Allah şifa versin inşallah .Insallah. Ben bu bobrek agrisindan olmezsem bir cocuk dogurmaya niyetliyim. Hayirlisi allahtan
Geçmiş olsun canım bende doğal yolla hamilr kaldığımda dış gebelik geçirdim inanılmaz kötü birşey allahım kimsenin başına vermesin.ben doktora güveniyorum ama korkuyorum genetik testten sağlam gelmeyecekler diye bide ben havuz yapsınlar istedim yapmadılar.yani en azından tutmassa dondurulmuşta hazır embriyom olsun istedim çünkü tutmazsa geride bir umudum olur o beni ayakta tutardı birkez daha tüp bebek yaptım tuttu diye sevinirken kimyasal gebelik çıktı çok korkuyorumCanım benim. İnan doğru adrestesin. Çok da bu tarz övücü konuşmak istemiyorum. Yanlış anlaşılabilir diye. Sanki reklam yapıyormuşum gibi. Ama ben çok benimsedim Bülent hocanın tedavisini. Ben çok okuyan araştıran biriyimdir. Güven bana. Yaşım 38. İki aşılama üç tüp bebek yapmış oldum toplamda. İlk aşılamayı yaptırdığımda tuttu, ama dış gebelik oldu. Neler çektim dış gebelikte. Neredeyse hayatıma mal oluyordu. Dış gebelikten kurtulmak için önce kürtaj oldum kurtulamadım, hücrelerle beraber bebeği de öldürmeye çalışan küçük dozlu kanser iğnelerinden oldum iki doz yine kurtulamadım. Sonunda ameliyat dediler. Ameliyatı da kapalı değil açık yaptı doktorum. Çünkü yumurtalığın üstünde olabilir dedi bebek. Yumurtalığını alabiliriz bu yüzden açık ameliyat yapıcam dedi. Bu psikolojiyle ameliyata girdim. Ameliyattan çıkınca doktor tüpteymiş tüpü temizledim yumurtalıklarına dokunmadım dedi. Şu an sezeryan dikişleri taşıyorum Doğum yapmadığım halde. Üstüne 1 aşılama oldum. Tutmadı. Ama artık tutmadığına üzülmüyordum. İnsan tutmadığına üzülmez sevinir miydi. Dış gebelik olmadığıma seviniyordum. Yanı arkadaşlar buradan diyeceğim. Tutmayınca biliyorum elde değil ama üzülmeyin çok fazla. Daha kötüleri de olabiliyor, yaşayan bilir. Bu yüzden @beatuful Herşeyin hayırlısı diyorum hep. Sen sadece doktoruna güven
Allah şifa versin inşallah .
Bebisini bi öğren agrin sizin kalmayacak inşallah.
arkadaşlar merhaba dün yumurta takibine gittim 12 13 boyutlarına gelmiş yumurtalar. tedavimde bugün 6. günüm gonal-f 225 yapıyordum bugün cetrotıde yapmaya başlıycam günlük 2 iğneye çıktı pazartesi tekrar kontrol var sizce yumurtalar ne zaman toplanır
Kaç embriyonuz çıktı kaçı döllendi, kaçı genetiğe gönderildi. Neden havuz yapmadılarGeçmiş olsun canım bende doğal yolla hamilr kaldığımda dış gebelik geçirdim inanılmaz kötü birşey allahım kimsenin başına vermesin.ben doktora güveniyorum ama korkuyorum genetik testten sağlam gelmeyecekler diye bide ben havuz yapsınlar istedim yapmadılar.yani en azından tutmassa dondurulmuşta hazır embriyom olsun istedim çünkü tutmazsa geride bir umudum olur o beni ayakta tutardı birkez daha tüp bebek yaptım tuttu diye sevinirken kimyasal gebelik çıktı çok korkuyorum
Koluma hiç denemediğim için cesaret edemiyorum. Hemşeriyle görüştüğümde ilk işim uygulamalı sormak olacak. TeşekkürlerCanım benim igneler ilâçlar bizi mahvediyor kan sulandırıcı iğneyi ben koldan yapıyordum koluna geç de göbek biraz rahatlasın
Kaç embriyonuz çıktı kaçı döllendi, kaçı genetiğe gönderildi. Neden havuz yapmadılar
16yumurta toplandı 2tane 5.gün 3tane 6.gün dondurdular toplam 5embriyom genetiğe gönderildi yani ben birkez daha toplansın istedim ama onlar yeterli gördü olmazsa aynı işlem zaten tekrar yapılırı dediler farkeden birşey yok dediler sizin de birkezmi topladılarKaç embriyonuz çıktı kaçı döllendi, kaçı genetiğe gönderildi. Neden havuz yapmadılar
Ben de bi de Prednol var tadı iğrençBenim böbreklerimde belki ondan ağrıyor diye düşünüyorum. 3 estrofem,1 folik asit,2 magnezyum,2 demir,5 damla d vitamini,1 kan sulandırıcı,1 prolutex diye progesteron iğne,1 jel. Şuraya bak. Ben ölsem ağrı kesici bile içmezdim. Hey gidi heyyy.
Bence de gerek yok. Çünkü senin bir kez daha gereksiz yumurta toplaman vücuduna yük olacak. Daha çok vakit kaybı olacak. Yumurtan yeteri kadar çıktığı için gerekli görmemişler. En doğrusu bir an önce ne olduğunu görmek. Gereksiz yere transferini ertelemek mantıklı değil. Sen daha biri olmadan ötekini düşünüyorsun. Bu kadar peşinci olma sonra beklenmedik şeyler çıkabiliyor. Hele de bu tüp bebek işlerinde. Vücudun uygunken tedaviyi devam ettirmek en yerinde olanı.16yumurta toplandı 2tane 5.gün 3tane 6.gün dondurdular toplam 5embriyom genetiğe gönderildi yani ben birkez daha toplansın istedim ama onlar yeterli gördü olmazsa aynı işlem zaten tekrar yapılırı dediler farkeden birşey yok dediler sizin de birkezmi topladılar
Bende ilk tedavimde yattım tutmadı bunda hep yatmadım ağır kaldırmıyorum ama normal ev yemek bulaşık uğraşıyorum bu sefer daha umutluyum inşallah hayırlısı testim pazartesi heyecan doruktaHamile kaldigim denememde bu kadar hergun agrim yoktu. Tutmayanda karpuz gibi yattim onda sapasaglamdim. Belkide ters gidiyor birseyler bilmiyorum. Hayirlisi allahtan. Haftaya bugun but saatlerde coktan ya parti var ya da meyhaneye gidiyoz
Bende ilk tedavimde yattım tutmadı bunda hep yatmadım ağır kaldırmıyorum ama normal ev yemek bulaşık uğraşıyorum bu sefer daha umutluyum inşallah hayırlısı testim pazartesi heyecan dorukta
Benim de bir kez toplandı. Bende polikistik over sendromu olduğu için yumurtam çok çıkıyor. Bu arada yaşımı sormuştun. Yaşım 38 B beatufulBence de gerek yok. Çünkü senin bir kez daha gereksiz yumurta toplaman vücuduna yük olacak. Daha çok vakit kaybı olacak. Yumurtan yeteri kadar çıktığı için gerekli görmemişler. En doğrusu bir an önce ne olduğunu görmek. Gereksiz yere transferini ertelemek mantıklı değil. Sen daha biri olmadan ötekini düşünüyorsun. Bu kadar peşinci olma sonra beklenmedik şeyler çıkabiliyor. Hele de bu tüp bebek işlerinde. Vücudun uygunken tedaviyi devam ettirmek en yerinde olanı.
efendim şimdik şöyle oldu, ben ikinci transferde hiç hamile kalamadım. adette göremedim hemen. istanbula gitmek yerine bu doktora gittim muayene için. neden bilmem tüm dosyalarımla gitmişim. doktora anlattım durumu, dosyaları evirdi çevirdi. muayene etti, oda diğer tüm doktorlar gibi şekil itibariyle bir sorun göremediğini söyledi. istersen bazı tahliller yaptırayım sana bazı şüphelerim var dedi, ehh dedim seni mi kırayım doktor civanım. adam benden tahlil istedi anamm bende şeker çıkmaz mı? üstelik demir magnezyum d vitamini yerlerde, ölüm döşeğindeki bir hastayla aynı değerdesin dedi bana. biz eşimle bu duruma çok bozulduk. bahçecide bazı başka konularda oldu açık açık ihmalin kendini belli ettiği ama bunları burada yazmak istemiyorum bende kalsın. sonra doktora mecburen orada son embriyoyu da dondurduğumuz için ağustos ayında onu almamız lazım dedik, oda böyle bir mecburiyetiniz yok, embriyo transferi diye birşey var dedi. bu prosedürü başlattık, o sırada ben üniversitede şeker tedavisi gördüm, şekerden kurtuldum,13 kilo verdim,doktor transferimi onayladı. ve bugün 5 gündür içimde bir dana olduğunu düşünüyorum :) 17 aydır donmuştu çocuğum, ona göre yani. sizin çocuklarınız belkide abi dicek benim çocuğuma.
Yatmak mı iyi yatmamak mı inan ben anlamadım. Gerçi bu karar pek bana kalmadı bi yandan annem bi yandan eşim. Hayatında bulaşık yokamamış adam dün bulaşık yıkadı. Tadını mı çıkartsam bilemedimHamile kaldigim denememde bu kadar hergun agrim yoktu. Tutmayanda karpuz gibi yattim onda sapasaglamdim. Belkide ters gidiyor birseyler bilmiyorum. Hayirlisi allahtan. Haftaya bugun but saatlerde coktan ya parti var ya da meyhaneye gidiyoz
Yatmak mı iyi yatmamak mı inan ben anlamadım. Gerçi bu karar pek bana kalmadı bi yandan annem bi yandan eşim. Hayatında bulaşık yokamamış adam dün bulaşık yıkadı. Tadını mı çıkartsam bilemedim
Bence ilk bir kaç gün daha dikkatli. Sonraki günler de dikkatli ama daha rahat. Formül buYatmak mı iyi yatmamak mı inan ben anlamadım. Gerçi bu karar pek bana kalmadı bi yandan annem bi yandan eşim. Hayatında bulaşık yokamamış adam dün bulaşık yıkadı. Tadını mı çıkartsam bilemedim
Pazartesi başlıcam artık ben de işe. İzmir’deyim ben de. Hahahah kocamı göndereyim toplaşıp bana gelin bence. Köşe yastığı gibiyim evde azcık bana da enerji gelir.Ananas doğrarım sizeBence yatmana gerek yok. Kontrolu elden birakma yeter. Ayagini sicak Tut,gerinme,kosma,hizli egilip kalkma,yuksege uzanma asla,agir kaldırma,klasik seyler. Normal hayatina devam.et Kan akisin olsun ki pandana Kan gitsin :) Ben isteyim,2 gun evdeydim. Ilkinde de isteydim. Ikincide yataktan cikmadim ama faydasini da gormedim. Gel kiz bana Ben Sana sut isitayim :)
Pazartesi başlıcam artık ben de işe. İzmir’deyim ben de. Hahahah kocamı göndereyim toplaşıp bana gelin bence. Köşe yastığı gibiyim evde azcık bana da enerji gelir.Ananas doğrarım sizepazardan dün aldık taze taze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?