Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Benimde cok oldu 32 tane toplandi 5 tanesi 5.gun 2 tane 6. Gun dondurduk bende 2. Adete kadr dinlendim bu ay 22 sinde transferm var.hayirlisi olsun hepimiz icin

Arkadaşlar grup falan kurmayın adminler bu yazışmalarınızı görürse hesaplarınızı kapatırlar. Grup kurmak yasak diye biliyorum. Bilginiz olsun.

Kızlar çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz? Ben transferden sonra mecburen yolculuk yaptım bir gün hareketliydim sabah 9 dan akşam 6 ya kadar ama sonrasında evde raporluyum. Pazartesi iş başı. Merdiven inip çıkabilirsiniz dediler ama tedirginim yine de. Ağır kaldırmıyorum, yükseğe uzanmıyorum evin içerisinde yavaş yavaş hareket halindeyim. Sizler nelere dikkat ediyorsunuz?

Pazartesi bende is basi yapacam doktor gel rapor vereyim dinlen dedi ama ise baslayayim diyorum bari dusunmeyiz :) 1 haftadir disari cikmadim hic bisey yapmiyorum bol bol tv izliyorum tum kayiplar kacanlar cinayetler benden sorulur :)

Pazartesi bende is basi yapacam doktor gel rapor vereyim dinlen dedi ama ise baslayayim diyorum bari dusunmeyiz :) 1 haftadir disari cikmadim hic bisey yapmiyorum bol bol tv izliyorum tum kayiplar kacanlar cinayetler benden sorulur :)
kızlar birşey soracagim ben tüp bebek yaptırdım bugün 19günüm ama genetik testi için ayrı istekte mi bulunuyorsunuz embriyo hemşiresi 1.kalite dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…