Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belirtilerini nelerdi acaba
Teşekkür ederim Allahım sizede nasip etsin. Benim 2. Denememdi. 3. Gün kasık ağrım oldu adet ağrısı gibi kısa sürdü ama. Sonraki günlerde pek olmadı, gögüslerde hassasiyet vardı. Farklı olarak ilerleyen günlerde sol tarafımda batma vardı. Sanki pıt pıt bişeyler atıyordu =) doktor yatma dedi ilk denememde 3 gün dinlendim tutmadı. 2. Denememde test günüme kadar yattım. Ayağa sadece yemek ve lavabo için kalktım. İşe de gitmedim bu süreçte.

Canım benim hepiniz genelde aynı şeyi hissediyoruz önce transfer gunu bekliyoruz bir an önce olsun diye sonrasında test günü bekliyoruz hep stres dolu aşamalar. Icimizdeki ses ya tutmadıysa olasılığı insanı mutsuz ediyor.Rabbim hepimizi güldürsün sağlıklı sihattli bebişler versin

5.-6.gün test yapıp silik çizgi görenler devam ettiniz mi tteste çizgi koyulaştı mı?
Ben ilk tüp bebek tedavimde 5.gündem itibaren silik çizgi görüyordum biraz koyulaştı fakat asıl test günümde kimyasal gebelik olduğunu öğrendim.o yüzden arkadaşlar gününden önce test yapmayın sabredin muhakkak

Geçmiş olsun.
Evet sabretmek lazım. Haftaya perşembe test günüm. Hayırlısı bakalım.

İyi görünüyor. Sabah ilk idrar mı? Ben az önce yaptım çıkmadı. İlk idrar değil. 5.gün bugün.
İlk idrar olan da var olmayan da var. Sanki çok belirgin koyulaşma yok. Yanı 3 gündür yapılan testin her iki günde bir iki kat arttığı düşünülürse 3. Testin kıpkırmızı olması gerekmez miydi?

Kasıklarımda yanma gibi garip bir ağrı var. Belim hafif ağrıyor.
Normal döngüye göre (ki hiç şaşmaz:/) pazar ya da pazartesi adet zamanı. İnşallah gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…