Ş
idrar testlerine güvenim kalmadı. Siz de bence yapmayın çıkmıyor :) Kocaeli sanırım memleketin?
test günü 24 kasımHerkese merhaba. 02.11.2018 transferim gerçekleşti. 1 embriyo 9 hücreli 2. Kalite olarak. Şimdi sırada 12 kasıma kadar gün saymakta. Varsa benim gibi arkadaşlar beraber yapalım bu yolculuğudualarla iyi dileklerle güzel tavsiyelerle inşallah.
02.11.2018 kalan 10 gün
03.11.2018 kalan 9 gün
04.11.2018 kalan 8 gün
05.11.2018 kalan 7 gün(çatlatma ignesi)
06.11.2018 kalan 6 gün
07.11.2018 kalan 5 gün
08.11.2018 kalan 4 gün(çatlatma ignesi)
09.11.2018 kalan 3 gün
10.11.2018 kalan 2 gün
11.11.2018 test yaptım kızlar malesef sonuç negatif
@dilekdilek4141 test günü 12 kasım- hamile
@srczb test günü 12 kasım
@Muntezir test günü 15 kasim
@krdlnmrvsuatygz test günü 13 kasım
@Selmaal25 test günü 19 kasım
@ONEA test günü 17 kasim - Hamile
pinarlim test günü 16 kasım
@toprakk_kokusuu test günü 19 kasim
@Gurbetkusu79 test günü 14 kasim
@Leylak0688 test günü 12 kasim - Hamile
@n_e_s test günü 22 kasim
S Seyhan38 test günü 20 kasım
@uykulukuala test günü 19 kasım
@mervesm test günü 23 kasım
@umutsuz_vakayim test günü 17 kasım
esomesom test günü 24 kasım
@Teletabiii test günü 24 kasım
@Doga Delisi test günü 24 kasım
iyice kafama oturdu bu fikir :)5. Gün embriyosu ise 11.gün de çıkabilir. Bence yaptırabilirsiniz
Tebrik ederirm bthcg yükselmiş ama bu durumu daha önce yaşamış bir insan olarak test gününüzü bekleyin dayanamıyoruz ama erken test yapmak gerçekten iyi birşey değil sevinciniz misli misli artarak devam etsin inşalllahMerhaba herkese arkadaşlar. Benimde 6 kasım transferim oldu 8 hücreli 1. Kalite dediler. 2 gun sonra tahlil günüm. Dün idrar testi yaptım dayanamadım. Silik çizgi çıktı ama o kadar çok negatif gördüm ki inanıp sevinemiyorum. Sizde bakın arkadaşlar insallah vardır. Allah herkesin emeğini ümitlerini bosa çıkarmasın.
Teşekkür ederim insallah dediğin gibi olur :) bu durumu daha önce yaşamış biri olarak derken hamilemisiniz şimdi. Siz neler yaşadınız.Tebrik ederirm bthcg yükselmiş ama bu durumu daha önce yaşamış bir insan olarak test gününüzü bekleyin dayanamıyoruz ama erken test yapmak gerçekten iyi birşey değil sevinciniz misli misli artarak devam etsin inşalllah
Merhaba herkese arkadaşlar. Benimde 6 kasım transferim oldu 8 hücreli 1. Kalite dediler. 2 gun sonra tahlil günüm. Dün idrar testi yaptım dayanamadım. Silik çizgi çıktı ama o kadar çok negatif gördüm ki inanıp sevinemiyorum. Sizde bakın arkadaşlar insallah vardır. Allah herkesin emeğini ümitlerini bosa çıkarmasın.
Kaldı 4 günBugünü de akşam ettik be..
Kaldı 4 gün
Inşaallah canım ınsallahOlsun sende doğumda pozitif olanlara yetişirsin inşallah :)
Sen de ağrılarını düşünme artık iyice dinlen . Ya olacak ya olacakİyi düşünüyoruz bu maçı alıyoruz
Şöyle birkez normal yolla hamile kaldım adetime iki gün kala idrar testi yaprım ikinci çizgi silik çıktı aynı gün kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim ve iki gün sonra adet günümde adet oldum ve dış gebelik geçirdiğimi öğrendim erken testin tek faydası oldu dış gebeliği zararsız atlattım.sonra tüp bebek yaptım 6.gündem itibaren çizgiyi görmeyr başladım secinçten havalara uçtum fakat asıl test günümde kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim.o yüzden erken test yapılmasına artık karşıyım sabırlı olmakta fayda var ben sizin sağlıklı bir gebe olduğunuza inanıyorum değeriniz kat kat artsın inşallah.Teşekkür ederim insallah dediğin gibi olur :) bu durumu daha önce yaşamış biri olarak derken hamilemisiniz şimdi. Siz neler yaşadınız.
Sen de ağrılarını düşünme artık iyice dinlen . Ya olacak ya olacak
saol canım ilk gün kan testi yapmadı bana sadece alttan muayene perşembe gittim ignelere basladim pazartesi günü gel dediYeni gördüm kusura bakma lütfen ilk gün hormon tam kan sayımı falan yapılıyor 2 güne bir çağırıyor ilk ameliyata kadar her seferinde alttan kontrol ve kan alımı yapıyor kanda tsh t2 t3 bakıyor
8. Güne yine sabah 6’da girdim. Var mı benim gibi uyanan?
Günaydın. Ben de şimdi crinone jel sonrası 10 dakika yürüyüşümü yapıyorum. Haklısın inşallah çabuk atlatırsın. Üzüldüm allahım inşallah yardımcın olur. Ben de akşam mide bulantısından biraz zor uyudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?