Canim ya umutlanmıştık nasip değil demekki. Allah bol bol sabır versin ne deyim 2 gün sonra bende kan verecem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallahEvet canım ama olsada cıkardı şimdi az da olsa serumum vardı onu taktrmayım bosa dedım yoksa oyuzden kan verdım
Bekle cnm bazen gec karisiyo kana moralini bozma hmnKizlar benim bugun 8.gunum yarin is cikisi kan veriyim mi yoksa 10.gunu mu bekleyim cok kararsizim. Fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz
Mrhba bende 28 kasim transver oldum 5.gun embriyosu ayin 12 de belli olacak tek yumurtaydi hayirlisi hepimiz icinMerhaba,
Hayırlı olsun
Benimde yarın transferim gerçekleşecek. 5. Gün embriyosu olacak.
Çok heyecanlıyım
Canım sende üzülme kuzum inş rabbim sizlere de en kisa zaman da tekrar tatdirsin allah yardımcınız olsun cok zor gercektenCanm kac cıktı degerın benım de sonuc cıktı sımdı 0.39 negatıf doktora maj attım
Ayni gun bakacaz desene hayirlisi olur insMerhaba benimde transferim 29 kasımda oldu test günüm 9 Aralık bu günler hiç geçmiyor
Ayni gun bakacaz hayirlisi olur insMerhaba benimde transferim 29 kasımda oldu test günüm 9 Aralık bu günler hiç geçmiyor
Herseyimiz ayni bakalim hayirlisiMrhba bende 28 kasim transver oldum 5.gun embriyosu ayin 12 de belli olacak tek yumurtaydi hayirlisi hepimiz icin
İnşallah canım benim ya umarım hayırlı haber verirsin bize de umut olurCanım benim 5.gün embriyosu yani blastokist embriyo tutunma şansı yüksek diyorlar ama Rabbim ol dedikten sonra 2.günlük embriyolar bile tutuyor. O yuzden hic kafana takma kısmetinde varsa hertürlü oluyor canım
Evet ılk defa yaptırdık yumurtalar gelişmiyoduHadi hayırlısı inş iyiye işarettir senın ilk denemenmiydi canım.olmaması için belli bi sebep varmı
Merhaba benimde transferim 29 kasımda oldu test günüm 9 Aralık bu günler hiç geçmiyor
Kızlar benim bugün transferin 4.günü hiç birşey hissetmiyorum aranızda benim gibi olan var mı
Evet 5. Gün dü dondurulmuşları denedik bu sefer 2 tane koydular başkada kalmadıcanım benim de 29 kasım transfer ama test günüm 11 aralık.senin de 5. gün embriyosumuydu?
Bugün benimde 6. Günüm bende bişey hissetmiyorum çokta korkuyorum hiç bir farklılık yok bendecanım ben karnımda yatay bi çizgi şeklinde agrı hissediyorum bir de sırtım agrıyo ama bence bişey hissetmemek daha iyi sanki... böyle sanki adet olacakmısım gibi düşüncelere kapılıyorum ara ara, korkuyorum. bugun 6. günüm bugüne kadar doğru düzgün düşünmeden geldim çok şükür. gezdim tozdum inşallah bundan sonra da böyle geçer ve inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
Evet 5. Gün dü dondurulmuşları denedik bu sefer 2 tane koydular başkada kalmadı
İnşallah canım sanırım her merkezde farklılık oluyor bu test günlerinde zamanda hiç geçmiyor bazan aceba boşunamı içiyorum bunca hapı diye düşünmeden de edemiyoruminşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız.ben de test günüm 9 aralık olur dıyordum ama 11 aralık. senin güzel haberin umut olur inşallah bana...
İnşallah canım sanırım her merkezde farklılık oluyor bu test günlerinde zamanda hiç geçmiyor bazan aceba boşunamı içiyorum bunca hapı diye düşünmeden de edemiyorum
Allah'ım hepimiz için en hayırlısını versin kendinizi dinlemeyin çok ne kadar belirti ararsanız o kadar varolan belirtiler bile kayboluyor. Bol dua edelim Rabbime sığınalım inşaallah pozitif sonuc alırızİnşallah canım benim ya umarım hayırlı haber verirsin bize de umut olur
Cnm sen napcan bugün veriyormusun kan inşAllah'ım hepimiz için en hayırlısını versin kendinizi dinlemeyin çok ne kadar belirti ararsanız o kadar varolan belirtiler bile kayboluyor. Bol dua edelim Rabbime sığınalım inşaallah pozitif sonuc alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?