Hayırlısı buymuş üzülme demek boş. Mutlaka bir zamanı vardır. İnşallah gönlüne göre olsun her şeygunaydin kizlar akşam tahlil yaptirdim maalesef negatif sonuç 0.3 çıktı hayırlısı böyleymiş. minigim tutunamamis bana. ne kadar zorlu yıpratıcı bi süreç geçirmiş olsamda, karnım delik deşik olsada, bişey yaparken ya ordaysa ya tutunmuşsa düşüncesiyle attığım adima, yedigim içtiğime bile onun icindikkat etmek, sanki benimleymis gibi yaşamak bile güzeldi gerçeği ne kadar güzeldir kim bilir. Rabbim bekleyiş de olanlara haklarında hayırlısını hamile olanlara sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla bebeklerini kucaklarina almak nasip etsin inşallah.
Ayın 12 sinde 229, 14 ünde 643 çıkmıştı. Bugün 584 e düşmüş. Normalde 3800 lerde olması gerekiyordu. Çok dikkat edin kendinize hanımlar. İyi günler.Hayırlı kandiller. Kaçtan düştü? Dr ne diyor?
Canım ya kimyasal gebelik geçiriyorsun o zaman hayırlısı olsunAyın 12 sinde 229, 14 ünde 643 çıkmıştı. Bugün 584 e düşmüş. Normalde 3800 lerde olması gerekiyordu. Çok dikkat edin kendinize hanımlar. İyi günler.
benim de 7.günü, benim de nokta nokta kahverengi birşeyler geliyor ama sıvı değil. ben de tutunma olduğunu düşünüyorum. geçen sefer hamile kaldığımda böyle kahverengi noktalar yoktu. düşük olduğunda açık kırmızı regliye benzer kan gelmişti. birbirimize çok benziyoruz :)Merhaba ,
Bugün transferimin 7. günü ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor. Kahverengi akıntım da var çok değil az ama var yine de . Tutunmaya çalıştığını ve yerleşme kanaması olduğunu düşünmek istiyorum . Geçenkinde hiç böyle olmadı , düşük yaptığımda bile kanamam ilaçla başladı. Umarım güzel şeyler olur
benim de 7.günü, benim de nokta nokta kahverengi birşeyler geliyor ama sıvı değil. ben de tutunma olduğunu düşünüyorum. geçen sefer hamile kaldığımda böyle kahverengi noktalar yoktu. düşük olduğunda açık kırmızı regliye benzer kan gelmişti. birbirimize çok benziyoruz :)
Merhaba ,
Bugün transferimin 7. günü ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor. Kahverengi akıntım da var çok değil az ama var yine de . Tutunmaya çalıştığını ve yerleşme kanaması olduğunu düşünmek istiyorum . Geçenkinde hiç böyle olmadı , düşük yaptığımda bile kanamam ilaçla başladı. Umarım güzel şeyler olur
benim de 7.günü, benim de nokta nokta kahverengi birşeyler geliyor ama sıvı değil. ben de tutunma olduğunu düşünüyorum. geçen sefer hamile kaldığımda böyle kahverengi noktalar yoktu. düşük olduğunda açık kırmızı regliye benzer kan gelmişti. birbirimize çok benziyoruz :)[/QUOTE
Inşaallah arkadaşlar bebişleriniz size sıkı sıkı tutunmuştur Allah sizin hakkınızda en hayırlısını versin
İnşallah tutunmuştur.bu mübarek kandil günü nerde isteyen varsa Allahım kucaklarına versin.Merhaba ,
inşallah canımInşaallah tutunma belirtileridir size sıkı sıkı sarılmıştır bebişleriniz
Maşallah Allah yardımcın olsun peş peşe transfer olacak inşallah bende pazartesi transfer olacam. Rabbim bu gecede bizimde dualarımızı kabul etsin bebişlerimize sag sağlim kavuşalım inşallahHayırlı kandiller arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı. Cuma günü inşallah transfer olacak.
Hadi hayırlı olur inşaallah sag sağlim bebişini al de gelKizlar benimde persembe gunu trasferim hayirlisiyla
10.gün evdeki test çıkmadı
Kan verdim bakalım. Erken daha ama işte insan dayanamıyor. Adetim 2gün geçti. Hayırlısı diyorum ama insan geriliyor.
Inşallah yükselir değerin rabbim ol dedikten sonra herşey olur .10.gün 9.83
Sıfır değil diye avunuyorum
3.gun embriyosu ise eğer bence yükselir umudunu kaybetme. İlaclara devam Allah nasip ettiyse olur inşaallah10.gün 9.83
3.gun embriyosu ise eğer bence yükselir umudunu kaybetme. İlaclara devam Allah nasip ettiyse olur inşaallah
Hamilesin. Benim ilk hamileliğimde 7,14 çıkmıştı10.gün 9.83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?