Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Insallah bu sefer mutlu sona erersin sabahtan beri 6.gün embriyosu icin yorumlara bakıyorum umutsuzum sen banada umut olacaksın

Düşününce sanırım bende de aynılarını var ve galiba ilaçlardan hayırlısı inşallah, ama çok heyecanlıyım ya

Yani 5 günde ulaşması gereken seviyeye 6. Gün ulaşmış yavaş ilerleme göstermış tutunurmu endişesi tasıyorum bir arkadasa transfer edilmiş tutunmamış

O zaman kimsenin taze transferle ya da 3üncü gün embriyosuyla hamile kalmaması gerekirdi. Senin mantığınla bakarsak onlar 5inci gün bile olamamış. Vesvese yapıyorsun. Allah murad ederse bir kulun işini;mermere geçirir çürük dişini. Allah murad etmezse bir kulun işini,lokumla kırar sağlam dişini

Haklısın bugün nedense negatifim hakkımızda hayırlısı

Aa bende 4. Gundeyim sende bisey var mi belirti falan
Transfer den sonraki günden beri göğüs hassasiyeti var, birde biraz ayakta durunca kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi bir his var, dolgunluk hissediyorum ama ilaçlardan mı acaba diyorum, sen de neler var

Transfer den sonraki günden beri göğüs hassasiyeti var, birde biraz ayakta durunca kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi bir his var, dolgunluk hissediyorum ama ilaçlardan mı acaba diyorum, sen de neler var
Karin alt bolgemde hep bi sanci var arada bicak gibi saplaniyo ekstra bisey yok hayirlisi bakalim

Yani 5 günde ulaşması gereken seviyeye 6. Gün ulaşmış yavaş ilerleme göstermış tutunurmu endişesi tasıyorum bir arkadasa transfer edilmiş tutunmamış
Canım benim de 6.gün 1.tane embriyom var bu ay bir sorun olmazsa transferim olacak doktoruma bende sordum biraz geriden gelmiş ama bu hiç sorun degil dedi kadın yaşı ileri olması bizim için biraz sıkıntı oluyor dedi.Allah buyuk ol dedikten sonra 2.günlük embriyolar bile tutuyor yeterki bizim kaderimize yazılmış olsun.Rabbim büyük bizim gibi bu yolda çaba sarfeden acı çeken anne adaylarına merhamet etsin mucizesini bize nasip etsin

Kızlar kusura bakmayin negatif sonucunu aldiktan sonra bakamadim ancak bugun guncelleyebildim. Pozitif haberi alan D dilekdilek4141 ONEA Leylak0688 arkadaslarim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Günü geçen diğer arkadaşlarında sonuçlar benim gibi negatif sanırım. Umarım bizlerde en kisa sürede o güzel habere kavusuruz. Bekleyen arkadaşlar hayırlısıyla pozitif sonuçlar almanızı diliyorum. Sonuçlarla ilgili bilgi verirseniz hamile olanların yanına yazayım herkese moral olsun.

Haha cok guldum yazina :)) ne guzel yazmissin...
Benim 7.ci denemdi ve malesef kutumda kucuk hissediyorum ve gercektende bugun kan sonucu negatif cikti ... hislerine guven... insaallah bu defa olacak senin icin

Kullandığın testin hassalığı da önemli burda. Testin hassaslığındaki yani belirli.miktarda idrarda ölçebildiği beta hcg değerine ulaşmamışsa koyulaşmıyor olabilir. Buna eşik değeri deniliyor. Bence içini ferah tut

Sen de benim gibi erkencisin. İlacın mi var yoksa çok erken saatte benim gibi :) prograf var saat 6:00 aç karnına. testlerin markalarına göre hassasiyet değerlerine bakmaya çalıştım ama internette bulamadım.bir tek predictör early nin 10 hcg hassasiyetinde olduğu bilgisini bulabildim. Genel olarak diğer testler de 20-50 hcg arası hassasiyetindeymiş sanırım.

Son düzenleme:
Uykum kaçtı malesef 8 de başlıyor benim ilaçlarım. Aslında pek uykusuzluk çekmem ama sanırım bünyem tamamen alt üst oldu. Pazarteai de çalışmaya bşlıcam umarım iyi gelir. Predictor ben de en iyisi diye duymuştum. Hala cesaret edemiyorum ben yapmaya

Allah razi olsun canım hepiniz ve hepimiz için herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…