- 5 Şubat 2018
- 142
- 208
- 103
Teşekkür ederim Allahım sizede nasip etsin. Benim 2. Denememdi. 3. Gün kasık ağrım oldu adet ağrısı gibi kısa sürdü ama. Sonraki günlerde pek olmadı, gögüslerde hassasiyet vardı. Farklı olarak ilerleyen günlerde sol tarafımda batma vardı. Sanki pıt pıt bişeyler atıyordu =) doktor yatma dedi ilk denememde 3 gün dinlendim tutmadı. 2. Denememde test günüme kadar yattım. Ayağa sadece yemek ve lavabo için kalktım. İşe de gitmedim bu süreçte.Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belirtilerini nelerdi acaba
Allah sağ-salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımızaGünaydın Hanımlar. 12 kasım test günümdü. Bugün 2. Kan testini verdim şükür hamileyim. Darısı size inşallah. Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Amin. Sağlıcakla kalın.
Canım günaydın bugün test günün sanırım hadi hayırlı haberler verirsin bizegunaydın
benımde yarın sonuc gunum dua edın pozıtıf görelım 3. denemem
Canım benim hepiniz genelde aynı şeyi hissediyoruz önce transfer gunu bekliyoruz bir an önce olsun diye sonrasında test günü bekliyoruz hep stres dolu aşamalar. Icimizdeki ses ya tutmadıysa olasılığı insanı mutsuz ediyor.Rabbim hepimizi güldürsün sağlıklı sihattli bebişler versinmeraba kızlar bugün transferin 6. günündeyim. Hemsireler bana hamileymissin gibi düşün ona gore davran demişlerdi bende öyle yaptım sanki tutunmus gibi bi his vardı içimde ama bugün bombos hissediyorum kendimi olmadi sanki tutmadidun ise başladım ve ister istemez evdeki kadar herşeye dikkat edemiyirme ondan mi bu his oldu bilemiyorum
Inşaallah canım Allah yardımcın olsun insallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunMerhaba,bugun transferim oldu 2 adet 5.gun embriyosu konuldu, bu 2. Denemem ilki tutmamisti umarim bu kez olumlu sonuc alirim
Canım benim Allah sabır versin inşallah zamanla herşeyi unutup tekrar güçlü bir şekilde başlarsın yenidenRabbim hepinize sağlıkla evlatlarınızı kucağına almayı nasip etsin. Ben ilk tüp bebek sonucumu dün öğrenmiş oldum. Kanamam oldu hemen test yapmamı istediler. Negatif sonucu aldım.
Ben ilk tüp bebek tedavimde 5.gündem itibaren silik çizgi görüyordum biraz koyulaştı fakat asıl test günümde kimyasal gebelik olduğunu öğrendim.o yüzden arkadaşlar gününden önce test yapmayın sabredin muhakkak5.-6.gün test yapıp silik çizgi görenler devam ettiniz mi tteste çizgi koyulaştı mı?
Sanki çok fazla bir koyulaşma yok. Yanı artışlar iki katmış gibi değil. Siz ne düşünüyorsunuz?5.-6.gün test yapıp silik çizgi görenler devam ettiniz mi tteste çizgi koyulaştı mı?
6.günEki Görüntüle 2206047 5.gün Eki Görüntüle 2206046 4.gün Eki Görüntüle 2206045
Sanki çok fazla bir koyulaşma yok. Yanı artışlar iki katmış gibi değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben ilk tüp bebek tedavimde 5.gündem itibaren silik çizgi görüyordum biraz koyulaştı fakat asıl test günümde kimyasal gebelik olduğunu öğrendim.o yüzden arkadaşlar gününden önce test yapmayın sabredin muhakkak
İlk idrar olan da var olmayan da var. Sanki çok belirgin koyulaşma yok. Yanı 3 gündür yapılan testin her iki günde bir iki kat arttığı düşünülürse 3. Testin kıpkırmızı olması gerekmez miydi?İyi görünüyor. Sabah ilk idrar mı? Ben az önce yaptım çıkmadı. İlk idrar değil. 5.gün bugün.
SONUCUM 5,40 CIKMIS NE DIO VARMI :)Canım günaydın bugün test günün sanırım hadi hayırlı haberler verirsin bize
Bence normal daha çok erken çünküİlk idrar olan da var olmayan da var. Sanki çok belirgin koyulaşma yok. Yanı 3 gündür yapılan testin her iki günde bir iki kat arttığı düşünülürse 3. Testin kıpkırmızı olması gerekmez miydi?
E 5 çok erken zaten arkadaşım. 7de bile çıkmayıp kandan öğrenenler var bozma moralini lütfenn...İyi görünüyor. Sabah ilk idrar mı? Ben az önce yaptım çıkmadı. İlk idrar değil. 5.gün bugün.
Yok bozmadım zaten:)E 5 çok erken zaten arkadaşım. 7de bile çıkmayıp kandan öğrenenler var bozma moralini lütfenn...
Kasıklarımda yanma gibi garip bir ağrı var. Belim hafif ağrıyor.E 5 çok erken zaten arkadaşım. 7de bile çıkmayıp kandan öğrenenler var bozma moralini lütfenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?