Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Amin canım benimde aralıkta transferim

seyhan bugün test yapmadın mı?

eveeet herkese hayırlı cumalar, hayırlı sabahlar. allah işinizi gücünüzü rast getirsin, kalplerinizdeki kuruntuları, aklınızdaki soruları, yüreğinizdeki kasveti söksün alsın inşallah. rabbim bize şer gibi gelse bile hakkımızda hayırlı olanı daima karşımıza çıkarsın

Ya sorma zaten o kadar moralim bozuk. Şimdi sağlık ocağında 3 günde bir yaptırdığım proluton iğneyi olmayı bekliyorum. Birazdan eczaneden idrar testi alıp yapıcam. Ama sabah idrarlarını bir türlü denk getiremiyorum. Kaç keredir uğraşıyorum. Olmuyor. Olmuyor. Olmuyor. Çok sıkıldım.

bana bu kez proluton vermediler he. bak şimdi hatırladım.

şimdi size altın bir bilgi veriyorum. burada başka bir forumda bir arkadaşımız bu bekleme süresince hergün esmaül hüsnadan YA VARİS zikrettiğini söyledi. bebek isteyenler ile ilgili bir fazileti varmış. ben de duyduğumdan beri hergün 707 kez mümkünse elimi karnıma koyarak bunu yapıyorum. bana bir dua, bir iletişim gibi geldi, güzel bir his verdi bu. sadece 707 değil, fazlasını da yapıyorum bazen. deneyin isterseniz, güzel bir hissi var.

gunaydın kızlar bısy sorcam heryerde 5 uzerıne tekrar tahlıl dıyor benım dr kestı attı negatıf dıe

Amin inşaallah canım Hayırlı Cumalar herkese

kız bu aayyssee34 nerde? dün akşam benim de içimi karartıyordu az daha, 6ıncı gün embriyosunu sevmemiş falan. gel kız buraya, gece benim gözüm iyi görmez gündüz vakti bir göreyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…