Çok alemsin çocuk ondan mı olmuyor diyorsun acep? Göbeğimi görsen içler acısı kan sulandırıcılardan. Günde 12 ilaç. Hayatımı ilaçlar yönetiyor.O jelden de gına geldi artık. Kız biz o jeli normal fanfini yaparken neden denemesik hiç
Çok alemsin çocuk ondan mı olmuyor diyorsun acep? Göbeğimi görsen içler acısı kan sulandırıcılardan. Günde 12 ilaç. Hayatımı ilaçlar yönetiyor.
Ben de öyleydim. Bir hap boğazımdan geçmez, tıkalı kalırdı, sonra da midem bulanırdı. Böbreklerin ondan ağrıyor olabilir. Tek çaren bol su içmek. Sakin ihmal etme.hangi şehirdesin. Nerede tedavi oldun.Benim böbreklerimde belki ondan ağrıyor diye düşünüyorum. 3 estrofem,1 folik asit,2 magnezyum,2 demir,5 damla d vitamini,1 kan sulandırıcı,1 prolutex diye progesteron iğne,1 jel. Şuraya bak. Ben ölsem ağrı kesici bile içmezdim. Hey gidi heyyy.
Ben de öyleydim. Bir hap boğazımdan geçmez, tıkalı kalırdı, sonra da midem bulanırdı. Böbreklerin ondan ağrıyor olabilir. Tek çaren bol su içmek. Sakin ihmal etme.hangi şehirdesin. Nerede tedavi oldun.
Diğer iki denememde foto vermişlerdi. Ama bu sefer foto vermediler. Embriyonu üniversiteye mi taşıdın. Nasıl taşınıyor? Neden böyle bir şeyi tercih ettin canımIzmitteyim. Daha önceki 2 tedaviyi Istanbul bahcecide yaptirdim,ama son embriyoyu burada kocaeli universitesine getirip burada yaptik. Senin embriyonla fotograflari var mi :) benim var,istanbuldan izmite seyahat ettik cocugumla :)
Diğer iki denememde foto vermişlerdi. Ama bu sefer foto vermediler. Embriyonu üniversiteye mi taşıdın. Nasıl taşınıyor? Neden böyle bir şeyi tercih ettin canım
Diğer iki denememde foto vermişlerdi. Ama bu sefer foto vermediler. Embriyonu üniversiteye mi taşıdın. Nasıl taşınıyor? Neden böyle bir şeyi tercih ettin canım
Canım üşenmemiş uzun uzun yazmışsın. Teşekkür ederim. İnşallah olacak. Bir de erkek diye bile hissetmişsin. Süper anne adayıefendim şimdik şöyle oldu, ben ikinci transferde hiç hamile kalamadım. adette göremedim hemen. istanbula gitmek yerine bu doktora gittim muayene için. neden bilmem tüm dosyalarımla gitmişim. doktora anlattım durumu, dosyaları evirdi çevirdi. muayene etti, oda diğer tüm doktorlar gibi şekil itibariyle bir sorun göremediğini söyledi. istersen bazı tahliller yaptırayım sana bazı şüphelerim var dedi, ehh dedim seni mi kırayım doktor civanım. adam benden tahlil istedi anamm bende şeker çıkmaz mı? üstelik demir magnezyum d vitamini yerlerde, ölüm döşeğindeki bir hastayla aynı değerdesin dedi bana. biz eşimle bu duruma çok bozulduk. bahçecide bazı başka konularda oldu açık açık ihmalin kendini belli ettiği ama bunları burada yazmak istemiyorum bende kalsın. sonra doktora mecburen orada son embriyoyu da dondurduğumuz için ağustos ayında onu almamız lazım dedik, oda böyle bir mecburiyetiniz yok, embriyo transferi diye birşey var dedi. bu prosedürü başlattık, o sırada ben üniversitede şeker tedavisi gördüm, şekerden kurtuldum,13 kilo verdim,doktor transferimi onayladı. ve bugün 5 gündür içimde bir dana olduğunu düşünüyorum :) 17 aydır donmuştu çocuğum, ona göre yani. sizin çocuklarınız belkide abi dicek benim çocuğuma.
Canım üşenmemiş uzun uzun yazmışsın. Teşekkür ederim. İnşallah olacak. Bir de erkek diye bile hissetmişsin. Süper anne adayı
Enerjine bayıldım. Hem pozitif hem ümitli. Hepimiz böyle olabilsek. Süpersin :)Kiz hakkaten neden erkek dedim Ben simdi
Enerjine bayıldım. Hem pozitif hem ümitli. Hepimiz böyle olabilsek. Süpersin :)
Maaşallah hadi hayırlısı olsun Allah devamını nasip etsin inşaallahMerhaba kizlar bugun kan sonucumu aldim 170 hamileyim
Gelci belirtilerden bide evde idrar testinden Hamile oldugumu biliyordum cok sasirmadim
Ozellikle belirdim
Karnimda sisme oluyordu en ufak hareket etsem nefes nefese kaliyordum sabahlari agzin asiri kuruydu
Yatakta donerken agrim oluyordu
Ilk halilelikgim gibiydi butun belirtilerim insallah kasimda baslamis Anne olmak isteyen herkes tek tek mujdeli haberi verir burdan
Geçmiş olsun canım doktora danıştın mı bu ağrılarınıGünaydın Seyhan. Ben de varım,1 e kadar çalışıyorum bugünde. Geceden beri uyuyamadım böbrek ağrısından. Bu nasıl nir ağrı ve neden şimdi anlamıyorum. Geçen gün sadece solumdu,şimdi her ikiside ağrıyor. Takatim yok resmen.
Canım benim igneler ilâçlar bizi mahvediyor kan sulandırıcı iğneyi ben koldan yapıyordum koluna geç de göbek biraz rahatlasınÇok alemsin çocuk ondan mı olmuyor diyorsun acep? Göbeğimi görsen içler acısı kan sulandırıcılardan. Günde 12 ilaç. Hayatımı ilaçlar yönetiyor.
Hahahaha yatak keyfi yapıyoruz şekerim bebiş olunca nasıl olsa bu günleri mumla ararız inşallahInanmiyorum herkes uyuyor. Siz yarin Anne olacaksiniz Anne. Saat kac oldu? Uyanin hemen aksam yatmaz Sabah kalkmazlar. Bu ne canim aaaaa.
Geçmiş olsun canım doktora danıştın mı bu ağrılarını
Vallaha sizin sonucunuzu kendi sonucummuş gibi merak ediyorumÇok alemsin çocuk ondan mı olmuyor diyorsun acep? Göbeğimi görsen içler acısı kan sulandırıcılardan. Günde 12 ilaç. Hayatımı ilaçlar yönetiyor.
Ben senin enerjine yazdıklarına bayılıyorum ne kadar güzel herkesi gulumsetiriyorsun umut veriyorsun rabbim inşallah gönlüne göre versin tosuncuk bebisin hayırla gelsin inşallah.Inanmiyorum herkes uyuyor. Siz yarin Anne olacaksiniz Anne. Saat kac oldu? Uyanin hemen aksam yatmaz Sabah kalkmazlar. Bu ne canim aaaaa.
Ben senin enerjine yazdıklarına bayılıyorum ne kadar güzel herkesi gulumsetiriyorsun umut veriyorsun rabbim inşallah gönlüne göre versin tosuncuk bebisin hayırla gelsin inşallah.
Canım benim. İnan doğru adrestesin. Çok da bu tarz övücü konuşmak istemiyorum. Yanlış anlaşılabilir diye. Sanki reklam yapıyormuşum gibi. Ama ben çok benimsedim Bülent hocanın tedavisini. Ben çok okuyan araştıran biriyimdir. Güven bana. Yaşım 38. İki aşılama üç tüp bebek yapmış oldum toplamda. İlk aşılamayı yaptırdığımda tuttu, ama dış gebelik oldu. Neler çektim dış gebelikte. Neredeyse hayatıma mal oluyordu. Dış gebelikten kurtulmak için önce kürtaj oldum kurtulamadım, hücrelerle beraber bebeği de öldürmeye çalışan küçük dozlu kanser iğnelerinden oldum iki doz yine kurtulamadım. Sonunda ameliyat dediler. Ameliyatı da kapalı değil açık yaptı doktorum. Çünkü yumurtalığın üstünde olabilir dedi bebek. Yumurtalığını alabiliriz bu yüzden açık ameliyat yapıcam dedi. Bu psikolojiyle ameliyata girdim. Ameliyattan çıkınca doktor tüpteymiş tüpü temizledim yumurtalıklarına dokunmadım dedi. Şu an sezeryan dikişleri taşıyorum Doğum yapmadığım halde. Üstüne 1 aşılama oldum. Tutmadı. Ama artık tutmadığına üzülmüyordum. İnsan tutmadığına üzülmez sevinir miydi. Dış gebelik olmadığıma seviniyordum. Yanı arkadaşlar buradan diyeceğim. Tutmayınca biliyorum elde değil ama üzülmeyin çok fazla. Daha kötüleri de olabiliyor, yaşayan bilir. Bu yüzden @beatuful Herşeyin hayırlısı diyorum hep. Sen sadece doktoruna güvenVallaha sizin sonucunuzu kendi sonucummuş gibi merak ediyorumsanırım aynı doktor olduğu için hiç idrar testi yaptınızmı bu arada yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?