Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Merhaba kizlar
Bende 14 kasimda tedaviye basladim
27 sinde yumurta toplama oldu 4 yumurta toplandi bugun 3. Gun hepsi devam ediyordu gelisime. Bakalim heyecanla bekliyoruz hastaneden gelecek haberi benim gibi bu surecte olan var mi

Merhaba arkadaslar, transferin 9.gunu idrarda negatif cıktı. Bu sekildr olup kanda cıkan varmı. Moralim cok bozuldu
Canım idrar da negatif çıkıp kanda 11 12 . Günde pozitif i gören çok var bozma moralini kan ne zman vercen kaç embriyo transferi oldun ve kaçıncı gün embriyosydu bunlarda önemli

Kizlar 5.gunm transfer olali hicbir belirtim yok malesef sadece istiham acildi cok acikiyorum canim tatli seyler istiyo surekli uykum geliyo bu kdr bunlarida ilaclara bagliyorum ama ins miniklerim benimledirler

Kizlar 5.gunm transfer olali hicbir belirtim yok malesef sadece istiham acildi cok acikiyorum canim tatli seyler istiyo surekli uykum geliyo bu kdr bunlarida ilaclara bagliyorum ama ins miniklerim benimledirler

Umudunu kaybetme canım inşallah seninledir belirtisi olmayıp hamile olan çok kişi var

Ins tatlim yha ilkinde butun belirtiler mevcuttu sonuc negatifle sonuclandi bunda ise relax olmaya calisiyorum kendimi dinlemiyorum ins guzel haber alirim bu sefer

Her ay yumurtlamadan adet olana kadar o kadar belirtim oluyordu ki tabi kırmızıları görünce hoppp yerle bir doktora gittim sonunda hepsi psikolojik çok istediğimiz için vücudumuz ve beynimiz bize oyun oynuyor biliyorum zor ama dinleme kendini oyalan :)

Ole cnm takdir Allah tn bizler elimizden geleni yapiyoruz maddi manevi Allah goruyo okdr zor bir surecki kac gundur gizliden gizliye gozyasi dokuyorum rabbim bu sefer yuzumuze bakar ins maddi anlamda gercekten tukendik tek cocuklarimiz saglikla gelsinde dedik hicbisey umurumda degil kimsem yok inanki sildim herkesi bole bir surecte kizkardesimden bile ole buyuk kaziklar yedimki ahh ahh okdr doluyumki tasa anlatsam tas ortadan catlar hakkimizda hayirlisi cnm ins guzel haberler aliriz

2.deneme cnm 2tane transfer edildi ilkindede 2tane transfer edilmisti sonus negatif senin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…