- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Amin canım benimde aralıkta transferimCanım benim de 6.gün 1.tane embriyom var bu ay bir sorun olmazsa transferim olacak doktoruma bende sordum biraz geriden gelmiş ama bu hiç sorun degil dedi kadın yaşı ileri olması bizim için biraz sıkıntı oluyor dedi.Allah buyuk ol dedikten sonra 2.günlük embriyolar bile tutuyor yeterki bizim kaderimize yazılmış olsun.Rabbim büyük bizim gibi bu yolda çaba sarfeden acı çeken anne adaylarına merhamet etsin mucizesini bize nasip etsin
Sen de benim gibi erkencisin. İlacın mi var yoksa çok erken saatte benim gibi :) prograf var saat 6:00 aç karnına. testlerin markalarına göre hassasiyet değerlerine bakmaya çalıştım ama internette bulamadım.bir tek predictör early nin 10 hcg hassasiyetinde olduğu bilgisini bulabildim. Genel olarak diğer testler de 20-50 hcg arası hassasiyetindeymiş sanırım.
İdrar testi mi canım?seyhan bugün test yapmadın mı?
İdrar testi mi canım?
Ya sorma zaten o kadar moralim bozuk. Şimdi sağlık ocağında 3 günde bir yaptırdığım proluton iğneyi olmayı bekliyorum. Birazdan eczaneden idrar testi alıp yapıcam. Ama sabah idrarlarını bir türlü denk getiremiyorum. Kaç keredir uğraşıyorum. Olmuyor. Olmuyor. Olmuyor. Çok sıkıldım.
gunaydın kızlar bısy sorcam heryerde 5 uzerıne tekrar tahlıl dıyor benım dr kestı attı negatıf dıe
2gun sonra dıyorlar oburkunden.. zaten varsa o da gıtmıstr. dun o sınırle borcluları aradım...e gidip kan versene kuzum ne kaybedersin ki?
2gun sonra dıyorlar oburkunden.. zaten varsa o da gıtmıstr. dun o sınırle borcluları aradım...
Amin inşaallah canım Hayırlı Cumalar herkeseeveeet herkese hayırlı cumalar, hayırlı sabahlar. allah işinizi gücünüzü rast getirsin, kalplerinizdeki kuruntuları, aklınızdaki soruları, yüreğinizdeki kasveti söksün alsın inşallah. rabbim bize şer gibi gelse bile hakkımızda hayırlı olanı daima karşımıza çıkarsın
optık işletıom ben borcu olanları aradım dun haberden sonrane borçlusu kız
optık işletıom ben borcu olanları aradım dun haberden sonra
:) :) burdurhayırlı işlerin olsun :) hangi şehirdesin? bundan sonra lens ve lens suyu için alışveriş noktam olarak seni seçiyorum :) kargo hizmetiniz var mı efem :)
:) :) burdur
siz nerdesınız
aynen hallederız :)) sımdı hersey cok kolay ımkan cokkocaeli. olsun kargo denen şey var. hallederiz. müşteri müşteridir değil mi?
aynen hallederız :)) sımdı hersey cok kolay ımkan cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?