Tahlil tarihi de 22 Kasım mı?LeYYLa35 ve benim de transfer tarihlerimiz 9 kasım.
Amin. İnşallah. Benim 20 kasım. Leyla’nın sanırım 21 kasım. Sizin beşinci gün embriyosu mu?Hepimizin gönlümüzden geçen hakkımızda en hayırlı olan olsun ve Rabbim bu seferinde sonuçlarımızı pozitif kılsın inşallah. Kalp atışını da duymayı nasip etsin. Sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 1 embriyo mu transfer edildi? İki mi? Bir de diğer embriyolara ne oldu?kızlar bende 7 kasımda transfer olmuştum bugün test günümdü sonucum 211 çıktı çok şükür
pazartesi tekrar kan kontrolüne gidicem
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Senin zaten 12 gün olmuşBende iki gün sonra transferin olmuş ben hala bekliyorum 9 doğurdum 9
Hayır canım benim 3. Gün embriyosu. 5. Güne bırakılan 3 tane embriyo vardı maalesef 5. Güne ulaşamadılar.Amin. İnşallah. Benim 20 kasım. Leyla’nın sanırım 21 kasım. Sizin beşinci gün embriyosu mu?
Sanırım 20 si aksamüstü gidicem ama yoksa çatlıcam meraktanAmin. İnşallah. Benim 20 kasım. Leyla’nın sanırım 21 kasım. Sizin beşinci gün embriyosu mu?
21 i Çarşamba benimTahlil tarihi de 22 Kasım mı?
Sizin 3. Gün embriyosu diye sanırım bizden sonra test gününüz. Benim hiçbir şey olmadı.13. Gün öğreneceğim inşallah ben. Güzel haber olsun da inşallah. Bu arada adet zamanlarımız hemen hemen geldi. Kırmızı ya da pembe akıntınız oldu mu hiç ? Bazı kişilerin başına gelmiş tutunma kanaması demişler pozitif çıkmış. Bende henüz bir şey Yok karın ve bel ağrısı dışında
Sonucu yazın lütfen. İnşallah pozitif olur hepimize umut olursun21 i Çarşamba benim
Neden akşam gidiyorsun?Sanırım 20 si aksamüstü gidicem ama yoksa çatlıcam meraktan
Hiç söyleme eğer varsa direk keseyi görürüm,Senin zaten 12 gün olmuş14. Gün test mi olır ya çatlar insan resmen
Ben zaten hastanede çalışıyorum. O gün iğne günüm zaten. Çarş sabah yerine salı aksamüstü aldırıcam kanımı çok fark olmasın diye :)Neden akşam gidiyorsun?
Tabi yazarım pozitifse size umut olur negatifse desteğinizi alırım birazcıkSonucu yazın lütfen. İnşallah pozitif olur hepimize umut olursun
Benim adet günüm geçti şükür ama o gün çok fena karın ve bel agrım oldu adet sancısı çektim iki gün bisey gelmedi ama.13. Gün öğreneceğim inşallah ben. Güzel haber olsun da inşallah. Bu arada adet zamanlarımız hemen hemen geldi. Kırmızı ya da pembe akıntınız oldu mu hiç ? Bazı kişilerin başına gelmiş tutunma kanaması demişler pozitif çıkmış. Bende henüz bir şey Yok karın ve bel ağrısı dışında
Biraz daha beklesen el sallıcak sana içerden :)Hiç söyleme eğer varsa direk keseyi görürüm,
Hahaha aynen valla niye bu kadar geç tarih verdiler anlamadım dogurucam burda artıkBiraz daha beklesen el sallıcak sana içerden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?