Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Hayırlısı buymuş üzülme demek boş. Mutlaka bir zamanı vardır. İnşallah gönlüne göre olsun her şey

Merhaba ,
Bugün transferimin 7. günü ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor. Kahverengi akıntım da var çok değil az ama var yine de . Tutunmaya çalıştığını ve yerleşme kanaması olduğunu düşünmek istiyorum . Geçenkinde hiç böyle olmadı , düşük yaptığımda bile kanamam ilaçla başladı. Umarım güzel şeyler olur

benim de 7.günü, benim de nokta nokta kahverengi birşeyler geliyor ama sıvı değil. ben de tutunma olduğunu düşünüyorum. geçen sefer hamile kaldığımda böyle kahverengi noktalar yoktu. düşük olduğunda açık kırmızı regliye benzer kan gelmişti. birbirimize çok benziyoruz :)

Evet canım doktorumu aradım progesteron iğnemi değiştirdi . Güzel haberler alırız inşallah hep beraber

İnşallah tutunmuştur.bu mübarek kandil günü nerde isteyen varsa Allahım kucaklarına versin.

Hayırlı kandiller arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı. Cuma günü inşallah transfer olacak.
Maşallah Allah yardımcın olsun peş peşe transfer olacak inşallah bende pazartesi transfer olacam. Rabbim bu gecede bizimde dualarımızı kabul etsin bebişlerimize sag sağlim kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…