Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Amin. İnşallah. Benim 20 kasım. Leyla’nın sanırım 21 kasım. Sizin beşinci gün embriyosu mu?

kızlar bende 7 kasımda transfer olmuştum bugün test günümdü sonucum 211 çıktı çok şükür
pazartesi tekrar kan kontrolüne gidicem
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 1 embriyo mu transfer edildi? İki mi? Bir de diğer embriyolara ne oldu?

13. Gün öğreneceğim inşallah ben. Güzel haber olsun da inşallah. Bu arada adet zamanlarımız hemen hemen geldi. Kırmızı ya da pembe akıntınız oldu mu hiç ? Bazı kişilerin başına gelmiş tutunma kanaması demişler pozitif çıkmış. Bende henüz bir şey Yok karın ve bel ağrısı dışında

Sizin 3. Gün embriyosu diye sanırım bizden sonra test gününüz. Benim hiçbir şey olmadı.

Benim adet günüm geçti şükür ama o gün çok fena karın ve bel agrım oldu adet sancısı çektim iki gün bisey gelmedi ama.

Yaaa bayılıyorum enerjinize Allahım. Güzel. Kalbiniz. Gibi bahtinizida güzel. Etsn inşallah bende meyhane gelcem bananeeehhhh esomesom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…