Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

6. Günüm bitti bugün de benim. Normalde evde dinleniyorum biraz yürüdüğümde kasıklarımda ağrı oluyor. Bilmiyorum alakası var mı ama ayakta kalıca da belim değil sırtım ağrıyor

6. Günüm bitti bugün de benim. Normalde evde dinleniyorum biraz yürüdüğümde kasıklarımda ağrı oluyor. Bilmiyorum alakası var mı ama ayakta kalıca da belim değil sırtım ağrıyor

Ben çok yatmadım evin içindeyim ama 3 yaşında oğlum var tüp bebekle olan onunla ilgileyorum yemeğimi yapıyorum sadece süpürme felan temizlik yapmıyorum
İnşallah bebektendir ağrıların

7 kasımda transferim olmuştu bugün 8.gün kan değerim 78.2 çıktı çok şükür inşallah sağlıkla ilerler darısı bekleyen herkese

Arkadaşım tebrik ederim,rabbim hayırlısını nasip etsin,kat kat artsın değerin inşallah. Darısı bize.

bana da 12 kasımda transfer edildi. blastokist, 2 tane, 5.gün. bu 3.denemem. ilkinde hiç hamile kalmadım. ikinci de 9 haftalıkken düşürdüm. rahat olmaya çalışıyorum.

Benimde yarın 5. Günüm bişey hissetmiyorum kasıklarımda yürüyünce küçük şimşekler çakması dışındaa
Benim mide bulantım oluyor zaman zaman. Ama sanırım östrojen ve progesteron hormonları aldığımızdan. Bu hormonlar bize her türlü şeyi yaşatıyor. Mide bulantısı haricinde, rahimde dolgunluk ağırlık hissi, belde ağrı, ve hep iç çamaşırda su gibi ıslaklık ama istemsiz bir şey idrar kaçırma gibi ama idrar değil renksiz kokusuz su gibi bir şey kendiliğinden akıveriyor.

Bir gün daha geçti. Yarın 7.günüm. Sizler nasılsınız?

Hatrı sayılır derecede gün içerisinde karnım ağırıyor. Geçiyor. Göğüslerim bombastik. Ama ilk gün daha şiddetliydi. Bilemiyorum ya,olacak bişeyler de umarım hayırlısı olur.üçüncü tecrübem olduğundan Ben kutumda büyük hissediyorum allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…