Ya rahim ince dedi sonra başka şeyler girdi araya bir daha soramadım.yarin belli olacak inşallah sorun bende herhalde embriyolar tutunmuyor bir türlü 5.güne geliyor ama tutunmuyor. Genetiğe göndermedik bütçemiz yetmedi bilmiyorum belkide embriyoların genetiği bozuktur. Hayırlısı bizim için inşallah sanırım peş peşe olacak transferlerimizHayırlısı olur inşallah. Kaç mm ölçüldü sın kontrolde. Bir de senin sorun neydi?
benim de 12'sinde oldu. 5.gün embriyosu olduğu için erken de çıkabiliyormuş. normalde 12.gün önümüzdeki cumaya geliyor ama ben hem rapor almak, hem ilaçları yazdırmak için perşembe gideceğim, o gün de yaptırayım diyorum test :)Benimde 13 kasımda transferim oldu çok heyecanlı bi bekleyişş inşallah tutunmuştur bebeklerim 3.gün embriyosu ne zaman test yapmalıyımm
benim de 12'sinde oldu. 5.gün embriyosu olduğu için erken de çıkabiliyormuş. normalde 12.gün önümüzdeki cumaya geliyor ama ben hem rapor almak, hem ilaçları yazdırmak için perşembe gideceğim, o gün de yaptırayım diyorum test :)
Benimde 13 kasımda transferim oldu çok heyecanlı bi bekleyişş inşallah tutunmuştur bebeklerim 3.gün embriyosu ne zaman test yapmalıyımm
Umarım sonuçlarınız pozitif olur.. sağlıkla kucağına alırsınız minik mucizelerinizi kızlarbenim de 12'sinde oldu. 5.gün embriyosu olduğu için erken de çıkabiliyormuş. normalde 12.gün önümüzdeki cumaya geliyor ama ben hem rapor almak, hem ilaçları yazdırmak için perşembe gideceğim, o gün de yaptırayım diyorum test :)
Umarım sonuçlarınız pozitif olur.. sağlıkla kucağına alırsınız minik mucizelerinizi kızlar
inşallah :)Umarım sonuçlarınız pozitif olur.. sağlıkla kucağına alırsınız minik mucizelerinizi kızlar
ilk denemem de hamile kalmadım, ikincisinde 9 haftalıkken düştü. değerlerim düşüktü. 12.gün 15 di sonra katlayarak gitti ama gelişemedi, kalp atışını bir türlü duyamadık. o yüzden negatif ise negatif, ama pozitifse göreceğim değer beni endişelendiriyor azcık. ama rahat olmaya çalışıyorum. güzel şeyler düşünüyorum. korkunun ecele faydası yok :)İnşallah yaa şuan için tek dileğim sağlıkla tutunmuş olmaları ve sağlıkla kucağıma almamm ama test günü yaklaştıkça bi umutsuzluk oluyo insanda neden bilmiyorum
ilk denemem de hamile kalmadım, ikincisinde 9 haftalıkken düştü. değerlerim düşüktü. 12.gün 15 di sonra katlayarak gitti ama gelişemedi, kalp atışını bir türlü duyamadık. o yüzden negatif ise negatif, ama pozitifse göreceğim değer beni endişelendiriyor azcık. ama rahat olmaya çalışıyorum. güzel şeyler düşünüyorum. korkunun ecele faydası yok :)
Eğer nedenin; Negatif olursa çok üzülmemek için kendini kötüye alıştırmaksa, ben buna çok katılmıyorum. Yani böyle yapıp negatifi görüp üzülmemeyi başaran kimse yoktur herhalde. Ben o aşamada değilim şu an söylemesi kolay gelebilir ama yine de yerinde olsam bunun bir tedavi olduğunu kaçıncı seferde olmasından bağımsız pozitif olacağına inanırdım. Ve pozitif olduğunu öğrendiğimde hissedeceklerimi hayal eder mutlu olmaya çalışırdım. Sonuçta bu tedavide bize düşen moralimizi yüksek tutmak :)İnşallah yaa şuan için tek dileğim sağlıkla tutunmuş olmaları ve sağlıkla kucağıma almamm ama test günü yaklaştıkça bi umutsuzluk oluyo insanda neden bilmiyorum
En güzeli pozitif olmak. Tecrübeler başka kaygılar getiriyor. Benim ilk denemem ve pozitif görsem mutlu olurum, oysa pozitif yolun çok başı gibi.. umarım sağlıklı bir gebelik sizi bekliyordur.. rahat ve huzurlu geçen keyifli bir hamilelikten sonra sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.ilk denemem de hamile kalmadım, ikincisinde 9 haftalıkken düştü. değerlerim düşüktü. 12.gün 15 di sonra katlayarak gitti ama gelişemedi, kalp atışını bir türlü duyamadık. o yüzden negatif ise negatif, ama pozitifse göreceğim değer beni endişelendiriyor azcık. ama rahat olmaya çalışıyorum. güzel şeyler düşünüyorum. korkunun ecele faydası yok :)
Eğer nedenin; Negatif olursa çok üzülmemek için kendini kötüye alıştırmaksa, ben buna çok katılmıyorum. Yani böyle yapıp negatifi görüp üzülmemeyi başaran kimse yoktur herhalde. Ben o aşamada değilim şu an söylemesi kolay gelebilir ama yine de yerinde olsam bunun bir tedavi olduğunu kaçıncı seferde olmasından bağımsız pozitif olacağına inanırdım. Ve pozitif olduğunu öğrendiğimde hissedeceklerimi hayal eder mutlu olmaya çalışırdım. Sonuçta bu tedavide bize düşen moralimizi yüksek tutmak :)
Evet pozitif düşünüp rahat bir bekleme süreci geçirelim çünkü bize düşen bu :)Pozitifi öğrendiğimde ne hissederim inan bilmiyorum heralde mutluluktan ağlarım idrak edemem bi süre :) çok farklı bi his bu süreç tüm duygular bir anda yaşanıyor negatif görüp üzülmeyen yoktur doğru pozitif dileyelim pozitif olsun İnşallahhh
inşallahHamile kalınca da bitmiyo ki değer artcakmı kese gözükcek mi kalp atısı duyulcak mı herşey asıl ozaman başlıyorr bu son olsun ve sağlıkla kucağına al inşallahh hepimiz kavuşalım çünkü her açıdan zor bir süreçç
inşallahEn güzeli pozitif olmak. Tecrübeler başka kaygılar getiriyor. Benim ilk denemem ve pozitif görsem mutlu olurum, oysa pozitif yolun çok başı gibi.. umarım sağlıklı bir gebelik sizi bekliyordur.. rahat ve huzurlu geçen keyifli bir hamilelikten sonra sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Canım ya çok üzüldüm keşke pozitif okusaydık şu negatifin yerine artık pozitif yazmak istiyorum. 3 kere negatif sonuç almış biri olarak her seferinde düşüyorsun ama bir şekilde Rabbim güç verip ayağa kalkıyorsun. Ne deyim geçmiş olsun tekrarını yaşatmasın Allahgunaydin kizlar akşam tahlil yaptirdim maalesef negatif sonuç 0.3 çıktı hayırlısı böyleymiş. minigim tutunamamis bana. ne kadar zorlu yıpratıcı bi süreç geçirmiş olsamda, karnım delik deşik olsada, bişey yaparken ya ordaysa ya tutunmuşsa düşüncesiyle attığım adima, yedigim içtiğime bile onun icindikkat etmek, sanki benimleymis gibi yaşamak bile güzeldi gerçeği ne kadar güzeldir kim bilir. Rabbim bekleyiş de olanlara haklarında hayırlısını hamile olanlara sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla bebeklerini kucaklarina almak nasip etsin inşallah.
Hayırlı kandiller. Kaçtan düştü? Dr ne diyor?Hayırlı kandiller hanımlar. Geçen hafta pozitif gördüm bugün kanamam başladı ve değerim 580 e düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?