Evet malesef negatifMerhaba naptiniz yaptirdinizmi test
Kaç çıktı oran nereden anladınız negatif olduğunuEvet malesef negatif
Hee tmm xnm olsun önemli degilKusura bakmayın yanlış yerden alıntı yaptım diğer arkadaşa soracaktım yeniyim daha ogrenicez
Canım idrar da negatif çıkıp kanda 11 12 . Günde pozitif i gören çok var bozma moralini kan ne zman vercen kaç embriyo transferi oldun ve kaçıncı gün embriyosydu bunlarda önemliMerhaba arkadaslar, transferin 9.gunu idrarda negatif cıktı. Bu sekildr olup kanda cıkan varmı. Moralim cok bozuldu
Benim 6 aralıkKızlar ayın 27sınde transfer olanlar test tarıhlerınız 7 aralıkmı hep
Bana 10 aralık verdı ama ben 7.gun aksamı yaptrcağımBenim 6 aralık
Nasılsın nasıl gdıyo yarın 5.günümüz var mı vucudunda değişiklikler canmBenim 6 aralık
Tabıkı var okudum erken gebelık testımıydı 5.gun embrıyosumu testı bızımle paylasırmısın bıde bız bakalımMerhaba arkadaslar, transferin 9.gunu idrarda negatif cıktı. Bu sekildr olup kanda cıkan varmı. Moralim cok bozuldu
Kizlar 5.gunm transfer olali hicbir belirtim yok malesef sadece istiham acildi cok acikiyorum canim tatli seyler istiyo surekli uykum geliyo bu kdr bunlarida ilaclara bagliyorum ama ins miniklerim benimledirler
Her ay yumurtlamadan adet olana kadar o kadar belirtim oluyordu ki tabi kırmızıları görünce hoppp yerle bir doktora gittim sonunda hepsi psikolojik çok istediğimiz için vücudumuz ve beynimiz bize oyun oynuyor biliyorum zor ama dinleme kendini oyalan :)
Senin kaçıncı denemen kaç tane transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?