ÇIKMIŞ PROGESTERON 25
SANIRIM MUALLAKTA DEGER DUSERSE YOK ÇIKARSA VAR
DR NEGATIF DEDI SONUCUPek bildiğim bişey değil ama inşallah sonunda yüzümüz gülsün
Canın sağolsun bir daha ki sefere inşallah Rabbim sabır versinDR NEGATIF DEDI SONUCU
Bence çıkar canım hiç düşünmeÇIKMIŞ PROGESTERON 25
SANIRIM MUALLAKTA DEGER DUSERSE YOK ÇIKARSA VAR
Ay canım kusura bakma ilk msj gördüm önce, hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcımız olsunDR NEGATIF DEDI SONUCU
İNŞALLAH.. HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DEDIK HEP.. DEMEKKI BUYMUSAy canım kusura bakma ilk msj gördüm önce, hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcımız olsun
Maşallah çok sevindim7 kasımda transferim olmuştu bugün 8.gün kan değerim 78.2 çıktı çok şükür inşallah sağlıkla ilerler darısı bekleyen herkese
Çok sevindiiim hayırlı uğurlu olsun inşallah7 kasımda transferim olmuştu bugün 8.gün kan değerim 78.2 çıktı çok şükür inşallah sağlıkla ilerler darısı bekleyen herkese
Sağolun darısı sizlere inşallahMaşallah çok sevindim
Ben 4. Gündeyim hiç belirti varmıydı peki
Sağolun allah razı olsun darısı size bekleyen herkese inşallahÇok sevindiiim hayırlı uğurlu olsun inşallah
6. Günüm bitti bugün de benim. Normalde evde dinleniyorum biraz yürüdüğümde kasıklarımda ağrı oluyor. Bilmiyorum alakası var mı ama ayakta kalıca da belim değil sırtım ağrıyor
7 kasımda transferim olmuştu bugün 8.gün kan değerim 78.2 çıktı çok şükür inşallah sağlıkla ilerler darısı bekleyen herkese
Selam kasım tüp bebek sonuç bekleyenler. Benim transferim 9 kasım. Blastokist transferi 2 tane kondu. Transfer gününü saymazsak 4.günündeyim. Bugün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ve çok şaşırdım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Benimde yarın 5. Günüm bişey hissetmiyorum kasıklarımda yürüyünce küçük şimşekler çakması dışındaaBir gün daha geçti. Yarın 7.günüm. Sizler nasılsınız?
Benim mide bulantım oluyor zaman zaman. Ama sanırım östrojen ve progesteron hormonları aldığımızdan. Bu hormonlar bize her türlü şeyi yaşatıyor. Mide bulantısı haricinde, rahimde dolgunluk ağırlık hissi, belde ağrı, ve hep iç çamaşırda su gibi ıslaklık ama istemsiz bir şey idrar kaçırma gibi ama idrar değil renksiz kokusuz su gibi bir şey kendiliğinden akıveriyor.Benimde yarın 5. Günüm bişey hissetmiyorum kasıklarımda yürüyünce küçük şimşekler çakması dışındaa
Bir gün daha geçti. Yarın 7.günüm. Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?