Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

kız ninni dinlet çocuğa :) ben hem çalışıyorum hem de ninni dinliyorum, kendim kusucam ama ona ziyafet çekiyorum. yapma bak pozitif çıkarsa keşke keyifli keyifli olsaydım diyeceksin, esra demişti diyeceksin.
güldürdün beni valla :) denicem bunu iyi fikirmis. enerjine pozitifligine hayran kaldim canim maşallah sana :)

evet çok haklısın moralimi yükseltmeliyim yoksa böyle günler daha da zor gececek

heralde. şimdi transferden 1-2 hafta önce iğne vurulduk jel mel derken ayyy üstüme gelmeyin bakk tedavideyim hallerim geliyor dedik mi ? dedik. transfer olduk şimdi 12-13 gün bağımsızlığımız var mı? var.. ehh sonuca göre sonuç 9 aya kadar uzayadabilir. allah korusun olumsuz olursa da 1-2 hafta depresyon moduna gireriz ister istemez. tadını çıkar kuzum resmen milletvekili gibi dokunmazlığımız var bir süre. sende kalkmış keyfim yok diyorsun, akşam eve gidince yatağı bile sen yapmayacaksın kız onu düşün...

Süpersinya :)

Benim doktorumda yurt dışına çıkmış yerine başka bi doktor bakacakmış cumartesiye kadar yarına kaldım ben
Benimde doktor yoktu bugün hastanenin tüp bebeğine bakmıyormuş gebelik takibi yapıyormuş. tüp bebekçi eşi var adamın sanırım orda özel yapıyor çünkü aradım gel adetinin ikinci günü gel hastaneye demişti.. Sonra başka doktora girecektim ama eşim yine aynı hoca olsun dedi mecbur aradım doktoru oda yokmuş bi dahaki aya kaldı bizimki ne yazıkki

hayırlısı olsun yarin gidcem bende hangi hastanedeydi canim ben acıbadem fulya

Rabbim hepinize sağlıkla evlatlarınızı kucağına almayı nasip etsin. Ben ilk tüp bebek sonucumu dün öğrenmiş oldum. Kanamam oldu hemen test yapmamı istediler. Negatif sonucu aldım.

Tebrikler umarım Sağlıkla kucağına alırsın.
gunaydın
benımde yarın sonuc gunum dua edın pozıtıf görelım 3. denemem
Umarım güzel haberler seni bekliyordur
Günaydın Hanımlar. 12 kasım test günümdü. Bugün 2. Kan testini verdim şükür hamileyim. Darısı size inşallah. Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Amin. Sağlıcakla kalın.
tebrikler umarım sağlıkla kucağına alırsın
inşallah inşallah.. benım annem llösemı tedavısı göruodu ılık naklı oldu onada buyuk moral olaçak olursa
geçmiş olsun umarım pozitif olur ve hepinize moral ve neşe getirir bu haber
ben de bugün regl oldum ve yarın gidiyorum kan testi için..

Günaydın Hanımlar. 12 kasım test günümdü. Bugün 2. Kan testini verdim şükür hamileyim. Darısı size inşallah. Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Amin. Sağlıcakla kalın.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belirtilerini nelerdi acaba

Ankara benim gazi hastanesi. Tüm denemeleri orda yaptım ben. Her deneme pozitif oldu. Belki yine başka hocayla oraya devam ederim bilemiyorum kafamda karışmadı değil. Tüm denemleri yaptığım hastanemi doktor mu karat veremedim . Fikirlerde açığım bu arada nasıl olsa 1 ayim var

ilk gün hangi testler yapılıyor sadece hormon tahlili yapıyorlar sanırım sonraki günler kac gunde bir çağırıyor ilk denemem olacağı için bilmiyorum bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…