Canım kaçıncı gun test yaptın bazi laboratuvar 0-5 arasi negatif ust degerleri pozitif kabul eder. Moralin bozulmasın am düşük bir değer gebelik için doktorun ne dediSONUCUM 5,40 CIKMIS NE DIO VARMI :)
12. gun bugun bı tahlıl daha ıstemıstı o cıkmadı o çıkınca atacam dr a.Canım kaçıncı gun test yaptın bazi laboratuvar 0-5 arasi negatif ust degerleri pozitif kabul eder. Moralin bozulmasın am düşük bir değer gebelik için doktorun ne dedi
12. gun bugun bı tahlıl daha ıstemıstı o cıkmadı o çıkınca atacam dr a.
5in ustunde ama hıcmı umut yokkı
Canım geçmiş olsun ya sıkıntı yapma doğru demiş doktorunAh başıma gelenler. Dün akşam üstü kum dökmeye başladım. Ağrıdan canımı teslim edeceğim sandım,doktora mesaj attım,embriyo açısından zararlı olmadığını parol içebileceğimi söyledi. Ağrım geçmezse muayeneye çağırdı ama bugün iyiyim
INSALLAH HEP ÖLE DUA ETTIK ZATEN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DIE :)Her ne olursa olsun,hayırlısı olacaktır illaki kuzum. Keşke herşeyi daha farklı yapacak gücümüz olsa
Ben 4. Gündeyim, sanırım ilaçlardan oluyo göğüslerim 2. Günden beri hassas, gece de kasıklarıma iğne batar gibi oldu, birde dolgunluk hissediyorum rahimde,3üncü gününde olanlar,ne gibi hisleriniz var?
Ben 4. Gündeyim, sanırım ilaçlardan oluyo göğüslerim 2. Günden beri hassas, gece de kasıklarıma iğne batar gibi oldu, birde dolgunluk hissediyorum
Hiç vesvese yok içimde. İkincide habire test yaptım deli gibi,şimdi peşin satan esnaf gibi rahatım
Canım geçmiş olsun ya sıkıntı yapma doğru demiş doktorun
3üncü gününde olanlar,ne gibi hisleriniz var?
Canım kaçıncı gün embriyosuydu çok düşükCanım kaçıncı gun test yaptın bazi laboratuvar 0-5 arasi negatif ust degerleri pozitif kabul eder. Moralin bozulmasın am düşük bir değer gebelik için doktorun ne dedi
Hiçbir hissim yok benim. Bugün çalışmaya başladım kendimi dinlenmemek adına iyi olduğunu düşünüyorum. Sen de neler var?
Hayırlısı Allah'tan ümit kesilmez daha yeni benim doktorum anlattı hcg 12 çıkmış tuttu tutmadı derken şuan 20.haftalık hamile dedi. Herşeyin hayırlısı olsun12. gun bugun bı tahlıl daha ıstemıstı o cıkmadı o çıkınca atacam dr a.
Geçmiş olsun canım umarım bebişin seninledir sana sıkı sıkı tutunmuşturAh başıma gelenler. Dün akşam üstü kum dökmeye başladım. Ağrıdan canımı teslim edeceğim sandım,doktora mesaj attım,embriyo açısından zararlı olmadığını parol içebileceğimi söyledi. Ağrım geçmezse muayeneye çağırdı ama bugün iyiyim
ınsallh benımkıde öle olurHayırlısı Allah'tan ümit kesilmez daha yeni benim doktorum anlattı hcg 12 çıkmış tuttu tutmadı derken şuan 20.haftalık hamile dedi. Herşeyin hayırlısı olsun
Kacinci gun yaptin 5.40 ciktiınsallh benımkıde öle olur
12. gun bugun bı tahlıl daha ıstemıstı o cıkmadı o çıkınca atacam dr a.
ÇIKMIŞ PROGESTERON 25Diğer sonucunda çıktı mı? Hadi güzel bir haber ver inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?