Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Canim ins yha yuzlerimiz bu sefer guler hersey nasip iste Allah tan bizim bir ark vardi erkekte hic sperm yoktu zar zor ameliyatla bir iki zor bulundu ilk denemede bir oglu oldu sonra 5yil sonra dondurulmusu varms onuda denediler simdi 2.ogluna hamile nasip kismet inanki dua edelim ins rabbim yuzlerimizi guldursun

Aynen canım benimkilerde 5.gune gittiler ama genetik yapılmadı onun için Rabbim ol derse hertürlü oluyor. Hayırlısı bizim için Rabbim bu sefer ol desin bize tekrar bu zahmetleri cektirmesin

Benımkı oosıt maturasyonu dejenere yumurta yanı goruntu olgun ama olgun cıkmıyo bozuk cıkıyodu ılk tedavıde 11 de 1 tane ısleme alınabıldı ozman dedıler belkı bu aya ozgudur ıkıncıdede aynı sey olunca ozman teshıs koyulmus oldu.ılk tup bebegım 1 olgun cıkan embrıyo tutmustu kalp atısları durdu malesef sonrası negatıf oldu

Anladım cnm demekki farklı şeyler rabbim cumlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin ins

Canım öncekı taze transfermıydı blkıde hcgden kaynklı çıkmıştı
sonradan test yaptınmı

26 kasım da transfer olan arkadaşlar idrar testi yaptınız mı ben bugun yaptım yine negatif çıktı olmadı galiba

Canım öncekı taze transfermıydı blkıde hcgden kaynklı çıkmıştı
sonradan test yaptınmı
Cnm evet önceki taze transferdi ve iyi kalite 2 embriyo konmustu ama kan verdim aynı gün değerim 82 ydi yani iğne kaynaklı değildi sonra da yukselmisti zaten ama çok canım sıkkın gerçekten

Cnm evet önceki taze transferdi ve iyi kalite 2 embriyo konmustu ama kan verdim aynı gün değerim 82 ydi yani iğne kaynaklı değildi sonra da yukselmisti zaten ama çok canım sıkkın gerçekten
He anladım canm bugun 6.günün dimi dur bakalım bu trk embrıyo o cıfttı belkıde ondan cıkmıstı.ozmanda erken genelık degılde normal testtemı cıkmıstı.her gebelik farklı olabilir canm hemen stres yapma

26 kasım da transfer olan arkadaşlar idrar testi yaptınız mı ben bugun yaptım yine negatif çıktı olmadı galiba
Yapmadım canım cesaretim yok o yüzden test gününü bekliyeceğim. Sende bekle derim kesin varmı yokmu çıkar nasıl olsa. Inşaallah yüce Rabbimdem istiyorum bebişlerimize kavuştursun bizi

Bende 26 kasim fakat test gunu yaptiricam ins ilkinde o hatayi yaptim dunyam basima yikilmisti bu sefer ole yapmicam keske yapmasaydin be cnm.nedir bu acelen belkide tutundu melegin uxuyosun suanda onuda cok cok erken bence

Merhabalar benden size tavsiye gununden önce sakin tahlil vs yapmayin benim 8 gun 7.59 beta çıktı ama kafam allak bullak oldu burda birsuru yazı okudum yok kimyasal gebelik yok ilaçların etkisi vs. Şimdi asil tahlil gününü bekliyorum ama moralim bozuldu bununda bebeğe etkisi var eğer tuttuysa kendinizi tutun ve sabırla bekleyin lütfen

5.gün embrıyosu için 8 erken degıl ama 3.gün embrıyosu ıcın erken bır gun ben 8.gun yapmıstım 0.01cıkınca doktorum tekrarlamamı bıle istemedi.tabi yapmamak en güzeli ah sabredebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…