Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Inşaallah tutunma belirtisidir öyle düşün öyle olsun diyelim
Canım ılk tup bebegım tutmustu malesef 12.haftada kalp atısları durdu ozmanda bel agrım cok olmustu.sonra 2 tedavı negatıf 3 de trabsfer bıle olamadım 4 de 2 tane 5. Gun embrıyosu negatıf ondada belım agrımıstı buda öyle oyüzden artık neye inancagımıda sasedım

3. Gun embriyosu mu sizinde ben aslında biraz korkuyorum sonra yap ne olacaksa olsun belirsizlikten kurtulursun diyorum değişik duygular içindeyim sizde hiç belirti varmı benim göğüs lerim çok şiş ve hassas
Evet 3.gün çok bunaldım artık 4 aralık test günü verildi ama beklemeyeceğim çünkü belirsizlikten sıkıldım
Gögüslerde ağrı şişlik kasık ağrısı ilk 4/5 gün vardı sonra bel ağrısı başladı belirti olabilecek herşey var ama bu belirtilerle negatif alanda çok var

Evet adet belirtileri ile aynı aslında hepsi. Allah hakkımızda hayırlı olani versin. İnsallah bebeklerimizi aliriz kucagimiza

Transferden sonra niye catlatma ignesi yaptilar cnm onu anlamadim? 5kez tupbebek tedavisi gordum hic bunu duymadim. Bide igne tahlil sonucunu etkiliyo yazmissin ya prolutex mi? Sonucu negatifmi cikariyo? Merakediyorum cunku bende 20sinde transfer oldum. 7.gun betahcg baktirdim ve 1.2 cikti

Yok kendimi hazır hissetmiyorum negatif gelirse çok uzulucem biliyorum pzt yaptiricam
Şöyle ki sonuç belli ve bi şekilde yüzleşeceksın neden bıkac gün daha kendini yıpratasınki.ben 8.gün direk yaptrıyorum kanı kenımı daha cok kaptırmama stres olmama adına ve zaten bir dünya ilaç kullanıyoruz negatif görünce hemen ilaçları bırakmak için.mesala bu transferde bana haftada bir serım ve iğne verdi doktor bakıcam negatifse hıc serum falan taktırmayacagım vucudumuzada yazık.benım artık 5.deneme olunca bı şekilde düşünüyorum

Olsun biz öyle düşünüp pozitif enerji gönderelim. Benim 2.denemem de agrim cok olmuştu ve göğüslerim sızlamıştı bebek tuttu ama düşük yaptım. 3 deneme sıfır belirti ve negatif simdi 4.denemem yine sıfır belirti.Allah büyük beklemekten başka çare yok hayırlısı böyledir belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…