Cok sagolun ins oledir kirmizi gibi sanki ama ne bileyim iste sinirlerim acayip bozuldu 2.denemem ve 2yildir ugrasiyorum Allah yuzumuze baksinKahverengi mi yoksa kirmizimi geldi kahverengiye tutunma oluyor diye biliyorum birde vajinal krem kullanılıyorsa oda yapabiliyormus bozmayın moralinizi İnşallah tutunuyordur
Amin canım amin inşallah hayırlı sonuç alırsın yarın. Herşey olacağına varır bebişin seninledirCok sagolun ins oledir kirmizi gibi sanki ama ne bileyim iste sinirlerim acayip bozuldu 2.denemem ve 2yildir ugrasiyorum Allah yuzumuze baksin
Canım dur bakalım yarın kan ver stres olmaKizlar bugun 7.gunum kanama geldi normalmi bilmiyorum acayip moralim bozuldu
Ins cnm Allah razi olsunAmin canım amin inşallah hayırlı sonuç alırsın yarın. Herşey olacağına varır bebişin seninledir
Ins cnm elimdr degil acayip sinirlerim bosaldi sabah belli olurCanım dur bakalım yarın kan ver stres olma
Adetının kacıncı gunu trabsfer oldun canımIns cnm Allah razi olsun
Tabbim daha fazla uğraştırmadan nasip etsin canım inşallah ben defalarca yumurta takipi yaptırdım 3 aşılama 5 tüp bebek denemesı hısteroskopı vs işlemler.6 sene oldu ve benım kendı hastalıklarım oldugu ıcın kalp damar cerrahı kesınlıkle onay vermıyo tedavıye her kullandıgım ilac benım saglıgımı rıske sokuyo.ama sabredıyorum inanaıyorum birgün olacak inan bak senın hem bu 1.tedavın dondurulmus kullanıyosun.böyle hemen pes etme.negatifede kendını hazırla canım.ama iyi şeyler hissediyorum inşCok sagolun ins oledir kirmizi gibi sanki ama ne bileyim iste sinirlerim acayip bozuldu 2.denemem ve 2yildir ugrasiyorum Allah yuzumuze baksin
Ins cnm rabbim yuzumuze bakarda gercekten zor bnde histerskopi oldum eyluldr laparaskopi oldum.sol tupum alindi ist ank mekik dokudum yeteki yavrularimizi kucagimiza alalim ddim yeri geldi herseyi sattim cocuklar icin Allah biliyo goruyo seninde rabbim yardimcin olsun cnm.ins bir kapi acacaktir buna eminim sagliktan ote hicbisey yok maddi manevi elimizden geleni yaptik devamda ediyoruz ins bozimde yuzlerimiz guler yeterki canimiz sagolsunTabbim daha fazla uğraştırmadan nasip etsin canım inşallah ben defalarca yumurta takipi yaptırdım 3 aşılama 5 tüp bebek denemesı hısteroskopı vs işlemler.6 sene oldu ve benım kendı hastalıklarım oldugu ıcın kalp damar cerrahı kesınlıkle onay vermıyo tedavıye her kullandıgım ilac benım saglıgımı rıske sokuyo.ama sabredıyorum inanaıyorum birgün olacak inan bak senın hem bu 1.tedavın dondurulmus kullanıyosun.böyle hemen pes etme.negatifede kendını hazırla canım.ama iyi şeyler hissediyorum inş
Hadı bakalım yarın ıns ıyı haberı alcaz senden 3.gun embrıyosuydu dımı bende yarın kan verıcem bı aksılık olmazsa 7.gun bakalımEvet cnm adetin 20gunu transferim oldu normalde 6da adet olmam gerekiyo aunn dedigjn ilk denemede ilaclari kesince bile 5gun sonra adet olmustum bende sok oldum wcye girince ins tutunma kanamasidir ilkte hicbir sekilde kanama vs olmamistiki o jel bile bendn seffaf gelirdi koyu renk bile degil ilkinde okdr umutlanmistikki kesin tuttu diye nasip cnm iste
Evet cnm 3.gun embriyosydu ins tek temenninm guzel bi hsber alirizda sevinc gozyasi dokeriz sende ins guzel haberleri alirsin cnmHadı bakalım yarın ıns ıyı haberı alcaz senden 3.gun embrıyosuydu dımı bende yarın kan verıcem bı aksılık olmazsa 7.gun bakalım
Amin inşallah canım yarın çıkarmıkı acaba doktormu ver dedı kanıEvet cnm 3.gun embriyosydu ins tek temenninm guzel bi hsber alirizda sevinc gozyasi dokeriz sende ins guzel haberleri alirsin cnm
Evet cnm drumla konistuk esim aradi ben aglamaktan konusamdm yarin bi kan testi yaptirin bakalim durumuna demis sabah giderim ins sen moralini yuksek tut bunlar seni etkilemrsin kuzum gerekirse bayagi bi uzak kal netten falanAmin inşallah canım yarın çıkarmıkı acaba doktormu ver dedı kanı
Bana yaz sonucu olurmu merak edıyorum ben iş cıkısı verıcem aksam yazarım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahEvet cnm drumla konistuk esim aradi ben aglamaktan konusamdm yarin bi kan testi yaptirin bakalim durumuna demis sabah giderim ins sen moralini yuksek tut bunlar seni etkilemrsin kuzum gerekirse bayagi bi uzak kal netten falan
Yazarim cnm tabiki ins guzel.sonuclar aliriz sehir olarak nerde yasiyosunBana yaz sonucu olurmu merak edıyorum ben iş cıkısı verıcem aksam yazarım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
Kizlar doktorlar neye gore veriyo acaba bu test gunlerini. 26 kasim transferim. 8 aralik test gunumMerhaba benimde transferim 29 kasımda oldu test günüm 9 Aralık bu günler hiç geçmiyor
Canım benim 5.gün embriyosu yani blastokist embriyo tutunma şansı yüksek diyorlar ama Rabbim ol dedikten sonra 2.günlük embriyolar bile tutuyor. O yuzden hic kafana takma kısmetinde varsa hertürlü oluyor canımKızlar bu embriyolarda 3.gün 4.gün VS ve dondurulmuş diyorsunuz ya hangisinin tutması daha kolay bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?