Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Geçmiş olsun canım bende doğal yolla hamilr kaldığımda dış gebelik geçirdim inanılmaz kötü birşey allahım kimsenin başına vermesin.ben doktora güveniyorum ama korkuyorum genetik testten sağlam gelmeyecekler diye bide ben havuz yapsınlar istedim yapmadılar.yani en azından tutmassa dondurulmuşta hazır embriyom olsun istedim çünkü tutmazsa geride bir umudum olur o beni ayakta tutardı birkez daha tüp bebek yaptım tuttu diye sevinirken kimyasal gebelik çıktı çok korkuyorum

Allah şifa versin inşallah .
Bebisini bi öğren agrin sizin kalmayacak inşallah.

Hamile kaldigim denememde bu kadar hergun agrim yoktu. Tutmayanda karpuz gibi yattim onda sapasaglamdim. Belkide ters gidiyor birseyler bilmiyorum. Hayirlisi allahtan. Haftaya bugun but saatlerde coktan ya parti var ya da meyhaneye gidiyoz

arkadaşlar merhaba dün yumurta takibine gittim 12 13 boyutlarına gelmiş yumurtalar. tedavimde bugün 6. günüm gonal-f 225 yapıyordum bugün cetrotıde yapmaya başlıycam günlük 2 iğneye çıktı pazartesi tekrar kontrol var sizce yumurtalar ne zaman toplanır

Bana gore 18-20 ye gelmesini beklerler. Igneye verdigin tepki de onemli,mesela 12-13 e kac gunde geldiler? Tahminimce but gelen hafta toplamazlar sanirim. Ama seen endise yapma,bol bol avokado,ananas ve kabak cekirdegi ye arkadasim. Tecrubeyle sabittir. Ve buyudumu buyumedimi diye dusunme. Once kafa rahatligi.

Kaç embriyonuz çıktı kaçı döllendi, kaçı genetiğe gönderildi. Neden havuz yapmadılar

Kaç embriyonuz çıktı kaçı döllendi, kaçı genetiğe gönderildi. Neden havuz yapmadılar
16yumurta toplandı 2tane 5.gün 3tane 6.gün dondurdular toplam 5embriyom genetiğe gönderildi yani ben birkez daha toplansın istedim ama onlar yeterli gördü olmazsa aynı işlem zaten tekrar yapılırı dediler farkeden birşey yok dediler sizin de birkezmi topladılar

Ben de bi de Prednol var tadı iğrenç

Bence de gerek yok. Çünkü senin bir kez daha gereksiz yumurta toplaman vücuduna yük olacak. Daha çok vakit kaybı olacak. Yumurtan yeteri kadar çıktığı için gerekli görmemişler. En doğrusu bir an önce ne olduğunu görmek. Gereksiz yere transferini ertelemek mantıklı değil. Sen daha biri olmadan ötekini düşünüyorsun. Bu kadar peşinci olma sonra beklenmedik şeyler çıkabiliyor. Hele de bu tüp bebek işlerinde. Vücudun uygunken tedaviyi devam ettirmek en yerinde olanı.

Hamile kaldigim denememde bu kadar hergun agrim yoktu. Tutmayanda karpuz gibi yattim onda sapasaglamdim. Belkide ters gidiyor birseyler bilmiyorum. Hayirlisi allahtan. Haftaya bugun but saatlerde coktan ya parti var ya da meyhaneye gidiyoz
Bende ilk tedavimde yattım tutmadı bunda hep yatmadım ağır kaldırmıyorum ama normal ev yemek bulaşık uğraşıyorum bu sefer daha umutluyum inşallah hayırlısı testim pazartesi heyecan dorukta

Bende ilk tedavimde yattım tutmadı bunda hep yatmadım ağır kaldırmıyorum ama normal ev yemek bulaşık uğraşıyorum bu sefer daha umutluyum inşallah hayırlısı testim pazartesi heyecan dorukta

Rabbim hepimizi guldursun insallah, umarim dogru zaman gelmistir. Ne guzel.vaktin gelmis Ben daha 5inci gundeyim

Benim de bir kez toplandı. Bende polikistik over sendromu olduğu için yumurtam çok çıkıyor. Bu arada yaşımı sormuştun. Yaşım 38 B beatuful

Yatmak mı iyi yatmamak mı inan ben anlamadım. Gerçi bu karar pek bana kalmadı bi yandan annem bi yandan eşim. Hayatında bulaşık yokamamış adam dün bulaşık yıkadı. Tadını mı çıkartsam bilemedim

Bence yatmana gerek yok. Kontrolu elden birakma yeter. Ayagini sicak Tut,gerinme,kosma,hizli egilip kalkma,yuksege uzanma asla,agir kaldırma,klasik seyler. Normal hayatina devam.et Kan akisin olsun ki pandana Kan gitsin :) Ben isteyim,2 gun evdeydim. Ilkinde de isteydim. Ikincide yataktan cikmadim ama faydasini da gormedim. Gel kiz bana Ben Sana sut isitayim :)

Bence ilk bir kaç gün daha dikkatli. Sonraki günler de dikkatli ama daha rahat. Formül bu

Pazartesi başlıcam artık ben de işe. İzmir’deyim ben de. Hahahah kocamı göndereyim toplaşıp bana gelin bence. Köşe yastığı gibiyim evde azcık bana da enerji gelir.Ananas doğrarım size pazardan dün aldık taze taze

BU HAYAT BİZİM GİBİ GARİBANLARA SOSYETİK MEYVE ANANASI, AVOKADOYU YEMEĞİ ÖĞRETTİ BEEEE...
VAY ANASINI SAYIN SEYİRCİLER.. HAYDİ HEP BİRLİKTE..

BATSINNNNNN BU DÜNYAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…