- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Insallah bu sefer mutlu sona erersin sabahtan beri 6.gün embriyosu icin yorumlara bakıyorum umutsuzum sen banada umut olacaksınHatrı sayılır derecede gün içerisinde karnım ağırıyor. Geçiyor. Göğüslerim bombastik. Ama ilk gün daha şiddetliydi. Bilemiyorum ya,olacak bişeyler de umarım hayırlısı olur.üçüncü tecrübem olduğundan Ben kutumda büyük hissediyorum allahın izniyle.
Düşününce sanırım bende de aynılarını var ve galiba ilaçlardan hayırlısı inşallah, ama çok heyecanlıyım yaBenim mide bulantım oluyor zaman zaman. Ama sanırım östrojen ve progesteron hormonları aldığımızdan. Bu hormonlar bize her türlü şeyi yaşatıyor. Mide bulantısı haricinde, rahimde dolgunluk ağırlık hissi, belde ağrı, ve hep iç çamaşırda su gibi ıslaklık ama istemsiz bir şey idrar kaçırma gibi ama idrar değil renksiz kokusuz su gibi bir şey kendiliğinden akıveriyor.
Masallah Rabbim devamını getirsin inşallah degerlerin kat kat artsın7 kasımda transferim olmuştu bugün 8.gün kan değerim 78.2 çıktı çok şükür inşallah sağlıkla ilerler darısı bekleyen herkese
Insallah bu sefer mutlu sona erersin sabahtan beri 6.gün embriyosu icin yorumlara bakıyorum umutsuzum sen banada umut olacaksın
Yani 5 günde ulaşması gereken seviyeye 6. Gün ulaşmış yavaş ilerleme göstermış tutunurmu endişesi tasıyorum bir arkadasa transfer edilmiş tutunmamış6ıncı gün embriyosu ile ilgili ne gibi bir umutsuzluğun var?
Yani 5 günde ulaşması gereken seviyeye 6. Gün ulaşmış yavaş ilerleme göstermış tutunurmu endişesi tasıyorum bir arkadasa transfer edilmiş tutunmamış
Haklısın bugün nedense negatifim hakkımızda hayırlısıO zaman kimsenin taze transferle ya da 3üncü gün embriyosuyla hamile kalmaması gerekirdi. Senin mantığınla bakarsak onlar 5inci gün bile olamamış. Vesvese yapıyorsun. Allah murad ederse bir kulun işini;mermere geçirir çürük dişini. Allah murad etmezse bir kulun işini,lokumla kırar sağlam dişini
Haklısın bugün nedense negatifim hakkımızda hayırlısı
Aa bende 4. Gundeyim sende bisey var mi belirti falanMaşallah çok sevindim
Ben 4. Gündeyim hiç belirti varmıydı peki
Transfer den sonraki günden beri göğüs hassasiyeti var, birde biraz ayakta durunca kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi bir his var, dolgunluk hissediyorum ama ilaçlardan mı acaba diyorum, sen de neler varAa bende 4. Gundeyim sende bisey var mi belirti falan
Karin alt bolgemde hep bi sanci var arada bicak gibi saplaniyo ekstra bisey yok hayirlisi bakalimTransfer den sonraki günden beri göğüs hassasiyeti var, birde biraz ayakta durunca kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi bir his var, dolgunluk hissediyorum ama ilaçlardan mı acaba diyorum, sen de neler var
Canım benim de 6.gün 1.tane embriyom var bu ay bir sorun olmazsa transferim olacak doktoruma bende sordum biraz geriden gelmiş ama bu hiç sorun degil dedi kadın yaşı ileri olması bizim için biraz sıkıntı oluyor dedi.Allah buyuk ol dedikten sonra 2.günlük embriyolar bile tutuyor yeterki bizim kaderimize yazılmış olsun.Rabbim büyük bizim gibi bu yolda çaba sarfeden acı çeken anne adaylarına merhamet etsin mucizesini bize nasip etsinYani 5 günde ulaşması gereken seviyeye 6. Gün ulaşmış yavaş ilerleme göstermış tutunurmu endişesi tasıyorum bir arkadasa transfer edilmiş tutunmamış
Hatrı sayılır derecede gün içerisinde karnım ağırıyor. Geçiyor. Göğüslerim bombastik. Ama ilk gün daha şiddetliydi. Bilemiyorum ya,olacak bişeyler de umarım hayırlısı olur.üçüncü tecrübem olduğundan Ben kutumda büyük hissediyorum allahın izniyle.
Kullandığın testin hassalığı da önemli burda. Testin hassaslığındaki yani belirli.miktarda idrarda ölçebildiği beta hcg değerine ulaşmamışsa koyulaşmıyor olabilir. Buna eşik değeri deniliyor. Bence içini ferah tutİlk idrar olan da var olmayan da var. Sanki çok belirgin koyulaşma yok. Yanı 3 gündür yapılan testin her iki günde bir iki kat arttığı düşünülürse 3. Testin kıpkırmızı olması gerekmez miydi?
Sen de benim gibi erkencisin. İlacın mi var yoksa çok erken saatte benim gibi :) prograf var saat 6:00 aç karnına. testlerin markalarına göre hassasiyet değerlerine bakmaya çalıştım ama internette bulamadım.bir tek predictör early nin 10 hcg hassasiyetinde olduğu bilgisini bulabildim. Genel olarak diğer testler de 20-50 hcg arası hassasiyetindeymiş sanırım.Kullandığın testin hassalığı da önemli burda. Testin hassaslığındaki yani belirli.miktarda idrarda ölçebildiği beta hcg değerine ulaşmamışsa koyulaşmıyor olabilir. Buna eşik değeri deniliyor. Bence içini ferah tut
Uykum kaçtı malesefSen de benim gibi erkencisin. İlacın mi var yoksa çok erken saatte benim gibi :) prograf var saat 6:00 aç karnına. testlerin markalarına göre hassasiyet değerlerine bakmaya çalıştım ama internette bulamadım.bir tek predictör early nin 10 hcg hassasiyetinde olduğu bilgisini bulabildim. Genel olarak diğer testler de 20-50 hcg arası hassasiyetindeymiş sanırım.
Allah razi olsun canım hepiniz ve hepimiz için herşeyin hayırlısıKızlar kusura bakmayin negatif sonucunu aldiktan sonra bakamadim ancak bugun guncelleyebildim. Pozitif haberi alan D dilekdilek4141ONEA Leylak0688 arkadaslarim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Günü geçen diğer arkadaşlarında sonuçlar benim gibi negatif sanırım. Umarım bizlerde en kisa sürede o güzel habere kavusuruz. Bekleyen arkadaşlar hayırlısıyla pozitif sonuçlar almanızı diliyorum. Sonuçlarla ilgili bilgi verirseniz hamile olanların yanına yazayım herkese moral olsun.
Yok aralıkta olacakTransferin olmuşmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?