Hayırlısı olsun ıns hakkında canm26 kasım transfer oldum çok şükür 10 gun sonra test dediler 5.gun embriyosu aynen beklemek cok zor negatif sonuç almak istemiyorum artık Allah'ım insaalah bu sefer bize nasip etsin
Bence iyi dayanmissinnnn hadi yap bizede haber verrrrr inşallah olumlu sonuc çıkarrrTransferin 8.günü sizce kanda çıkar mı Dayanamayacağım galiba
Çıkar arkadas 7.gun yaptı cıktı ben gecen transferımde 8.gun yaptım 0.1 cıktı doktora attım tekrarlatmadı bıleTransferin 8.günü sizce kanda çıkar mı Dayanamayacağım galiba
Merhaba! Canım aynı gün transfer olmusuz hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahGünaydın arkadaşlar dün transferim oldu bebişimi aldım geldim inşallah benimle kalır yavrum. Allah'ım hepimizin kucağını boş bırakmasın. Geri sayım başladı bakalım hayırlısı
Canım benim ınşallah ya hep beraber Allah yüzümüzü güldürsünMerhaba! Canım aynı gün transfer olmusuz hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
Amin inşallah busfer olsun inş benım 5.tedavım dondurulmus 2.tedavım yenıden baslamak çok zor gercekten cok yıparandım rabbım inş dileyen isteyen herkese uğrasştırmadan versinCanım benim ınşallah ya hep beraber Allah yüzümüzü güldürsün
Çok erken ama varmı belirti nasıl hissediyorsun kendiniCanım benim ınşallah ya hep beraber Allah yüzümüzü güldürsün
Kızlar ayın 27sınde transfer olanlar test tarıhlerınız 7 aralıkmı hep
Yok ya belirti falan yok sadece gobekten yaptığım ignenin ağrısından başka hic bir agrım yok. Sende oldumu birşeylerÇok erken ama varmı belirti nasıl hissediyorsun kendini
Inşaallah canım çıkar pozitif olsun Allah'ım versin bize çok çok bebişlerimiz olsunTransferin 8.günü sizce kanda çıkar mı Dayanamayacağım galiba
Evet canım ılk gunu saymıyoruz yarın 3.günümüz daha canım burda 4kişiyiz sanırım aynı gün transfer olanBenim öyle canım 3 gün bitti bile seninde mi 27 si transfer
Benım ılk gunden bel agrısı oldu dırek bugun bıraz daha hafıfYok ya belirti falan yok sadece gobekten yaptığım ignenin ağrısından başka hic bir agrım yok. Sende oldumu birşeyler
umarim bu cabalarin sonucunu bu tedavide alirsin..Amin inşallah busfer olsun inş benım 5.tedavım dondurulmus 2.tedavım yenıden baslamak çok zor gercekten cok yıparandım rabbım inş dileyen isteyen herkese uğrasştırmadan versin
yarin pozitif olur umarim..Sabah kanda baktıracağım az kaldı bakalım ne olacak allah hepimizin gönlüne göre versin
Benim 3. Gün embriyosu pzt 11 gün olacak acaba o gün kanda cikarmi bende dayanamiycam galiba 13. Gune verdi DrSabah kanda baktıracağım az kaldı bakalım ne olacak allah hepimizin gönlüne göre versin
Inşaallah tutunma belirtisidir öyle düşün öyle olsun diyelimBenım ılk gunden bel agrısı oldu dırek bugun bıraz daha hafıf
Benimde 3.gün embriyo 8.gün mutlaka çıkar diyorlar ama yarın yaptıracagım ben bi çok merak ediyorumBenim 3. Gün embriyosu pzt 11 gün olacak acaba o gün kanda cikarmi bende dayanamiycam galiba 13. Gune verdi Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?