Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

kızlar hiç belirti aramayın çünkü çok belirti olmuyor benim transferin 9. günü adet olacak gibi hafif bir karın ağrım vardı başkada belirtim yoktu 11. gün pozitif olduğunu öğrenmiştim
mide bulantım 3-4 gün oldu başlayalı
o yüzden belirtim yok negatif diye düşünmeyin ben hep bebegim benimle diye düsündüm olumlu seyler düsünün güzel olsun sonuç insallah

Inşaallah canım ya inşallah umarım benimde öyle olur bugun cuma Rabbim dualarımızı kabul etsin

Canım prosedürleri böyleymiş yaptırdığım merkezin.. 4. Gün çatlatma iğnesi vuruyorlar nedenini bilmiyorum inan.. ve o vurdukları iğne de betahcg içerdiğinden şuan kan test yaptırsam yüksek çıkacak idrar testi yaptırsam pozitif çıkacak ve hamileyim sanıcam ama bu iğnenin etkisi olacak.. 10 güne geçermiş etki o yüzden benim tahlil günüm 14. Gün.. prolutex dediğim progesteron hormonunu yükseltiyor o başka bir iğne..

Ayin 26 sinda transfer olan bayanlar idrar testi yaptınız mı hiç biliyorum çok erken ama önceki transferimde 5. Günde çok silik çıkmıştı bu sabah da yaptım bişey çıkmadı uzulmelimiyim sizce ya moralim cok bozuldu başka idrar testi yapan varmı aynı olup da kızlar moral çok ihtiyacım var suan gercekten

Canim ya ayni gun transferimiz ben yapmadım dusunmuyorumda. Yapma cok erken nadir çıkanlar oluyor ama genel olarak test gününü bekle lütfen kendini boş yere üzüyorsun.

Çook erken idrar testi için bekleyin benim transferim 22 si olmasına ragmen bugün kan testi yaptıracagım daha çok aceleci davranmışsınız

Canim ya ayni gun transferimiz ben yapmadım dusunmuyorumda. Yapma cok erken nadir çıkanlar oluyor ama genel olarak test gününü bekle lütfen kendini boş yere üzüyorsun.
Diğer transferim de 5. Gün başlamıştım idrar testi yapmaya çıktı diye yaptım 7. Günde kan vermiştim 82 ydi değerim ona dayanarak yaptım ama husran moralim de bozuldu ağladım bisürü ya inş rabbim korktugumuza ugratmasin şu mübarek cuma günü hürmetine

Çook erken idrar testi için bekleyin benim transferim 22 si olmasına ragmen bugün kan testi yaptıracagım daha çok aceleci davranmışsınız
Evet cnm haklısın çok erken yaptım aslında ama diğer transfere güvenerek böyle yaptım keşke yapmasaydim pişman da oldum sen idrar testi yaptın mi peki bişey çıktımi suan

Merhaba ben dayanamadım yaptırdım kan testini bugün 8. Gün 3. Gün embriyosu beta 7.89 progesteron 19.40 çıkmış ne dersiniz oldumu acaba kimyasal olabilirmi

Iyıde canım senın 4.gün bugun ve cok erken

Iyıde canım senın 4.gün bugun ve cok erken
Evet cnm erken olduğunu biliyorum aslında işte bi umut diğerinde çıkınca yine çıkar belki dedim olmadı belkide o zmn çift embriyo konulmuştu ondan mi erken çıktı acaba diyorum şimdi suan tek embriyo koyuldu gerçi o zman da 1 tanesi tutmuştu ama ne bilim cnm ya baya moralim bozuldu

Kızlar çarşamba gününe doktoruma randevu aldım bölünme olmayınca yarım kaldı işlemim. şimdi hemen peşine devam etmek istiyorum. 3. tüp bebek denemem olucak. tavsiyeleriniz var mıdır ? doktora özellikle sormam gereken olaylar var mı ? yan

Bizde morfoloji sorunu olduğu için doktorum embriyoları döllerden kalsiyum desteği verdiğini söyledi bide bana takviye omega 3 propolis falan tuketmemi söyledi bir sor istersen

Merhabalar naptınız tahlili yaptirdinizmi
Merhaba cnm yok benim için suan erken daha ben sadece gebelik testi denedim onda suanlik negatif ama inş kan testinde pozitif i görürüm cnm ya pazartesi transfer oldum daha 5. Günum bugün inş rabbim cumanin yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kusura bakmayın yanlış yerden alıntı yaptım diğer arkadaşa soracaktım yeniyim daha ogrenicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…