Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

umarıııım ki hepimiz için huzurla kucagımıza alacağımız sağlıklı evlatlar getirir bu aylar... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah opu işlemin güzel geçer, herşey yolunda gider, çok güzel haberlerini alırız.

inşallah ilk denememde 6 adet toplanmıstı oda olmadı zaten bu asama benım ıcın onemlı hayırlısı artık hepımız ıcın

Kızlar merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum eger bu ay da hamile degilsem 4 - 5 gün var batı ma ben de tüp bebege başlayacağım size sormak istediğim ilk muayene gününüzde itibaren transfer aşamasına kadar geçen sürelerini ne kadar? Şimdiden cevap için teşekkür ederim inşallah hepimiz en yakın zaman da hamile kalırız

hoşgeldin canım, bu işe başlamadan önce bir kadın doğum doktoruna gidip, tüp bebek yapmayı düşündüğünü söyle ve senin doğurganlığını tespit eden kan testini yaptır. Bu test reglinin ikinci günü yapılıyor. Önce senin bir durumun ortaya çıksın. Eşin de bir sperm testi yaptırsın, spermin kalitesi, sayısı, hareketliliği belirlensin. Sperm testi yapan merkezler var. Elinizde bu verilerle giderseniz işiniz kolaylaşır. Eşimle bu testlerin sonuçlarıyla ilk defa doktora gittik. Yaşım gereği direkt tüp bebek önerdi. Şimdi 3.denememizdeyiz.

Çok teşekkür ederim canım biz telde bir tüp bebek merkezi ile görüştük gerekli testleri yazıp yolladılar biz eşimde ben de bütün test tahlil ve hsg dahil herşeyimizi ayarladık şimdi adet olmayı bekliyorum ben bundan itibaren ne kadar sonra transfere kadar sürecek tüp bebek serüvenimiz onu merak ediyorum

İnşallah bu defa pozitif sonuç alırsınız

Merhaba canım. Benim 2 olumsuz aşılamam oldu .İlk tüp bebek denemesindeyim. Pazartesi ayın 26snda transferim yapılacak. 6 ekimde ilk görüşmeye gittim adetliyken. Hemen tedaviye başladım ben. Yumurta toplama rahim dinlendirme ve test tarihine kadar benim tam 2 ay sürmüş olacak canım.. ama bazen duruma göre uzayıp kısalıyor fakat geneli böyle diye düşünüyorum..

reglinin ilk günü muayeneye gidiyorsun ve yumurta geliştirici ilaçlara başlıyorsun. doktorun belirli aralıklarla muayeneye çağırıyor.ben de 11.gün akşamı çatlatma iğnesi oldum. 13.gün anestezi altında yumurta toplandı. o arada eşinde örnek veriyor. aynı gün döllenme işlemini yapıyorlar. uyandığında sersem oluyorsun ve azcık ağrın olabilir, ben de olmuştu. ertesi günü kaçtanesinin döllendiğini söylüyorlar. dondurmazlarsa 3.gün veya 5.gün transfer ediyorlar. (toplamda 16-18 gün sürüyor) kaçıncı gün embriyosu olacağına onlar karar veriyor. transferde anestezi yok ama benim biraz acıdı. transfer sonrası 1 saat yatıyorsun hastanede. bu arada farklı ilaçlar da veriyorlar. 12.gün de kan testi yaptırıyorsun. en sıkıntılı geçen dönemde test gününe yaklaştığın zaman. benim cuma günü ama herhalde perşembe gidicem, raporumu yenileyeceğim, yazılacak ilaçlarım var. bol bol dinlen, en az iki hafta. ikinci denemem de gebe kaldım, 11.gün işe başladım, stres yorgunluk, bebeğim gelişemedi. 9.hafta düşük yaptım.

Günaydın canım benimde 26 kasım transfer olacak ayni gun bebislerimize kavuşacağız insaalah Allah kısmet ederse

Anladigim yumurtanın gelişim süresine göre degişiyor süre umarım benim de en kısa zamanda tamamlanır sen de pozitif sonuç alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…