aynı gün transfer olmuştuk senle7 kasımda transferim olmuştu bugün 8.gün kan değerim 78.2 çıktı çok şükür inşallah sağlıkla ilerler darısı bekleyen herkese
ya canım benim arkadaşım tüp bebek değil kendiliğinden hamile kaldı bilmeden o ay paraşütle atladı aqua parkta o kaydırak bu kaydırağa suya pat diye defalarca düştü yurtdışına gitti geldi ve bunların hepsini yaparken hamileymiş böyle şeyler biraz kısmet dikkat etmek lazım ama şimdi buna üzülüp kafayı takma okadarcık şeyden birşey olmaz allahın izniyleArkadaşlar transferimin 4.günü. Jeli sürdükten sonra yürürken aklıma biranda üst dolaptan bişey almak geldi. Biraz gerilerek ve ayaklarımı da açarak çıktım iki sandalye tepesine, şuanda karnım resmen adet olucam gibi ağırıyor. Hemen uzandım. Bianlık boşluğuma geldi saçma sapan , biley olmamıştır diminormalde bu tip sorulara yok artık derdim ama başa gelince anlaşılıyormş off aptallığıma ya (
canım sabah ıdrarıyla olması şart değilYa sorma zaten o kadar moralim bozuk. Şimdi sağlık ocağında 3 günde bir yaptırdığım proluton iğneyi olmayı bekliyorum. Birazdan eczaneden idrar testi alıp yapıcam. Ama sabah idrarlarını bir türlü denk getiremiyorum. Kaç keredir uğraşıyorum. Olmuyor. Olmuyor. Olmuyor. Çok sıkıldım.
bugün 4.günüm, akşam bayağı halsizdim. bu sabah petimde nokta nokta kahverengi izler gördüm. inşallah tutunma belirtisidir. hamile kaldığımda (2.deneme) böyle bir şey olmamıştı. ama okuduklarım kadarıyla tutunma belirtisi de olabilir. sanırım 12.günü beklemeyeceğim. raporum haftaya çarşamba bitiyor. perşembe yenisini alırken kan testini de yaptırayım diyorum. o zaman 11.gün olmuş olacak.Bir gün daha geçti. Yarın 7.günüm. Sizler nasılsınız?
5. Gün embriyosu ise 11.gün de çıkabilir. Bence yaptırabilirsinizbugün 4.günüm, akşam bayağı halsizdim. bu sabah petimde nokta nokta kahverengi izler gördüm. inşallah tutunma belirtisidir. hamile kaldığımda (2.deneme) böyle bir şey olmamıştı. ama okuduklarım kadarıyla tutunma belirtisi de olabilir. sanırım 12.günü beklemeyeceğim. raporum haftaya çarşamba bitiyor. perşembe yenisini alırken kan testini de yaptırayım diyorum. o zaman 11.gün olmuş olacak.
Artık idrar testi yapmayacağım zaten. İdrar testlerinin sağlıklı olmadığına kanaat getirdim :) tüm suç bu testlerdecanım sabah ıdrarıyla olması şart değil
5.gün embriyosu, inşallah güzel haberler alırız :)5. Gün embriyosu ise 11.gün de çıkabilir. Bence yaptırabilirsiniz
Yeni gördüm kusura bakma lütfen ilk gün hormon tam kan sayımı falan yapılıyor 2 güne bir çağırıyor ilk ameliyata kadar her seferinde alttan kontrol ve kan alımı yapıyor kanda tsh t2 t3 bakıyorilk gün hangi testler yapılıyor sadece hormon tahlili yapıyorlar sanırım sonraki günler kac gunde bir çağırıyor ilk denemem olacağı için bilmiyorum bunları
Arkadaşlar transferimin 4.günü. Jeli sürdükten sonra yürürken aklıma biranda üst dolaptan bişey almak geldi. Biraz gerilerek ve ayaklarımı da açarak çıktım iki sandalye tepesine, şuanda karnım resmen adet olucam gibi ağırıyor. Hemen uzandım. Bianlık boşluğuma geldi saçma sapan , biley olmamıştır diminormalde bu tip sorulara yok artık derdim ama başa gelince anlaşılıyormş off aptallığıma ya (
Keşke rapor alsaydınız bende öğretmenim insan nöbette çok yoruluyor aürekli ayakta çok yoruluyor vücut neyse atlatmışsınız zor günü bebişleriniz çocuk seslerini duyarak heveslenip tutunmuştur inşallahİlk transferimde ben de senin gibi bir şey yaşamıştım canım sonucum pozitifti devam etmedi ama olsun. İnsanın içi rahat etmiyor böyle bir durum yaşayınca ama sağlıklıysa ve doğacaksa (inşallah) hiçbir şey olmaz için rahat olsun , stres yapma. Benim de 4. günüm bugün ve okulda nöbetçiydim çok yoğundu günüm inşallah nasipse hiçbir şey olmayacak bebe(leri)me
Keşke rapor alsaydınız bende öğretmenim insan nöbette çok yoruluyor aürekli ayakta çok yoruluyor vücut neyse atlatmışsınız zor günü bebişleriniz çocuk seslerini duyarak heveslenip tutunmuştur inşallah
Evet be canım. Yarın 8. Güne giriyorum. Kaldı mı 3 gün :) bugün sonunda evime geldim istanbuldan Bursa’ya 2-2,5 saat yolla. Sizlerde ne var ne yok?Bugünü de akşam ettik be..
Hadi maşallah arkadaşlar test gününe yaklaşıyorsunuz. Allah'ım hepinizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun. Bende transfer için gün sayanlardanim tahmini tarih 26 kasım dedi doktor bakalım hayırlısı inşallah
Evet be canım. Yarın 8. Güne giriyorum. Kaldı mı 3 gün :) bugün sonunda evime geldim istanbuldan Bursa’ya 2-2,5 saat yolla. Sizlerde ne var ne yok?
Size özelden msj attım ama görmediniz sanırım burdan sorayım bülent beyde embriyolar genetikten geldikten sonra hangi işlemler yapıldıEvet be canım. Yarın 8. Güne giriyorum. Kaldı mı 3 gün :) bugün sonunda evime geldim istanbuldan Bursa’ya 2-2,5 saat yolla. Sizlerde ne var ne yok?
idrar testlerine güvenim kalmadı. Siz de bence yapmayın çıkmıyor :) Kocaeli sanırım memleketin?Bugün yeniden test yaptın mı? Bence yapma artık bekle 3 gün kaldı zaten. Memleketimden geçmişsin evine giderken,uğrasaydın ya :)
Görmedim kusura bakmayın. Rahim gebelik aşısı bir de. Ama herkesin tedavisi farklı. Benim size söylemek istediğim onların önerdiği her şeyi yaptırın. Onlar zaten söyleyecektir size.Size özelden msj attım ama görmediniz sanırım burdan sorayım bülent beyde embriyolar genetikten geldikten sonra hangi işlemler yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?