Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Ben kontrolden ciktim. En buyugu 24 mm olmak uzere bir suru yumurta var. Ama patlayacak gibiyim cok yumurta yuzunden sivi birikmis dedi. Zayifim diye de cok hissediyormusum. Pazartesi yumurta toplanacak. Ama Doktorumu dinleyip 1 ay rahim dinlendirecegim. Mecbur araliga kaldim :)

12. 13 e 4 iğneyle yani 4 günle. Yok kafama takmıyorum sadece merak ettim. Avakado ananas transferden sonra yemeya başlayacaktım şimdi mi başlıyayım

Canım. Demekki aralık sürecini beraber atlatacaz bende ilk denememi aralıkta yapacam insalalh

12. 13 e 4 iğneyle yani 4 günle. Yok kafama takmıyorum sadece merak ettim. Avakado ananas transferden sonra yemeya başlayacaktım şimdi mi başlıyayım

Ye gitsin kız. Evet ohss denen zımbırtı olmuş demekki. Şimdi kafan rahat etti ya bencede 1 ay bekle. Onlarda uyusun. Sonra salim kafa alırsın.

Benim de öyle oldu cnm 32 tane toplandı. 1 ay dinlendim. Yemediğim içmediğim şey kalmadı bi daha belki yiyemem diye :))

Bence negatif sonuçları görmek nasıl mutsuz ediyorsa pozitif sonuçlarıda görmek umut ve mutluluk oluyot heleki bthcg değerleri yazılıyorya bilmiyorum ama ben motive oluyorum.

32 miiii hey maşallahhh. Kaç tane dondurdular.
Sepet sepet yumurtam vardı 27 tanesi işleme gircek büyüklükteydi. 25 tanesi döllendi 18 tanesi iyi kaliteydi. 9 u 3. Gün dondu 9 unu 5-6. Güne yaşatmaya çalıştılar ama bnm minnaklar direnemedi. Yani elde kaldı 9 . 2 tanesi transfer edildi. Matematik problemi gibi oldu bu

Masallah canm ne tükettn de bukadar yumurta oluştu amh kaçtı senin

Arkadaşımın ablasının son denemesiydi. Doktorlar artık uğraşmayın boşuna demişler. Sonra Ankara da bir yere yaptırmış. Tek embriyo transfer etmişler ve Rabbim o tek embriyodan ikiz nasip etti. Birebir şahit oldum tüm surece. Allahım inşallah bizlere nasip etsin

Amh oranlarınızı ben de merak ettim. Benim 0.17 Güvenç hoca doktorumuz. Bahçeci Fulya dan. Hemen tedaviye başlayın ne kadar erken o kadar iyi demişti ilk muayenede.

Benimde yengemin 4 yil olmadi kac doktora gitti amh cok dusuktu butun doktorlar olmaz dedi tup bebek bile olmaz dediler suan hamile 1 ay sonra dogum yapacsk yani allah buyuk umut kesilmez Allah mucizesini bize de verir insallah hepiniz guzel haberler alirsiniz umarim :)

Masallah canm ne tükettn de bukadar yumurta oluştu amh kaçtı senin
Amh ne demek? Benim ilk denemem bazı terimlere yabancıyım. Hamilelikte ne yememek içmemek gerekiyorsa onları yedim içtim . Doktorum ilk muayenede çok yumurtan var en düşük dozdan da düşük başlayalım demişti. Ona ragmen böyle oldu. Sanırım bünyesel.

İnşallah canım hep birlikte hepimiz güzel günlere güzel haberlere inşallah

Amh yumurta rezervi canım. Yani erken menapoz da diyebilirsin. Normalde Türkiye ortalaması 48 civarı iken benim muhtemelen 36 larda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…