tmm dıranlaştık patron
amin inşallah canım..Canım benim hepiniz genelde aynı şeyi hissediyoruz önce transfer gunu bekliyoruz bir an önce olsun diye sonrasında test günü bekliyoruz hep stres dolu aşamalar. Icimizdeki ses ya tutmadıysa olasılığı insanı mutsuz ediyor.Rabbim hepimizi güldürsün sağlıklı sihattli bebişler versin
bende bugun 8. gundeyim benim bel agrim vardı ama son iki gündür dediğin gibi azıcık ayakta kalsam sırtım fena agriyor ne alakaysa6. Günüm bitti bugün de benim. Normalde evde dinleniyorum biraz yürüdüğümde kasıklarımda ağrı oluyor. Bilmiyorum alakası var mı ama ayakta kalıca da belim değil sırtım ağrıyor
günaydın kızlar hayırlı cumalar. bugün 8. günümdeyim adet olmadan once yasadigim belirtileri yogun olarak yaşıyorum dünden beri.test yapmaya bile gerek kalmadan adet olcam sanki moralim çok bozuk
İnşallah öyledir tatlım. benim yasadigim belirtiler böyle kasik agrisi filan degil.normalde çok su içmem hele kış aylarında aklıma bile gelmez su içmek ama adetten bi kac gun once çok susarim deli gibi su icerim bide cok üşürüm. iki gündür bu dediklerimi yaşıyorum o yüzden çok umutsuzum.ben ilk denememde hamile kaldığımda, aynı senin gibiydim. doktoruma mesaj atıp yok bu olmadı galiba, adet olmak üzereyim diye mesaj attım. o derece. belirtilerin gayet normal. tabi ki herşey olabilir %50 ihtimal için savaşıyoruz. ben sadece modunu düşürmemen için yazıyorum. tuvalete gitmekten korktum 1-2 gün ancak hamile kalmıştım. sonra düşük yaptım o ayrı mesele :) korkma demek istiyorum, bunlar iyiye işaret de olabilir
sonu hüsran da olsa bi kere tatmissin o duyguyu yine tadarsin insallah sağlıkla kucağına da alırsınben ilk denememde hamile kaldığımda, aynı senin gibiydim. doktoruma mesaj atıp yok bu olmadı galiba, adet olmak üzereyim diye mesaj attım. o derece. belirtilerin gayet normal. tabi ki herşey olabilir %50 ihtimal için savaşıyoruz. ben sadece modunu düşürmemen için yazıyorum. tuvalete gitmekten korktum 1-2 gün ancak hamile kalmıştım. sonra düşük yaptım o ayrı mesele :) korkma demek istiyorum, bunlar iyiye işaret de olabilir
İnşallah öyledir tatlım. benim yasadigim belirtiler böyle kasik agrisi filan degil.normalde çok su içmem hele kış aylarında aklıma bile gelmez su içmek ama adetten bi kac gun once çok susarim deli gibi su icerim bide cok üşürüm. iki gündür bu dediklerimi yaşıyorum o yüzden çok umutsuzum.
Benim şuan iki tane beşinci gün üç tane altıncı gün embriyom var ilerleye bilen embriyo iyidir bence ben kalitelerini sorduğumda bana dedilerki bugüne gelmeleri dağlYani 5 günde ulaşması gereken seviyeye 6. Gün ulaşmış yavaş ilerleme göstermış tutunurmu endişesi tasıyorum bir arkadasa transfer edilmiş tutunmamış
canım 5.gün embriyosu ise o değerin bayaa üstünde olması gerekiyordu birde şöyle söyleyeyim belkide kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin yükselişe geçip sonra süşmüş olabilir değer benim ilk denememde 6.gün değerim 64dü asıl test günüm 16 oldu ve düşe düşe değer bitti ama allahtan umut kesilmez yarın testi tekrarla istersengunaydın kızlar bısy sorcam heryerde 5 uzerıne tekrar tahlıl dıyor benım dr kestı attı negatıf dıe
Vücut heray adet olacağı zamanda aynı belirtileri yaşattığı için yine aynı belirtileri yaşatıyor olabilir bence belirtiler bundandır adet olmassınız inşaallahgünaydın kızlar hayırlı cumalar. bugün 8. günümdeyim adet olmadan once yasadigim belirtileri yogun olarak yaşıyorum dünden beri.test yapmaya bile gerek kalmadan adet olcam sanki moralim çok bozuk
tabi ki aslaa.. bu imtihanindan basariyla geçeriz inşallah hepimiz.olmazsa da dünyanın sonu değil ya. gönlünü ferah tut. kan bizim damar bizim muhabbeti :) yine yaparız ne yapalım. rabbim bize de böyle bir imtihan verdi, ondan gelene isyan etmek olmaz.
inşallah canım daha adetimede bi hafta var yaniVücut heray adet olacağı zamanda aynı belirtileri yaşattığı için yine aynı belirtileri yaşatıyor olabilir bence belirtiler bundandır adet olmassınız inşaallah
Geldim şekerim burdayım bugün pozitif olmaya karar verdim benim bu ara boş dönemim beklerken embriyoları düşünüyorum biran önce hastalansam da başlasa süreç 18 günüm var daha ya :)kız buaayyssee34 nerde? dün akşam benim de içimi karartıyordu az daha, 6ıncı gün embriyosunu sevmemiş falan. gel kız buraya, gece benim gözüm iyi görmez gündüz vakti bir göreyim seni
Geldim şekerim burdayım bugün pozitif olmaya karar verdim benim bu ara boş dönemim beklerken embriyoları düşünüyorum biran önce hastalansam da başlasa süreç 18 günüm var daha ya :)
valla veremem kusura bakma onlar bana anca yeter :)böyle pozitif olmazsan gider embriyolarını çalarım senin, benim bitti çünkü. dondurulmuş falan kalmadı sonuncusu da içimde :)
Canım bende yaptım aynı şeyi, yaptık bikere umarım bişi yoktur, doktorum hurafe bunlar diyoArkadaşlar transferimin 4.günü. Jeli sürdükten sonra yürürken aklıma biranda üst dolaptan bişey almak geldi. Biraz gerilerek ve ayaklarımı da açarak çıktım iki sandalye tepesine, şuanda karnım resmen adet olucam gibi ağırıyor. Hemen uzandım. Bianlık boşluğuma geldi saçma sapan , biley olmamıştır diminormalde bu tip sorulara yok artık derdim ama başa gelince anlaşılıyormş off aptallığıma ya (
Arkadaşlar transferimin 4.günü. Jeli sürdükten sonra yürürken aklıma biranda üst dolaptan bişey almak geldi. Biraz gerilerek ve ayaklarımı da açarak çıktım iki sandalye tepesine, şuanda karnım resmen adet olucam gibi ağırıyor. Hemen uzandım. Bianlık boşluğuma geldi saçma sapan , biley olmamıştır diminormalde bu tip sorulara yok artık derdim ama başa gelince anlaşılıyormş off aptallığıma ya (
Ağrısı dinmeye başladı uzanınca. Ya birden tam da adet ağrım gibi gelşnce çok korktum tedirgin oldum, adetime de bişe kalmadı zaten. Aynen hurafe diye yorumluyorum ben de okuynca da işte insan illaki tedirgin oluyormuş. Bidaha tövbe kendimi tedirgin edecek şeyler yapmak:) sağol canımCanım bende yaptım aynı şeyi, yaptık bikere umarım bişi yoktur, doktorum hurafe bunlar diyobende ona inanıyorum şuan yüksek tut moralini, düşünme bişey
Oooo, ne güzel bir dua:) yaşasın evettmerak etme, aynı gün doğurucaz inşallah :) yaşasın 4üncü gün kardeşliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?