- 15 Haziran 2016
- 266
- 251
- 103
güldürdün beni valla :) denicem bunu iyi fikirmis. enerjine pozitifligine hayran kaldim canim maşallah sana :)kız ninni dinlet çocuğa :) ben hem çalışıyorum hem de ninni dinliyorum, kendim kusucam ama ona ziyafet çekiyorum. yapma bak pozitif çıkarsa keşke keyifli keyifli olsaydım diyeceksin, esra demişti diyeceksin.
güldürdün beni valla :) denicem bunu iyi fikirmis. enerjine pozitifligine hayran kaldim canim maşallah sana :)
evet çok haklısın moralimi yükseltmeliyim yoksa böyle günler daha da zor gececeksana da maşallahanne adayı olmak bunu gerektirir. lütfen, sizi ciddiyete davet ediyorum. o minicik embriyoya bunu yapmaya hakkınız yok.
evet çok haklısın moralimi yükseltmeliyim yoksa böyle günler daha da zor gececek
Süpersinya :)heralde. şimdi transferden 1-2 hafta önce iğne vurulduk jel mel derken ayyy üstüme gelmeyin bakk tedavideyim hallerim geliyor dedik mi ? dedik. transfer olduk şimdi 12-13 gün bağımsızlığımız var mı? var.. ehh sonuca göre sonuç 9 aya kadar uzayadabilir. allah korusun olumsuz olursa da 1-2 hafta depresyon moduna gireriz ister istemez. tadını çıkar kuzumresmen milletvekili gibi dokunmazlığımız var bir süre. sende kalkmış keyfim yok diyorsun, akşam eve gidince yatağı bile sen yapmayacaksın kız onu düşün...
Süpersinya :)
Evvet bende varımmSağol canım elimden geleni yapıyorum gerisi nasip. Birkaç kişi var aynı gün öğreneceğimiz burada. İnşallah hepimize , tüm isteyenlere nasip olur.
Benimde doktor yoktu bugün hastanenin tüp bebeğine bakmıyormuş gebelik takibi yapıyormuş. tüp bebekçi eşi var adamın sanırım orda özel yapıyor çünkü aradım gel adetinin ikinci günü gel hastaneye demişti.. Sonra başka doktora girecektim ama eşim yine aynı hoca olsun dedi mecbur aradım doktoru oda yokmuş bi dahaki aya kaldı bizimki ne yazıkkiBenim doktorumda yurt dışına çıkmış yerine başka bi doktor bakacakmış cumartesiye kadar yarına kaldım ben
Allah şifasını versin inşallah biran önce tadavi olumlu sonuçlanırinşallah inşallah.. benım annem llösemı tedavısı göruodu ılık naklı oldu onada buyuk moral olaçak olursa
İnşallah bu sefer olurMerhaba,bugun transferim oldu 2 adet 5.gun embriyosu konuldu, bu 2. Denemem ilki tutmamisti umarim bu kez olumlu sonuc alirim
hayırlısı olsun yarin gidcem bende hangi hastanedeydi canim ben acıbadem fulyaBenimde doktor yoktu bugün hastanenin tüp bebeğine bakmıyormuş gebelik takibi yapıyormuş. tüp bebekçi eşi var adamın sanırım orda özel yapıyor çünkü aradım gel adetinin ikinci günü gel hastaneye demişti.. Sonra başka doktora girecektim ama eşim yine aynı hoca olsun dedi mecbur aradım doktoru oda yokmuş bi dahaki aya kaldı bizimki ne yazıkki
Amin amin insallahAllah şifasını versin inşallah biran önce tadavi olumlu sonuçlanır
merhaba ne kadara yaptırdınız acıbadem dehayırlısı olsun yarin gidcem bende hangi hastanedeydi canim ben acıbadem fulya
Tebrikler umarım Sağlıkla kucağına alırsın.Eki Görüntüle 2205705 5.gün idrar testim
Umarım güzel haberler seni bekliyordurgunaydın
benımde yarın sonuc gunum dua edın pozıtıf görelım 3. denemem
tebrikler umarım sağlıkla kucağına alırsınGünaydın Hanımlar. 12 kasım test günümdü. Bugün 2. Kan testini verdim şükür hamileyim. Darısı size inşallah. Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Amin. Sağlıcakla kalın.
geçmiş olsun umarım pozitif olur ve hepinize moral ve neşe getirir bu haberinşallah inşallah.. benım annem llösemı tedavısı göruodu ılık naklı oldu onada buyuk moral olaçak olursa
ben de bugün regl oldum ve yarın gidiyorum kan testi için..hayırlısı olsun yarin gidcem bende hangi hastanedeydi canim ben acıbadem fulya
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belirtilerini nelerdi acabaGünaydın Hanımlar. 12 kasım test günümdü. Bugün 2. Kan testini verdim şükür hamileyim. Darısı size inşallah. Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Amin. Sağlıcakla kalın.
yarin başlıyorum tedaviye il dışından geldiğim icin ilk defa yarin görüşme olacakmerhaba ne kadara yaptırdınız acıbadem de
Ankara benim gazi hastanesi. Tüm denemeleri orda yaptım ben. Her deneme pozitif oldu. Belki yine başka hocayla oraya devam ederim bilemiyorum kafamda karışmadı değil. Tüm denemleri yaptığım hastanemi doktor mu karat veremedim . Fikirlerde açığım bu arada nasıl olsa 1 ayim varhayırlısı olsun yarin gidcem bende hangi hastanedeydi canim ben acıbadem fulya
ilk gün hangi testler yapılıyor sadece hormon tahlili yapıyorlar sanırım sonraki günler kac gunde bir çağırıyor ilk denemem olacağı için bilmiyorum bunlarıAnkara benim gazi hastanesi. Tüm denemeleri orda yaptım ben. Her deneme pozitif oldu. Belki yine başka hocayla oraya devam ederim bilemiyorum kafamda karışmadı değil. Tüm denemleri yaptığım hastanemi doktor mu karat veremedim . Fikirlerde açığım bu arada nasıl olsa 1 ayim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?