Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Evet cnm 6. Günum o zman da tek tutmuştu gerçi ama yine normal testlerden yapmıştım çıkmıştı şimdi çıkmayınca çok korku bastı beni bide hiç bir belirtim de yok ayrica hamile gibi bile hissetmiyorum kendimi inş yanlış dusunuyorumdur ya cnm allah yardım etsin hepimize

Yapmadım canım cesaretim yok o yüzden test gününü bekliyeceğim. Sende bekle derim kesin varmı yokmu çıkar nasıl olsa. Inşaallah yüce Rabbimdem istiyorum bebişlerimize kavuştursun bizi
Keşke bende yapmasaydim şimdi eşime kesin tutmadı zaten diyip duruyorum ne güzel mutluyduk karnımi seviyoduk şimdi ilimizi de hüzün sardı agliyoruz

Bende 26 kasim fakat test gunu yaptiricam ins ilkinde o hatayi yaptim dunyam basima yikilmisti bu sefer ole yapmicam keske yapmasaydin be cnm.nedir bu acelen belkide tutundu melegin uxuyosun suanda onuda cok cok erken bence
Doğru diyosun cnm haklısın aslinda ama işte ilk transfer de çıkınca hemen biraz da ona güvenerek yaptım suan çok pismanim gerçekten ama iş isten geçti işte inş rabbim hayırlısı neyse hakkımızda onu nasip etsin ins çok Üzgünüm

Hic canini sikma bebegim olacak Alllah in izniyle esimin dedigi gibi sonunda ölum yok yha elbet vardir zamani gecenlerde supermarkette grzinirken kucuk bi kiz cocugu gordum gozler cam mavisi nasil tatli ama down sendrmlu ve baska rahatszligida var gibiydi Rabbim ne verirse saglikli hayirlisini nasip etsin dua ac nettten dinle bak iyi gelecek

Canım ya stres oldun iyice yarın benım 6.günüm bende yapayım test nede olsa 7.gün kan vericem sonuc belli dünyanın sonu degıl olmazsada elimizden birsey gelmiyo.ben idrar testlerıne hıc ınanmıyorum sahte pozıtıflerde oluyo skma canını yada bu stresten kurtulucam dıyosan 8.gün kan ver kurtul

Keşke bende yapmasaydim şimdi eşime kesin tutmadı zaten diyip duruyorum ne güzel mutluyduk karnımi seviyoduk şimdi ilimizi de hüzün sardı agliyoruz
Haklısın canım banada ağlamak geliyor ama kendimi tutuyorum her zaman en hayırlısını ve sağlıklısını istiyoruz Rabbimden. Bazen diyorum cok istemekte iyi değil Allah daha büyük intiham vermesin bugunlerimizi aramasın sübhanallah kimseye keşke dedirtmesim Rabbim. Allah büyük hayırlısı olsun sağlıklı sihattli bebişler versin bize inşallah

5.gün embrıyosu için 8 erken degıl ama 3.gün embrıyosu ıcın erken bır gun ben 8.gun yapmıstım 0.01cıkınca doktorum tekrarlamamı bıle istemedi.tabi yapmamak en güzeli ah sabredebilsek
5. Gun 3. Gun embriyosu nasıl oluyo kızlar benım hepsi 5 gun döllendi sonra donduruldu

Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız dün gece hiç uyuyamadım. Yatakta bir üşüdüm ayağım dondu bir yandım ayaklarım dışarda yattım. Ilaclardan mı acaba siz de varmı bir değişiklik

Merhaba kızlar bende bugün konturole gittim yumurtalarim çok fazla olduğu için toplandiktan sonra dondurulacak önümüzdeki ay transfer olucakmış drum öyle dedi kan verdim sonucuna gore bugün yada yarın çatlama iğnesi vurulucam benim gibi olup tutan varmı acaba ilk tüp bebek denemem olucak inş tutar hemen özelde yaptiriyorum iki tane transfer olucak rabbim hayirlisiyla kucagimiza evlatlarimizi almayı nasip eder inş

Inşaallah canım hayırlısı olsun tutan var tabiki yeterki Rabbim ol desin. Inşaallah sen ilk denemende bebişini kucağına alırsın

Canım bende aynı bılıyomusun tıtreyerek kalktm dılerım bırbırıne vuruyodu atesım cıktı sonra soguk soguk terledım eşim diyokı hıc uyutmadın benı bende uyuyamadım bugunde raporum bıttı ıse basladım ısterınde okadar halsızdımkı

Kuzu bende bugun test yaptım bıraz önce 6.günüm bembeyaz çıktı ama hiç sorun etmıyorum çünkü erken he çıksa gdıp kan verıyım dıye yaptım o ayrı.sen bugun yaptınmı

Kizlar bugun 7.gunum kanama geldi normalmi bilmiyorum acayip moralim bozuldu

Aynen ya bende halsizim bugün kendimi evde bir koltuktan digerine attım akşama kadar. Bide test günü yaklaştiya modum düşük mutlu değilim hiç

Canım nasıl kanama lekelenme tarzıysa tutunma kanaması diyorlarla belki bebişin tutunuyordur. Doktoruna danıştın mı
Danistim cnm oda ole soledi yarin test yaptiricam umarim oledir bayagi bi moralim bozuldu agladim ins tutunma kanamasidir

Danistim cnm oda ole soledi yarin test yaptiricam umarim oledir bayagi bi moralim bozuldu agladim ins tutunma kanamasidir
Kahverengi mi yoksa kirmizimi geldi kahverengiye tutunma oluyor diye biliyorum birde vajinal krem kullanılıyorsa oda yapabiliyormus bozmayın moralinizi İnşallah tutunuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…