Cnm ne yaptın tekrar kan verdin miMerhabalar benden size tavsiye gununden önce sakin tahlil vs yapmayin benim 8 gun 7.59 beta çıktı ama kafam allak bullak oldu burda birsuru yazı okudum yok kimyasal gebelik yok ilaçların etkisi vs. Şimdi asil tahlil gününü bekliyorum ama moralim bozuldu bununda bebeğe etkisi var eğer tuttuysa kendinizi tutun ve sabırla bekleyin lütfen
Sen neyaptın cnm tekrar baktınmı benımde dun negatıf cıkt belırtılerım hepsı bırden gttı sankı bugun 7.gunCnm ne yaptın tekrar kan verdin mi
Canım ben daha yapmadım moralim bozuluyor eşim de kızıyor zaten perşembe yada yarın kan vericem bakalım hayrilsii olur ins kuzum ya benim adet agrilarim var hala devam ediyo halsizim bide çok sen nasilsinSen neyaptın cnm tekrar baktınmı benımde dun negatıf cıkt belırtılerım hepsı bırden gttı sankı bugun 7.gun
Canim guzel haberi vermek istrrdm ama olmadi malesef cok kotu moralim sabah gittim negatif ilaclari kestirdi drumBana yaz sonucu olurmu merak edıyorum ben iş cıkısı verıcem aksam yazarım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
Canım üzülme allah yardımcin olsun ins rabbim en kisa zamanda yüzünü guldursun inş kaçıncı günüydü transferinCanim guzel haberi vermek istrrdm ama olmadi malesef cok kotu moralim sabah gittim negatif ilaclari kestirdi drum
Hadi ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsunCanim guzel haberi vermek istrrdm ama olmadi malesef cok kotu moralim sabah gittim negatif ilaclari kestirdi drum
Ins cnm dun 7.gun kanama basladi bizde yerlesme kanamasidir dedik herhalde drumda ole soleyince sabah bi test istiyorum dedi tabi yapturdik negatif ilaclari vs kestirdi drum detayli bi gorusucez tekrardanCanım üzülme allah yardımcin olsun ins rabbim en kisa zamanda yüzünü guldursun inş kaçıncı günüydü transferin
Sagol cnm yha Allah size yasatmasin cok zorHadi ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
Yaa canım inan cok uzıldum yerlesme kanaması dedık nasıl olurda adet olurkı.nekadar uzulsekte elden bırsey gelmıyo canm ınsallah bırdahakı sefere nasıp olur ne dıyelım dıyecek bırseyde bulamıyorum erken degıl yanı demekkı tekrarlamanı bıle ıstemedı doktorCanim guzel haberi vermek istrrdm ama olmadi malesef cok kotu moralim sabah gittim negatif ilaclari kestirdi drum
Evet cok zor ama bende anlamadım 10 yada 12 gün kesin sonuç alınır bildiğim kadarıyla yinede doktor bilir ama kanamam nasıl fazlalaştı mı yada kesildimiSagol cnm yha Allah size yasatmasin cok zor
Evet cnm dun adet kanamsi gibi baslayip kahve lekeye cevirdi gece kesilmisti drumzda ilk etap yerlesme kanamsi olabir demisti taki kan yaptirana kdr belki deger ciksaydi ona gore tedavi vs devam ettirecekti demekki direk ilaclari kestirdi detayli konusucaz demis esime ben cok agliyodum konusamdm dun diyorum belkide vucut atti embriyolari dun adet sancisi gibi agrim vardi bugun o agrilardan eser kalmadi ins sizlerden guzel haberler aliriz cnmYaa canım inan cok uzıldum yerlesme kanaması dedık nasıl olurda adet olurkı.nekadar uzulsekte elden bırsey gelmıyo canm ınsallah bırdahakı sefere nasıp olur ne dıyelım dıyecek bırseyde bulamıyorum erken degıl yanı demekkı tekrarlamanı bıle ıstemedı doktor
Kesildi cnm dun aksamdan kahvetengi bir iki damla yha var yha yok oda surekli de degil vallahi bnde anlmdm ilaclari direk kestirdi annmde diyo test gunu bidaha yaptir hiv belli olmaz diye ama ne bileyim aglmaktan uzulmekten ne yapacagimi sasirdimEvet cok zor ama bende anlamadım 10 yada 12 gün kesin sonuç alınır bildiğim kadarıyla yinede doktor bilir ama kanamam nasıl fazlalaştı mı yada kesildimi
Canm kac cıktı degerın benım de sonuc cıktı sımdı 0.39 negatıf doktora maj attımEvet cnm dun adet kanamsi gibi baslayip kahve lekeye cevirdi gece kesilmisti drumzda ilk etap yerlesme kanamsi olabir demisti taki kan yaptirana kdr belki deger ciksaydi ona gore tedavi vs devam ettirecekti demekki direk ilaclari kestirdi detayli konusucaz demis esime ben cok agliyodum konusamdm dun diyorum belkide vucut atti embriyolari dun adet sancisi gibi agrim vardi bugun o agrilardan eser kalmadi ins sizlerden guzel haberler aliriz cnm
Canim bnimde 0.40larda esim yirtti atti ben cok aglayinca sakin sende uzulme ins zamani var demekki bizler elimizden geleni yaptik takdir Allahtn drunla konus bir yol haritasi cizesinz biraz ara vericem anneminde dedigi gibi hormon ilac vucudumuz dinlensinCanm kac cıktı degerın benım de sonuc cıktı sımdı 0.39 negatıf doktora maj attım
Ben alıştım sanırım artık negatif görmeye rabbimden hayırlısını istedim demekki hayırlısı buymuş.doktor maj attı ili gün sonra tekrarla diye ama hic tekrarlayasımda yok bu saatten sonra yükselmez.yenıden bı tedaviye başlamayı göze alamıyorum zaten maddi manevi bittim artıkCanim bnimde 0.40larda esim yirtti atti ben cok aglayinca sakin sende uzulme ins zamani var demekki bizler elimizden geleni yaptik takdir Allahtn drunla konus bir yol haritasi cizesinz biraz ara vericem anneminde dedigi gibi hormon ilac vucudumuz dinlensin
Test gününü bekle o zaman bir daha yaptır ne kaybedersin. Herşey netleştir Allah büyük hayırlısı olsun inşallahKesildi cnm dun aksamdan kahvetengi bir iki damla yha var yha yok oda surekli de degil vallahi bnde anlmdm ilaclari direk kestirdi annmde diyo test gunu bidaha yaptir hiv belli olmaz diye ama ne bileyim aglmaktan uzulmekten ne yapacagimi sasirdim
Canım senle aynı değilmi bizim test günü 6 Aralık. Erken davrandın ya bu ne ya pozitif sonuç duymak istiyorum. Offf dedirtme Allah'ım yüzümüzü güldür RabbimCanm kac cıktı degerın benım de sonuc cıktı sımdı 0.39 negatıf doktora maj attım
Evet canım ama olsada cıkardı şimdi az da olsa serumum vardı onu taktrmayım bosa dedım yoksa oyuzden kan verdımCanım senle aynı değilmi bizim test günü 6 Aralık. Erken davrandın ya bu ne ya pozitif sonuç duymak istiyorum. Offf dedirtme Allah'ım yüzümüzü güldür Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?