Yani sende 20 den fazla yumurta varken. Ben de ilaçların sayesinde 5 tane toplandıAmh yumurta rezervi canım. Yani erken menapoz da diyebilirsin. Normalde Türkiye ortalaması 48 civarı iken benim muhtemelen 36 larda olacak
Evet artik yok diyor doktorlar. Ama yine de fazla yumurtam olusuyormus demekkiPolikistik gecmisi derken gecti mi pko
Onun bi testi var anladığım kadarıyla ama ben bilmiyorum cnm yapılmadı sanırım banaYani sende 20 den fazla yumurta varken. Ben de ilaçların sayesinde 5 tane toplandı
Fsh kaçtı?Onun bi testi var anladığım kadarıyla ama ben bilmiyorum cnm yapılmadı sanırım bana
Şimdi baktm eski sonuçlarıma 6 mış. Benim hiç hormonal sıkıntım yoktu cnm. Eşimde problem vardı. Biz onun için tüp bebek yapmak durumunda kaldık.Fsh kaçtı?
Fsh kaçtı?
Benimde cok oldu 32 tane toplandi 5 tanesi 5.gun 2 tane 6. Gun dondurduk bende 2. Adete kadr dinlendim bu ay 22 sinde transferm var.hayirlisi olsun hepimiz icinBen kontrolden ciktim. En buyugu 24 mm olmak uzere bir suru yumurta var. Ama patlayacak gibiyim cok yumurta yuzunden sivi birikmis dedi. Zayifim diye de cok hissediyormusum. Pazartesi yumurta toplanacak. Ama Doktorumu dinleyip 1 ay rahim dinlendirecegim. Mecbur araliga kaldim :)
Fikir senden cikti kurucu ol uye olalimWhats app ı güme getirdiniz
Bana uyarWhats app ı güme getirdiniz
Bende bahceci fulyada burcak hanimayim hayrlisi olsun canm insallah tutarAmh oranlarınızı ben de merak ettim. Benim 0.17 Güvenç hoca doktorumuz. Bahçeci Fulya dan. Hemen tedaviye başlayın ne kadar erken o kadar iyi demişti ilk muayenede.
Tamam canım teşekkürlerArkadaşlar grup falan kurmayın adminler bu yazışmalarınızı görürse hesaplarınızı kapatırlar. Grup kurmak yasak diye biliyorum. Bilginiz olsun.
Pazartesi bende is basi yapacam doktor gel rapor vereyim dinlen dedi ama ise baslayayim diyorum bari dusunmeyiz :) 1 haftadir disari cikmadim hic bisey yapmiyorum bol bol tv izliyorum tum kayiplar kacanlar cinayetler benden sorulur :)Kızlar çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz? Ben transferden sonra mecburen yolculuk yaptım bir gün hareketliydim sabah 9 dan akşam 6 ya kadar ama sonrasında evde raporluyum. Pazartesi iş başı. Merdiven inip çıkabilirsiniz dediler ama tedirginim yine de. Ağır kaldırmıyorum, yükseğe uzanmıyorum evin içerisinde yavaş yavaş hareket halindeyim. Sizler nelere dikkat ediyorsunuz?
kızlar birşey soracagim ben tüp bebek yaptırdım bugün 19günüm ama genetik testi için ayrı istekte mi bulunuyorsunuz embriyo hemşiresi 1.kalite dediPazartesi bende is basi yapacam doktor gel rapor vereyim dinlen dedi ama ise baslayayim diyorum bari dusunmeyiz :) 1 haftadir disari cikmadim hic bisey yapmiyorum bol bol tv izliyorum tum kayiplar kacanlar cinayetler benden sorulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?