Benim 10-11 aralıktı normalde. Aşılama adetin 9. Günü yapıldı erken oldu kan verdiğimde daha adetime 5 gün olacak.Hakkinda hayırlısı olsun canım hayırlı haberler ver bize benim normalde 5 i adet günüm bakalimne olacak
Benim 2 gun kaldı adet tarihine transfer olalı da 2 gun oldu adet olurmu yum acabaAynen garanti olsun diye moralmen çöküntü yaşamamız için.birde adet tarihi de etkiliyor bu hesaplamayi A ben de bekleyemem herhalde normalde 5 i adet günüm 6 da yaparım herhalde
Choriomon 5000 ml yarısı vuruldu yani 2500 lük yapıldı canımCatlatma iğnesinin adı ne peki
Canım günümü bekle derim 3 gun embriyo ile 5 gun embriyo test tarihi farklı veriyorlar. 5.gun embriyo bizim merkez transferden sonra 10 gun sonra test yap dedi.insallah ilk denemende tutar bu benim 4.ve son denemem. Allah'ım hepinizin yüzünü güldürsünBenim testi transferin 14. Gunune verdiler öncesinde erken gebelik testi yapsammi diye düşünüyorum bilemedim cok korkuyorum aslinda ilk deneme bizimki sizinde ins olumlu sonuclanir
Tek embriyo 5.gun 5AA embriyom transfer edildi.4. Denemem diğerlerinde 2 adet 5.gün 5AA transfer edildi ama hic biri olmadı artık tek güvendiğim Rabbim kaldı ol demeyince olmuyor. Ilk transfer günü işlem zor geçti kanamam bile oldu doktor korkma operasyon kaynaklı kanaman olur embriyoyo birşey olmaz dedi ama işte kafam karıştı ilk gun biraz agrım oldu şimdi hiç bir şey yok ne ağrı ne göğüslerde hassasiyet yani belirti 0. Allah büyük hayırlısı olsun inşallahBnde 26 Kasım da transfer oldum ne gibi belirtilerin var acaba cnm bide kaç embriyo transfer edildi kaliteleri nasıldı
Inşaallah Allah yardımcın olsun aşılaman tutar peş peşe pozitif haberler alırız Rabbim insaalah bize bunu nasip ederBenim de test günüm 7 Aralık ama tüp bebek değil aşılama yapıldı. Umarım güzel haberler alırız o gün.
Amin çok yorucu bir surecmis onu anladımCanım günümü bekle derim 3 gun embriyo ile 5 gun embriyo test tarihi farklı veriyorlar. 5.gun embriyo bizim merkez transferden sonra 10 gun sonra test yap dedi.insallah ilk denemende tutar bu benim 4.ve son denemem. Allah'ım hepinizin yüzünü güldürsün
Ahhhh ne süreçler neler neler hepsi anne olabilmek için hayırlısı olsun inşallahAmin çok yorucu bir surecmis onu anladım
Benim de test günüm 7 Aralık ama tüp bebek değil aşılama yapıldı. Umarım güzel haberler alırız o gün.
oyalanacak bir şeylerim varsa daha kolay geçiyor. Bir uğraşımız varsa sıkıca sarılmalı yoksa bulmalıyız sanki :) ama zor veya kolay sonuçta geçiyor zaman.. yeter ki sonunda güzel haberler alalım. 3. Deneme söylerken olumsuz bir şey gibi gelebilir sana.. ama bence bu bir tedavi 1-2-3 değişebilir. Ama hepimiz bir aşamada güzel haberi alacağız bence. Benim ilk tedavim, tüp bebek diye başladı 4 gün iğne vurdum ilk kontrolde aşılamaya döndü tedavi.. olmasını çok istiyorum elbette ama olmazsa da yeni ilaçlar yeni doz ile tedaviye devam edeceğim :)Inşallah ya çok zor beklemek benim 3. Denemem
Adet olsan bile üzerine görme var sakin endişe yapma kan testi en sağlıkli sonuçBenim 2 gun kaldı adet tarihine transfer olalı da 2 gun oldu adet olurmu yum acaba
Tamam canım sagol ilk yaptırdıgım ıcın tecrubesizim peki adet olunca crinino jeli kullanıyormuyuz geneAdet olsan bile üzerine görme var sakin endişe yapma kan testi en sağlıkli sonuç
Anladım cnm bnm ins sımsıkı tutunur evlatlarimiz allahım bizimde yüzümüze gülsün benimde 2. Transferim bu ilki boş gebelik olmuştu buda kalitesi çok iyi değil dedi ama bakalım hayrilsii insbugun 3. Gün oldu. Bizim 5.gun embriyosu fakat biz iki ay dondurduk hastalık sebebiyle.bugun sol kasigim da agri başladı doktor normal yerlesmeye basliyoe dedi . Bu arada 8 e bölünmüş ve 7e bölünmüş ikii embriyom vardi 8olan icin kalitesi çok iyi dedi ikisinide tranfer ettik..hakkı da hayirlisi insallah.bende vucudumu dinliyorum ay agrkmi var kötü bişi mi oldu normalmi vs. Allah yardımcimiz olsun
Anladım cnm benimde bu 2. Traneferim ilkinde tuttu boş gebelik oldu 3 aylıkken kürtaj oldum o zmn iyi kalite 2 tane koyulmustu şimdi 1 tane orta kalite koyuldu onda belirtim çok olmuştu bunda bişey hissedemiyirum çok korkuyorum rabbim korktugumuza ugratmasin inş hepimizi sevindirsin sağlıklı evlatlarlaTek embriyo 5.gun 5AA embriyom transfer edildi.4. Denemem diğerlerinde 2 adet 5.gün 5AA transfer edildi ama hic biri olmadı artık tek güvendiğim Rabbim kaldı ol demeyince olmuyor. Ilk transfer günü işlem zor geçti kanamam bile oldu doktor korkma operasyon kaynaklı kanaman olur embriyoyo birşey olmaz dedi ama işte kafam karıştı ilk gun biraz agrım oldu şimdi hiç bir şey yok ne ağrı ne göğüslerde hassasiyet yani belirti 0. Allah büyük hayırlısı olsun inşallah
Yok kanaman olursa bhemen doktoru arayacaksin.o senin yontemine gore sana söyler inşallah olmaz sen sakin ol stres yapma Yeter stres kadinin ennbuyuk düşmanıTamam canım sagol ilk yaptırdıgım ıcın tecrubesizim peki adet olunca crinino jeli kullanıyormuyuz gene
Canım ya hayırlısı bendede hiç belirti yok ne ağrı var ne göğüslerde ağrı var aklıma geliyor zaten buda olmadı diye. Yapacak bişey yok bekleyeceğizAnladım cnm benimde bu 2. Traneferim ilkinde tuttu boş gebelik oldu 3 aylıkken kürtaj oldum o zmn iyi kalite 2 tane koyulmustu şimdi 1 tane orta kalite koyuldu onda belirtim çok olmuştu bunda bişey hissedemiyirum çok korkuyorum rabbim korktugumuza ugratmasin inş hepimizi sevindirsin sağlıklı evlatlarla
aynen oyle, kimimiz daha erken kimimiz daha geç ama sonucta hepimiz bebeklerimizi eve getirecegiz..dennisgo tabikide umudumuz baki vazgeçmek yok anne baba duygusunu bizimde tadacagimiz güzel günler gelecek
Anladım cnm benimde bu 2. Traneferim ilkinde tuttu boş gebelik oldu 3 aylıkken kürtaj oldum o zmn iyi kalite 2 tane koyulmustu şimdi 1 tane orta kalite koyuldu onda belirtim çok olmuştu bunda bişey hissedemiyirum çok korkuyorum rabbim korktugumuza ugratmasin inş hepimizi sevindirsin sağlıklı evlatlarla
Canım ya hayırlısı bendede hiç belirti yok ne ağrı var ne göğüslerde ağrı var aklıma geliyor zaten buda olmadı diye. Yapacak bişey yok bekleyeceğiz
Bende 27.11.2018 de oldum 10 aralık test gunum normalde doktorum 12.gun verıo haftasınu oldugu ıcın 13.gun ıstedı sankrımBenımde 27.11.18 de yapıldı hanımlar 6 aralık diyo test tarihi sizinki neden gec acaba tam cıksın dıyemıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?