Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

test günü 24 kasım

Merhaba herkese arkadaşlar. Benimde 6 kasım transferim oldu 8 hücreli 1. Kalite dediler. 2 gun sonra tahlil günüm. Dün idrar testi yaptım dayanamadım. Silik çizgi çıktı ama o kadar çok negatif gördüm ki inanıp sevinemiyorum. Sizde bakın arkadaşlar insallah vardır. Allah herkesin emeğini ümitlerini bosa çıkarmasın.

Eklentiler

• 20181115_115350.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 62
Tebrik ederirm bthcg yükselmiş ama bu durumu daha önce yaşamış bir insan olarak test gününüzü bekleyin dayanamıyoruz ama erken test yapmak gerçekten iyi birşey değil sevinciniz misli misli artarak devam etsin inşalllah

Teşekkür ederim insallah dediğin gibi olur :) bu durumu daha önce yaşamış biri olarak derken hamilemisiniz şimdi. Siz neler yaşadınız.

Evet ben bile kör gözümle gördüm çizgiyi. Rabbim tamamına erdirsin kardeşim,hayırlı haberler inşallah

Yahu uyandığımdan beri aralıklı da olsa bu ağrılarım geçmiyor bugün. Kuduz birşey var içimde bence göbek deliğim de dahil Aşaüı doğru ağrım var yahu.

Teşekkür ederim insallah dediğin gibi olur :) bu durumu daha önce yaşamış biri olarak derken hamilemisiniz şimdi. Siz neler yaşadınız.
Şöyle birkez normal yolla hamile kaldım adetime iki gün kala idrar testi yaprım ikinci çizgi silik çıktı aynı gün kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim ve iki gün sonra adet günümde adet oldum ve dış gebelik geçirdiğimi öğrendim erken testin tek faydası oldu dış gebeliği zararsız atlattım.sonra tüp bebek yaptım 6.gündem itibaren çizgiyi görmeyr başladım secinçten havalara uçtum fakat asıl test günümde kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim.o yüzden erken test yapılmasına artık karşıyım sabırlı olmakta fayda var ben sizin sağlıklı bir gebe olduğunuza inanıyorum değeriniz kat kat artsın inşallah.

Merhaba kizlar bugun kan sonucumu aldim 170 hamileyim
Gelci belirtilerden bide evde idrar testinden Hamile oldugumu biliyordum cok sasirmadim
Ozellikle belirdim
Karnimda sisme oluyordu en ufak hareket etsem nefes nefese kaliyordum sabahlari agzin asiri kuruydu
Yatakta donerken agrim oluyordu
Ilk halilelikgim gibiydi butun belirtilerim insallah kasimda baslamis Anne olmak isteyen herkes tek tek mujdeli haberi verir burdan

Yeni gördüm kusura bakma lütfen ilk gün hormon tam kan sayımı falan yapılıyor 2 güne bir çağırıyor ilk ameliyata kadar her seferinde alttan kontrol ve kan alımı yapıyor kanda tsh t2 t3 bakıyor
saol canım ilk gün kan testi yapmadı bana sadece alttan muayene perşembe gittim ignelere basladim pazartesi günü gel dedi

8. Güne yine sabah 6’da girdim. Var mı benim gibi uyanan?

Günaydın Seyhan. Ben de varım,1 e kadar çalışıyorum bugünde. Geceden beri uyuyamadım böbrek ağrısından. Bu nasıl nir ağrı ve neden şimdi anlamıyorum. Geçen gün sadece solumdu,şimdi her ikiside ağrıyor. Takatim yok resmen.

Günaydın. Ben de şimdi crinone jel sonrası 10 dakika yürüyüşümü yapıyorum. Hayatım ilaçlara endeksli durumda. Birazdan da mosmor olmuş göbeğime kan sulandırıcı yapmaya devam. Haklısın inşallah çabuk atlatırsın. Üzüldüm allahım inşallah yardımcın olur. Ben de akşam mide bulantısından biraz zor uyudum.

O jelden de gına geldi artık. Kız biz o jeli normal fanfini yaparken neden denemesik hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…