Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

bakmayın domuzluğumdan gülüp oynuyorum, o kadar hastayım ki, size anlatmanın bir yolu bence yok.
üşüyorum, midem bulanıyor, belim,böbreklerim,göğüslerim,karnımın içi, bir taraflarım her yerim aynı anda ağırıyor. asla nazlı biri değilim ama kendimi çok kötü hissediyorum.

Henüz avokadoyla tanışmadık. Bi garip gelip bana. Ben ki haftasonları alemlerden alemlere akardım. Şimdi köşe yastığı mode on
BU HAYAT BİZİM GİBİ GARİBANLARA SOSYETİK MEYVE ANANASI, AVOKADOYU YEMEĞİ ÖĞRETTİ BEEEE...
VAY ANASINI SAYIN SEYİRCİLER.. HAYDİ HEP BİRLİKTE..

BATSINNNNNN BU DÜNYAAAAAA

Sanırım artık ilaçlara tepki gösteriyor bünyen. Ama her şey çok hüzel olacak tatlım tek onu düşün :) gerçi bunu en iyi sen yapıyorsun şu an sanırım. Haftaya muzlu sütle partilemeceler yaparız burda :)

Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun.Sen bana umut olacaksın inşallah
Arkadaşlar ben pozitif olunca yazarsam ya negatif olan arkadaşlar üzülürken pozitifimi yazabilir miyim diye bir an tereddüte düşüyorum. Yanı başkaları üzülürken ben burada nasıl paylaşabilirim. Çünkü defalarca bu üzüntüyü yaşadığım için iyi biliyorum. Bilmiyorum bu düşüncedeyim ama doğru mu yanlış mı. Sizler neler düşünüyorsunuz?

Rabbim hepimizi guldursun insallah, umarim dogru zaman gelmistir. Ne guzel.vaktin gelmis Ben daha 5inci gundeyim
Amin inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün kimseyi bu hasretle sınamasın inşallah.

Bi gün kaldı ama sen onu bana sor nasıl geçti bi.ara depresyona giriyordum son anda vazgeçtim.

Amin inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün kimseyi bu hasretle sınamasın inşallah.

Bi gün kaldı ama sen onu bana sor nasıl geçti bi.ara depresyona giriyordum son anda vazgeçtim.
İlk günler ben de depresyonun eşiğindeydim. Sabırla sınanıyoruz resmen ama sonucu iyi olcaksa ben varım :)

Aynen bende onu düşünmüştüm inan o kadar dua ediyorum ki herkese tanıyıp tanımadığım herkese inşallah herkes pozitifi görür ama bi gerçekte var herkes nasibini yaşar . Kendi adıma biri pozitif olduğunu söylediğinde kendim kadar seviniyorum bana da umut oluyor .

kızlar bende 7 kasımda transfer olmuştum bugün test günümdü sonucum 211 çıktı çok şükür
pazartesi tekrar kan kontrolüne gidicem
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah tebrik ederim hayırlı olsun darısı isteyen herkese bizede inşallah

Benim de 9 Kasım transfer tarihim. 22 Kasım tahlil. Çok heyecanlıyım. Öncesinde tahlil yaptırıp düşük çıkarsa kötü olmak istemiyorum ama bir yanım da Pazartesi hemen yaptır diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…