Evet doktor istem yapıyor test için Bu arada transferimizde aynı gün galibaBirde hastaneye gebelik testi için nereye gidiliyor önce dr ami görünmek lazim
Canım ılk tup bebegım tutmustu malesef 12.haftada kalp atısları durdu ozmanda bel agrım cok olmustu.sonra 2 tedavı negatıf 3 de trabsfer bıle olamadım 4 de 2 tane 5. Gun embrıyosu negatıf ondada belım agrımıstı buda öyle oyüzden artık neye inancagımıda sasedımInşaallah tutunma belirtisidir öyle düşün öyle olsun diyelim
Ben dırek sekretere beta hcg baktrmak ıstıyorum dıçeyıp kan verıyorum benım ılk tedabım 2.gun embrıyosu 9.gunde 94 cıkmıstıEvet doktor istem yapıyor test için
Mutlaka cıkarBenim 3. Gün embriyosu pzt 11 gün olacak acaba o gün kanda cikarmi bende dayanamiycam galiba 13. Gune verdi Dr
Benim 22 Kasım'da oldu transferEvet doktor istem yapıyor test için Bu arada transferimizde aynı gün galiba
Benim de 22 kasımda yarın baktıracağımBenim 22 Kasım'da oldu transfer
3. Gun embriyosu mu sizinde ben aslında biraz korkuyorum sonra yap ne olacaksa olsun belirsizlikten kurtulursun diyorum değişik duygular içindeyim sizde hiç belirti varmı benim göğüs lerim çok şiş ve hassasBenim de 22 kasımda yarın baktıracağım
Evet 3.gün çok bunaldım artık 4 aralık test günü verildi ama beklemeyeceğim çünkü belirsizlikten sıkıldım3. Gun embriyosu mu sizinde ben aslında biraz korkuyorum sonra yap ne olacaksa olsun belirsizlikten kurtulursun diyorum değişik duygular içindeyim sizde hiç belirti varmı benim göğüs lerim çok şiş ve hassas
Evet adet belirtileri ile aynı aslında hepsi. Allah hakkımızda hayırlı olani versin. İnsallah bebeklerimizi aliriz kucagimizaEvet 3.gün çok bunaldım artık 4 aralık test günü verildi ama beklemeyeceğim çünkü belirsizlikten sıkıldım
Gögüslerde ağrı şişlik kasık ağrısı ilk 4/5 gün vardı sonra bel ağrısı başladı belirti olabilecek herşey var ama bu belirtilerle negatif alanda çok var
İnşallah
Amin inşallah sende baktır istersen belirsizlikten daha iyidir benceEvet adet belirtileri ile aynı aslında hepsi. Allah hakkımızda hayırlı olani versin. İnsallah bebeklerimizi aliriz kucagimiza
benim 8.gün belli olmuştu com çok şükürTransferin 8.günü sizce kanda çıkar mı Dayanamayacağım galiba
Sizin kacinci gün embriyosuydubenim 8.gün belli olmuştu com çok şükür
Yok kendimi hazır hissetmiyorum negatif gelirse çok uzulucem biliyorum pzt yaptiricamAmin inşallah sende baktır istersen belirsizlikten daha iyidir bence
Transferden sonra niye catlatma ignesi yaptilar cnm onu anlamadim? 5kez tupbebek tedavisi gordum hic bunu duymadim. Bide igne tahlil sonucunu etkiliyo yazmissin ya prolutex mi? Sonucu negatifmi cikariyo? Merakediyorum cunku bende 20sinde transfer oldum. 7.gun betahcg baktirdim ve 1.2 ciktiMErhaba ben de aranıza yeni katıldım beni de listeye eklerseniz çok sevinirim :) 20 kasımda 2 embriyo ile transferim gerçekleşti.. coraspin, bemiks c ve günde 4 adet progestan fitil kullanıyorum.. transferin 4. Günü yapılan tahlilde progesteron hormonum düşük çıktığı için prolutex iğne vurmaya başladım. Bir de o gün çatlatma iğnesi vurdular..Bugün 8. Günüm dün gece acayip şişkinliğim vardı ve hapşırmam ile birlikte yumurtalıklarım inanılmaz acıdı.. ve sabah inanılmaz bir kasık ağrısı ile uyandım ve tüm gün devam etti.. her an adet olacakmışım gibi. Böyle hissedip pozitif sonuç alan varmı? Tahlili 14. Gün yapmamı istediler çünkü iğne sonucu etkiliyormuş.. çok korkuyorum moralim çok bozuldu
Şöyle ki sonuç belli ve bi şekilde yüzleşeceksın neden bıkac gün daha kendini yıpratasınki.ben 8.gün direk yaptrıyorum kanı kenımı daha cok kaptırmama stres olmama adına ve zaten bir dünya ilaç kullanıyoruz negatif görünce hemen ilaçları bırakmak için.mesala bu transferde bana haftada bir serım ve iğne verdi doktor bakıcam negatifse hıc serum falan taktırmayacagım vucudumuzada yazık.benım artık 5.deneme olunca bı şekilde düşünüyorumYok kendimi hazır hissetmiyorum negatif gelirse çok uzulucem biliyorum pzt yaptiricam
Olsun biz öyle düşünüp pozitif enerji gönderelim. Benim 2.denemem de agrim cok olmuştu ve göğüslerim sızlamıştı bebek tuttu ama düşük yaptım. 3 deneme sıfır belirti ve negatif simdi 4.denemem yine sıfır belirti.Allah büyük beklemekten başka çare yok hayırlısı böyledir belkideCanım ılk tup bebegım tutmustu malesef 12.haftada kalp atısları durdu ozmanda bel agrım cok olmustu.sonra 2 tedavı negatıf 3 de trabsfer bıle olamadım 4 de 2 tane 5. Gun embrıyosu negatıf ondada belım agrımıstı buda öyle oyüzden artık neye inancagımıda sasedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?