kızlar birşey soracagim ben tüp bebek yaptırdım bugün 19günüm ama genetik testi için ayrı istekte mi bulunuyorsunuz embriyo hemşiresi 1.kalite dedi
Gördüm canım gerçekten benziyor. Hadi bakalım inşallah. Bende telefondan falcı bacı uygulamasını sildim. Günde 3 kere gönderir olmuştum. Her hamilelik haberindeki ay umutlanıyordum. 3 sene geçti dedim şimdi hiç bakmayacağım inşallah Rabbim o resimdeki gibi kucağımıza almayı nasip etsinKızzzz ben o kadar kara değilim ama falıma bakın. Kucağımda bebek tutuyorum sanki
ay bakın bakınnn...
Tebrikler umarım sağlıkla kucağına alırsın..Merhaba kizlar bugun kan sonucumu aldim 170 hamileyim
Gelci belirtilerden bide evde idrar testinden Hamile oldugumu biliyordum cok sasirmadim
Ozellikle belirdim
Karnimda sisme oluyordu en ufak hareket etsem nefes nefese kaliyordum sabahlari agzin asiri kuruydu
Yatakta donerken agrim oluyordu
Ilk halilelikgim gibiydi butun belirtilerim insallah kasimda baslamis Anne olmak isteyen herkes tek tek mujdeli haberi verir burdan
otobüs yolculuğuna erken başlamış sizin bebe.. hayatı tanımak öğrenmek önemli tabiki :)Izmitteyim. Daha önceki 2 tedaviyi Istanbul bahcecide yaptirdim,ama son embriyoyu burada kocaeli universitesine getirip burada yaptik. Senin embriyonla fotograflari var mi :) benim var,istanbuldan izmite seyahat ettik cocugumla :)
gerçekten ilginç olmuş doktorlar hamilelik planladığınızda üç ay önce gelin diyor bu tahlilleri yapmak için eksik gedik bir şey varsa tedavi etmek için, tüp bebek öncesi bakmamak için önceden bu açıdan takip ediliyor olmak gerekir gibi geliyor bana. Umarım bu defa olumlu sonuçlanır. Kocaelinde doktorunuz kimdi? Sordum çok iyi bildiğimden değil iki doktor tanıyorum sadece :)efendim şimdik şöyle oldu, ben ikinci transferde hiç hamile kalamadım. adette göremedim hemen. istanbula gitmek yerine bu doktora gittim muayene için. neden bilmem tüm dosyalarımla gitmişim. doktora anlattım durumu, dosyaları evirdi çevirdi. muayene etti, oda diğer tüm doktorlar gibi şekil itibariyle bir sorun göremediğini söyledi. istersen bazı tahliller yaptırayım sana bazı şüphelerim var dedi, ehh dedim seni mi kırayım doktor civanım. adam benden tahlil istedi anamm bende şeker çıkmaz mı? üstelik demir magnezyum d vitamini yerlerde, ölüm döşeğindeki bir hastayla aynı değerdesin dedi bana. biz eşimle bu duruma çok bozulduk. bahçecide bazı başka konularda oldu açık açık ihmalin kendini belli ettiği ama bunları burada yazmak istemiyorum bende kalsın. sonra doktora mecburen orada son embriyoyu da dondurduğumuz için ağustos ayında onu almamız lazım dedik, oda böyle bir mecburiyetiniz yok, embriyo transferi diye birşey var dedi. bu prosedürü başlattık, o sırada ben üniversitede şeker tedavisi gördüm, şekerden kurtuldum,13 kilo verdim,doktor transferimi onayladı. ve bugün 5 gündür içimde bir dana olduğunu düşünüyorum :) 17 aydır donmuştu çocuğum, ona göre yani. sizin çocuklarınız belkide abi dicek benim çocuğuma.
Resmen gördümmmKızzzz ben o kadar kara değilim ama falıma bakın. Kucağımda bebek tutuyorum sanki
ay bakın bakınnn...
Tebrikler umarım sağlıkla kucağına alırsın..
otobüs yolculuğuna erken başlamış sizin bebe.. hayatı tanımak öğrenmek önemli tabiki :)
gerçekten ilginç olmuş doktorlar hamilelik planladığınızda üç ay önce gelin diyor bu tahlilleri yapmak için eksik gedik bir şey varsa tedavi etmek için, tüp bebek öncesi bakmamak için önceden bu açıdan takip ediliyor olmak gerekir gibi geliyor bana. Umarım bu defa olumlu sonuçlanır. Kocaelinde doktorunuz kimdi? Sordum çok iyi bildiğimden değil iki doktor tanıyorum sadece :)
Tüp bebek tedavisine başlayacağım kesinleştiği gün kardeşim “ yat, bol bol yat, bir daha rüyanda görürsün uzun süre” diye mesaj atmıştı çok güldüm. O günlerde 5 yaşındaki yeğenimle sabahın bir köründe aktivite yapıyorlardı :)Inanmiyorum herkes uyuyor. Siz yarin Anne olacaksiniz Anne. Saat kac oldu? Uyanin hemen aksam yatmaz Sabah kalkmazlar. Bu ne canim aaaaa.
Tüp bebek tedavisine başlayacağım kesinleştiği gün kardeşim “ yat, bol bol yat, bir daha rüyanda görürsün uzun süre” diye mesaj atmıştı çok güldüm. O günlerde 5 yaşındaki yeğenimle sabahın bir köründe aktivite yapıyorlardı :)
Güzel habere bir adım daha yaklaştın desene. Az kaldı umarım pozitif olur..Benim adet günüm geçti şükür ama o gün çok fena karın ve bel agrım oldu adet sancısı çektim iki gün bisey gelmedi ama.
Ben de uykuyu sevmem hatta kardeşimdeyken yeğenime sürekli teyzen geldi sabah uyanır uyanmaz ona gidiyorsun derler :) biz günü yarılarken ev halkı günaydın demek üzere aramıza katılır :)Varya uyumaktan hiç hazzetmem. Hafta sonu 6da uyanığım ben. Bebek beni zorlamaz,zaten süt anne görevi yaparım ben :) çok gezerim çünkü,maçım konserim pikniğim okeyim bitmez. Teyzesi ve anneannesi sağolsun :) doğurup onlara vericem :)
Sanırım böyle girişimlerde üyelik iptal ediliyor.. bir kere denk gelmiştim ama detaylarını bilmiyorumBence biriniz öncülük yapın da whats app grubu kuralım
Ben de uykuyu sevmem hatta kardeşimdeyken yeğenime sürekli teyzen geldi sabah uyanır uyanmaz ona gidiyorsun derler :) biz günü yarılarken ev halkı günaydın demek üzere aramıza katılır :)
Sanırım böyle girişimlerde üyelik iptal ediliyor.. bir kere denk gelmiştim ama detaylarını bilmiyorum
Benim yaşım 36 olduğu için Ağustos’ta yapıldı 2,41 çıktı.. değer iyi bulundu. Ama tedavi olduğum yerde buna gerek yoktu zaten iyi çıkacaktı diye ilgilenmedi doktor :)Amh oranlarınızı ben de merak ettim. Benim 0.17 Güvenç hoca doktorumuz. Bahçeci Fulya dan. Hemen tedaviye başlayın ne kadar erken o kadar iyi demişti ilk muayenede.
Kuzenim onunla Doğum yaptı. Tüp bebek değildi ama sorunlu bir gebelikti.çok iyi idare ettiler. Çok memnundu doktorundan. Daha önce kayıpları ve travmaları da oldu. Zor zamanlar geçirdi ama doktoru ona çok iyi geldi. Umarım senin de yüzünü güldürür..Umuttepede emek bey. Emek doğer.
Kızlar sabah akşam prolutex iğneniz var mı? Bugün 8. Gün ve artık çok canım yanmaya başladı sizde durum nedir? Var mı kolay bir yolu? İğne yerlerinde şişlik var iğne batmıyor kolay kolay
Bende bugun progestan ignelerine basladim canm morarma ve sislik olmasin die bana drum arnica adli krem verdi sur masaj yap dediKızlar sabah akşam prolutex iğneniz var mı? Bugün 8. Gün ve artık çok canım yanmaya başladı sizde durum nedir? Var mı kolay bir yolu? İğne yerlerinde şişlik var iğne batmıyor kolay kolay
Prolut depoy var bende 3 günde 1Kızlar sabah akşam prolutex iğneniz var mı? Bugün 8. Gün ve artık çok canım yanmaya başladı sizde durum nedir? Var mı kolay bir yolu? İğne yerlerinde şişlik var iğne batmıyor kolay kolay
Bi hemşire ablam söylemişti kocakarı ilacı ama ben yapmadm söliyim haşlanmış lahana koyuyorlarmış sıcakken tabi yakcak kadar da sıcak değilKızlar sabah akşam prolutex iğneniz var mı? Bugün 8. Gün ve artık çok canım yanmaya başladı sizde durum nedir? Var mı kolay bir yolu? İğne yerlerinde şişlik var iğne batmıyor kolay kolay
Kiz cocugu geliyoKızzzz ben o kadar kara değilim ama falıma bakın. Kucağımda bebek tutuyorum sanki
ay bakın bakınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?