Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Hay
Bülent tıraş da randevu almak çok uzun suruyormu bide kendisi mi bakıyor bende bu sefer olmazsa ona gitmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz da .Ama aklımda hep o var turkiyede yaparsam. Ona giderim .
ilk kontrolü kendisi yapıyor randevu almak zor değil ayarlıyorlar.aşırı kalabalık ben sadece ilk muayenede bülent hocayı gördüm

Merhaba,
Pazartesi transferim oldu ve 24 kasım test günüm. Ben transfer sırasında ameliyathanede çok üşüdüm ve dün nezle oldum bugün daha iyiyim çok şükür burnum tıkalı ve boğazım acıyor başka bir şikayetim yok umarım embriyolara zarar vermez bu durumum. Allah’a sığınıyorum Rabbim hepimize hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inş

çok geçmiş olsun. günümüz aynı, beraber öğreneceğiz sonucu desene. endişe etme hiç için rahat olsun. nasipse o seni bulacak ve sımsıkı tutunacaktır derim ben. allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.

Sağol canım elimden geleni yapıyorum gerisi nasip. Birkaç kişi var aynı gün öğreneceğimiz burada. İnşallah hepimize , tüm isteyenlere nasip olur.

Sağol canım elimden geleni yapıyorum gerisi nasip. Birkaç kişi var aynı gün öğreneceğimiz burada. İnşallah hepimize , tüm isteyenlere nasip olur.

aminnn,3üncü denemem. son embriyomdu. artık olumsuz olursa yeniden başlar mıyım, o kadar güçlü müyüm bilemiyorum. fakat gel gör ki, bu kez inşallah sonunu görebileceğim gibime geliyor.

aminnn,3üncü denemem. son embriyomdu. artık olumsuz olursa yeniden başlar mıyım, o kadar güçlü müyüm bilemiyorum. fakat gel gör ki, bu kez inşallah sonunu görebileceğim gibime geliyor.

Benim 2. deneme . İlki boş gebelikle sonuçlandı ve o tedaviden 2 tane embriyo dondurulmuştu. Şimdi onları denedik. Gücümüz el verdiği ölçüde denemeye devam ..

meraba kızlar bugün transferin 6. günündeyim. Hemsireler bana hamileymissin gibi düşün ona gore davran demişlerdi bende öyle yaptım sanki tutunmus gibi bi his vardı içimde ama bugün bombos hissediyorum kendimi olmadi sanki tutmadi dun ise başladım ve ister istemez evdeki kadar herşeye dikkat edemiyirme ondan mi bu his oldu bilemiyorum

hüsnü kuruntulara gerek yok. tutmadıysa da önümüzdeki maçlara bakıcaz. doğru demişler, kendini düşürme. moralini düşürdükçe ona zarar vereceksin. başarıcaz

bugün moralim yerlerde naptimsa duzelemedim. inşallah sen ben hepimiz basaririz

kız ninni dinlet çocuğa :) ben hem çalışıyorum hem de ninni dinliyorum, kendim kusucam ama ona ziyafet çekiyorum. yapma bak pozitif çıkarsa keşke keyifli keyifli olsaydım diyeceksin, esra demişti diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…