Aynen canım benimkilerde 5.gune gittiler ama genetik yapılmadı onun için Rabbim ol derse hertürlü oluyor. Hayırlısı bizim için Rabbim bu sefer ol desin bize tekrar bu zahmetleri cektirmesinAnladım canım inş bulmustur dogru yerı bebısınde tutunmustur skı skı son tedavıde ıste ılk kez dondurulmus kaldı bıtane buyume hormonu verdı gelşimi geri olan cocuklara falan verılen ıgne varya arı suru va bırauru vıtamın verdı son olgublugu 36.saatten sonra ulasabılır dedı toplamayı 36.saatteb sonra yaptı rısk alıp bırde 3 tane catlatma ıgnesı vermıstı yumurta toplamadan önce.yoksa benım tek yumurta ısleme alınıp sanseseri dölleniyodu onu 2.gun hemen trabsfer ediyorlardı.baya mesafe kat etmıs oldum ama çok yıprandım.bana da ngs dedıler genetık ama genetıge gdecek sevıyeye ulasmadı.negatıf olursa mutlaka pgt ngs yapılmalı dıyor doktorm
Benımkı oosıt maturasyonu dejenere yumurta yanı goruntu olgun ama olgun cıkmıyo bozuk cıkıyodu ılk tedavıde 11 de 1 tane ısleme alınabıldı ozman dedıler belkı bu aya ozgudur ıkıncıdede aynı sey olunca ozman teshıs koyulmus oldu.ılk tup bebegım 1 olgun cıkan embrıyo tutmustu kalp atısları durdu malesef sonrası negatıf olduCnm hiç hamile kadın mi peki bide yumurtalarim sıkıntiliymis demişsin ne gibi bi sikinti vardı acaba bana da öyle demislerdi yumurtayla dış kabuğu arasında debriler varmış leke şeklinde hepsi de aynıydı senin de sorun bumuydu cnm ?
Amin inşallah canımAynen canım benimkilerde 5.gune gittiler ama genetik yapılmadı onun için Rabbim ol derse hertürlü oluyor. Hayırlısı bizim için Rabbim bu sefer ol desin bize tekrar bu zahmetleri cektirmesin
Anladım cnm demekki farklı şeyler rabbim cumlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin insBenımkı oosıt maturasyonu dejenere yumurta yanı goruntu olgun ama olgun cıkmıyo bozuk cıkıyodu ılk tedavıde 11 de 1 tane ısleme alınabıldı ozman dedıler belkı bu aya ozgudur ıkıncıdede aynı sey olunca ozman teshıs koyulmus oldu.ılk tup bebegım 1 olgun cıkan embrıyo tutmustu kalp atısları durdu malesef sonrası negatıf oldu
Az az sol tarafımda agrı var ama bilmiyorumNasılsın nasıl gdıyo yarın 5.günümüz var mı vucudunda değişiklikler canm
Hadi hayırlısı inş iyiye işarettir senın ilk denemenmiydi canım.olmaması için belli bi sebep varmıAz az sol tarafımda agrı var ama bilmiyorum
Canım öncekı taze transfermıydı blkıde hcgden kaynklı çıkmıştıAyin 26 sinda transfer olan bayanlar idrar testi yaptınız mı hiç biliyorum çok erken ama önceki transferimde 5. Günde çok silik çıkmıştı bu sabah da yaptım bişey çıkmadı uzulmelimiyim sizce ya moralim cok bozuldubaşka idrar testi yapan varmı aynı olup da kızlar moral çok ihtiyacım var suan gercekten
Cnm evet önceki taze transferdi ve iyi kalite 2 embriyo konmustu ama kan verdim aynı gün değerim 82 ydi yani iğne kaynaklı değildi sonra da yukselmisti zaten ama çok canım sıkkın gerçektenCanım öncekı taze transfermıydı blkıde hcgden kaynklı çıkmıştı
sonradan test yaptınmı
He anladım canm bugun 6.günün dimi dur bakalım bu trk embrıyo o cıfttı belkıde ondan cıkmıstı.ozmanda erken genelık degılde normal testtemı cıkmıstı.her gebelik farklı olabilir canm hemen stres yapmaCnm evet önceki taze transferdi ve iyi kalite 2 embriyo konmustu ama kan verdim aynı gün değerim 82 ydi yani iğne kaynaklı değildi sonra da yukselmisti zaten ama çok canım sıkkın gerçekten
Testını atsana bana canm26 kasım da transfer olan arkadaşlar idrar testi yaptınız mı ben bugun yaptım yine negatif çıktı olmadı galiba
Yapmadım canım cesaretim yok o yüzden test gününü bekliyeceğim. Sende bekle derim kesin varmı yokmu çıkar nasıl olsa. Inşaallah yüce Rabbimdem istiyorum bebişlerimize kavuştursun bizi26 kasım da transfer olan arkadaşlar idrar testi yaptınız mı ben bugun yaptım yine negatif çıktı olmadı galiba
26 kasım da transfer olan arkadaşlar idrar testi yaptınız mı ben bugun yaptım yine negatif çıktı olmadı galiba
5.gün embrıyosu için 8 erken degıl ama 3.gün embrıyosu ıcın erken bır gun ben 8.gun yapmıstım 0.01cıkınca doktorum tekrarlamamı bıle istemedi.tabi yapmamak en güzeli ah sabredebilsekMerhabalar benden size tavsiye gununden önce sakin tahlil vs yapmayin benim 8 gun 7.59 beta çıktı ama kafam allak bullak oldu burda birsuru yazı okudum yok kimyasal gebelik yok ilaçların etkisi vs. Şimdi asil tahlil gününü bekliyorum ama moralim bozuldu bununda bebeğe etkisi var eğer tuttuysa kendinizi tutun ve sabırla bekleyin lütfen
Hic bozma moralini Rabbim hayırlısını versin cnmBilmiyorum canım ya şimdiye kadar olmadı sonuç negatif aldım hep bu saatten sonra olurmu bilmiyorum. Umudum kalmadı açıkçası Allah'tan umut kesilmez tabi ama üzülüyorum elimdem birşey gelmiyor
Yarın kan werecegm hayrlsı olsun ınsallahCanım bunda cıkması için çok erken ama daha kan yapmadan moralını bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?