o kadar güçlü müyüm bilemiyorum. fakat gel gör ki, bu kez inşallah sonunu görebileceğim gibime geliyor.
inşallah inşallah.. benım annem llösemı tedavısı göruodu ılık naklı oldu onada buyuk moral olaçak olursaaman allahım. köprüden önce son çıkış desene. inşallah rabbim yakıştırmıştır, inşallah olumlu ve de hayırlı olur.
inşallah inşallah.. benım annem llösemı tedavısı göruodu ılık naklı oldu onada buyuk moral olaçak olursa
Benim 2. deneme . İlki boş gebelikle sonuçlandı ve o tedaviden 2 tane embriyo dondurulmuştu. Şimdi onları denedik. Gücümüz el verdiği ölçüde denemeye devam ..
amin inşallahinşallah kuzum. allah seni de anneni de sevindirsin. rabbim şifa versin tez zamanda.
Ben sonucu paylaşmıştım. Pozitif. Darısı sizlere hanımlar.Kızlar bize güzel haberleriniz yok mu ?
S srczb test günü 12 kasım
@krdlnmrvsuatygz test günü 13 kasım
G Gurbetkusu79 test günü 14 kasim
Leylak0688 test günü 12 kasim
maşallah sağlıkla hayirla devam etsin insallahBen sonucu paylaşmıştım. Pozitif. Darısı sizlere hanımlar.
meraba kızlar bugün transferin 6. günündeyim. Hemsireler bana hamileymissin gibi düşün ona gore davran demişlerdi bende öyle yaptım sanki tutunmus gibi bi his vardı içimde ama bugün bombos hissediyorum kendimi olmadi sanki tutmadidun ise başladım ve ister istemez evdeki kadar herşeye dikkat edemiyirme ondan mi bu his oldu bilemiyorum
bugün moralim yerlerde naptimsa duzelemedim. inşallah sen ben hepimiz basaririzhüsnü kuruntulara gerek yok. tutmadıysa da önümüzdeki maçlara bakıcaz. doğru demişler, kendini düşürme. moralini düşürdükçe ona zarar vereceksin.başarıcaz
bugün moralim yerlerde naptimsa duzelemedim. inşallah sen ben hepimiz basaririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?