- 22 Mart 2017
- 226
- 113
- 103
- 40
Yok canım çok şükür pozitif benim bende 2 olumsuz aşılamadan sonra tüp denedim Rabbime bin şükür inşallah rabbim sizedeEnasip ederNasıl yani canım? Transfer sonrası mı 19. Gün? Sonuç negatif mi oldu? Genetik testi için onlar yönlendirme yapıyor diye biliyorum. Benim de ilk tüp bebek denemem. Daha önce negatif aşılama denememiz oldu. Genetik testten bir bilgim yok
benim d vitaminini 7 den ancak 23 e yükseltmiştim damlayla. doktoruma sorunca 2 haftada bir iğne, hergün 10 damla verdi. belki doktorunda verir iğne, çabuk yükseltmek içinBenim böbreklerimde belki ondan ağrıyor diye düşünüyorum. 3 estrofem,1 folik asit,2 magnezyum,2 demir,5 damla d vitamini,1 kan sulandırıcı,1 prolutex diye progesteron iğne,1 jel. Şuraya bak. Ben ölsem ağrı kesici bile içmezdim. Hey gidi heyyy.
Ay valla cıkmış bebek ☺☺☺Kızzzz ben o kadar kara değilim ama falıma bakın. Kucağımda bebek tutuyorum sanki
ay bakın bakınnn...
Selam kızlar ya ben merak ettim burda yazışmıştık benimle aynı gün ayın 7 de transfer olup 17 de test günü olanlar vardı ne yaptınız kızlar merak ettim
Aa çok sevindim gözünüzaydın Rabbim sağlıkla ilerleyip kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallahben vardım canım senle aynı gün olan
benimde sonucum 211 çıktı bugünpazartesi tekrar kan vermeye gidicem
Bugün son gün inşallah hayırlı bi sonuç olur .hepimiz için güzel sonuçlar olsun.Güzel habere bir adım daha yaklaştın desene. Az kaldı umarım pozitif olur..
Aa çok sevindim gözünüzaydın Rabbim sağlıkla ilerleyip kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallah
Ben 8.gün ve 10.gün yaptırdım doktor daha gerek yok dedi ayın 27 ne keseyi görmeye çağırdı inşallah
Ah canım bende senin gibiyim geçen çarşamba kontrol vardı rahim ince dedi doktor yarın kontrol var. Adet olduğumdan beri nar suyu içtim ama fayda etmemiş bende bıraktım şimdi sadece estrofem alıyorum günde 6 adet bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar benim de tahmini transferim 22 kasım. Pazartesi rahim kalınlığına bakılacak. İstenilen kalınlıkta değildi son kontrolümde. Sizlerin kaç mm de oldu transfer. Bir de kalınlaşması için bitkisel bir şey yaptınız mı?
İnşallah canım Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsinamin inşallah
banada pazartesi bakalım ikiye katlandıysa sonra ultrasona gelirsin dediler
Rahim kalınlığı kaçdı canım stres yapmaMerhaba arkadaşlar benim de tahmini transferim 22 kasım. Pazartesi rahim kalınlığına bakılacak. İstenilen kalınlıkta değildi son kontrolümde. Sizlerin kaç mm de oldu transfer. Bir de kalınlaşması için bitkisel bir şey yaptınız mı?
6 adet estrofemle kalınlaşır inşallahAh canım bende senin gibiyim geçen çarşamba kontrol vardı rahim ince dedi doktor yarın kontrol var. Adet olduğumdan beri nar suyu içtim ama fayda etmemiş bende bıraktım şimdi sadece estrofem alıyorum günde 6 adet bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun
Hayırlısı olur inşallah. Kaç mm ölçüldü sın kontrolde. Bir de senin sorun neydi?Ah canım bende senin gibiyim geçen çarşamba kontrol vardı rahim ince dedi doktor yarın kontrol var. Adet olduğumdan beri nar suyu içtim ama fayda etmemiş bende bıraktım şimdi sadece estrofem alıyorum günde 6 adet bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun
6,3 ölçüldü şimdi ilacı 4 e çıkardık. Bakalım etkisi oldumu yarın belli olacakRahim kalınlığı kaçdı canım stres yapma
Benim transferden 6 gün önce 8 mm di doktorum 8 olsa zaten bize yetiyor 6 gün daha var zaten demişti ama transfer olurken sormadım
Oğlumda 11 mm iken transfer etmişlerdi
Ben 1 tane oluyorum günde. Sana torpil yapmışlar. Mesajlarına bak[/QUO
Bnimde 22 sinde canm transferim hic sormadim dun gittim kontrele hersey iyi dediMerhaba arkadaşlar benim de tahmini transferim 22 kasım. Pazartesi rahim kalınlığına bakılacak. İstenilen kalınlıkta değildi son kontrolümde. Sizlerin kaç mm de oldu transfer. Bir de kalınlaşması için bitkisel bir şey yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?