Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Test tek çizgi ikinci silik dahi degıl. 3.gun embryosu, hayır erken test degıldı.cok panık oldum uzuldm S Shahida
Dur bakalım canım hem erken gebelık testı bıle degılmıs benım ılk tüp bebegım tutmustu 2.gün embrıyosu 9.gun erken gebelık testı yaptım cok cok ınce cızgı cıktı dedım esım annemler ablamlar yok sen ğakolojık oyle goruyosun dedı yanı varla yok arasıydı ogun gıttım kan verdım 94 dü değerim.yanı deger 94 ken bıle hıc bellı degıldı

Günaydın arkadaşlar transfer olan anneler transfer olacaklar hepinizin Allah yardımcısı olsun. Inşaallah Rabbim bizlerin yüzünü güldürsün hayırlısı tabiki. Bende belirti aramayım diyorum ama hergün sabah kalkınca kendimi dinliyorum birşey varmı diye bugun 6.günün birşey yok öyle dikkat çekici. Tutunma kanaması falan diyorlar surekli bakıyorum bende tık yok

Günaydın canım amin negüzel dua etmişsin.belirti yok sende hiç diğerleride mi öhle oluyordu.bünyeden bünyeye değişiyor bence.benım adet ağrısı bel ağrısı bugun iyice arttı.ama karın guruldaması başladı her adetten önce karnım gurul gurul olur.hayırlısı artık o korkutuyo benı
Tutunma kanaması olayına gelince bir önceki transferimde 5.gün pembe leke geldi az da değildi yani.umutlabdım baya ama negatif aldım

2.deneme cnm 2tane transfer edildi ilkindede 2tane transfer edilmisti sonus negatif senin peki

Benim 3. Denemem 2 tane transfer edildi ilki kimyasal olmuştu 2. Doldurulmuştu ondada babam kalp krizi geçirdi hiç dikkat etmedim negatif 3. Bekliyoruz heyecanla

Adet ağrıları hepsinde oldu ama onu belirti olarak görmüyorum canim ya oncekilerde hiç tutunma kanaması falan olmadı sonuç negatif cıktı bilmiyorum hayırlısı olsun inşaallah yaşım 40 bu son denemem 4. kez deniyorum. Genelde adet ağrısı hep başlıyor test yapıyorum sonuç negatif hemen 4 gün sonra adet oluyorum butun süreç hep bu şekilde sona erdi.

Benim 3. Denemem 2 tane transfer edildi ilki kimyasal olmuştu 2. Doldurulmuştu ondada babam kalp krizi geçirdi hiç dikkat etmedim negatif 3. Bekliyoruz heyecanla
Allah yardımcımız olsun Rabbim bizi ne zor imtihanlardan geçiriyor inşaallah bu emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin

bende tutunma kanaması kahverengi sadce 1 ve 2 damla 8.gün olmustu

Bende ayırt edemiyorum ilk kaybettıgım bebegımdede olmustu adet sancısı son negatıftede oldu hakkında hayırlısı olsun inşallah busfer rabbım yüzünü güldürsün benımde 5.denemem dondurulmusumda kalmadı yenı bı tedavıye baslamam cok zor

Allah yardımcımız olsun aynen yeniden başlamak cok zor ben yaştan dolayı bırakıyorum senin yaşın genç ise bu olmazsa yeniden denersin. Inşaallah gerek kalmaz Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Allah yardımcımız olsun aynen yeniden başlamak cok zor ben yaştan dolayı bırakıyorum senin yaşın genç ise bu olmazsa yeniden denersin. Inşaallah gerek kalmaz Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Canım benm yasım 33 aslında yaşa da bakmıyor.benım yumurta sayım cok ıyı 10üstü toplanıyo ama ılk iki tedavide sadece 1 olgun cıktı 2.gun transfer ettıler 3. De transfer bıle olamadım 4 de trabsfer edıldı negatıf buda orta kalıtelı embrıyo gerıden gelen embrıyo.yanı yumurtalarım dejenereymıymıs bozukmus yapısal olarak işim zor baya.hayırlısı ıns busefer ıkımızınde olur tekrar yapmaya gerek olmaz

Bilmiyorum canım ya şimdiye kadar olmadı sonuç negatif aldım hep bu saatten sonra olurmu bilmiyorum. Umudum kalmadı açıkçası Allah'tan umut kesilmez tabi ama üzülüyorum elimdem birşey gelmiyor
Canım peki elle tutulur bi sebep var mı olmaması ıcın bırsey dıyolar mı öncekiler için

Canım peki elle tutulur bi sebep var mı olmaması ıcın bırsey dıyolar mı öncekiler için
Canım ya rahimde yapısal bozukluk var histereskobi ile duzeltmeye çalıştı doktorum transferim bile çok zor oluyor son transferimde işlem sırasında kanamam oldu doktorum yazık en iyi yeri bulayım diye baya uğraştı. Transfer günümde damla damla kanamam oldu endişelenme dedi bakalım. Doktoruma gore tutunmama sebebi genelde embriyo genetiği olabilir dedi. Yumurta kalitesini artırıcı takviye sana vermedimi doktorun

Anladım canım inş bulmustur dogru yerı bebısınde tutunmustur skı skı son tedavıde ıste ılk kez dondurulmus kaldı bıtane buyume hormonu verdı gelşimi geri olan cocuklara falan verılen ıgne varya arı suru va bırauru vıtamın verdı son olgublugu 36.saatten sonra ulasabılır dedı toplamayı 36.saatteb sonra yaptı rısk alıp bırde 3 tane catlatma ıgnesı vermıstı yumurta toplamadan önce.yoksa benım tek yumurta ısleme alınıp sanseseri dölleniyodu onu 2.gun hemen trabsfer ediyorlardı.baya mesafe kat etmıs oldum ama çok yıprandım.bana da ngs dedıler genetık ama genetıge gdecek sevıyeye ulasmadı.negatıf olursa mutlaka pgt ngs yapılmalı dıyor doktorm

Cnm hiç hamile kadın mi peki bide yumurtalarim sıkıntiliymis demişsin ne gibi bi sikinti vardı acaba bana da öyle demislerdi yumurtayla dış kabuğu arasında debriler varmış leke şeklinde hepsi de aynıydı senin de sorun bumuydu cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…