Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Evet canım ama olsada cıkardı şimdi az da olsa serumum vardı onu taktrmayım bosa dedım yoksa oyuzden kan verdım
Canim ya umutlanmıştık nasip değil demekki. Allah bol bol sabır versin ne deyim 2 gün sonra bende kan verecem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah

Kizlar benim bugun 8.gunum yarin is cikisi kan veriyim mi yoksa 10.gunu mu bekleyim cok kararsizim. Fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz

Canım benim 5.gün embriyosu yani blastokist embriyo tutunma şansı yüksek diyorlar ama Rabbim ol dedikten sonra 2.günlük embriyolar bile tutuyor. O yuzden hic kafana takma kısmetinde varsa hertürlü oluyor canım
İnşallah canım benim ya umarım hayırlı haber verirsin bize de umut olur

Kızlar benim bugün transferin 4.günü hiç birşey hissetmiyorum aranızda benim gibi olan var mı

Kızlar benim bugün transferin 4.günü hiç birşey hissetmiyorum aranızda benim gibi olan var mı

canım ben karnımda yatay bi çizgi şeklinde agrı hissediyorum bir de sırtım agrıyo ama bence bişey hissetmemek daha iyi sanki... böyle sanki adet olacakmısım gibi düşüncelere kapılıyorum ara ara, korkuyorum. bugun 6. günüm bugüne kadar doğru düzgün düşünmeden geldim çok şükür. gezdim tozdum inşallah bundan sonra da böyle geçer ve inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

Bugün benimde 6. Günüm bende bişey hissetmiyorum çokta korkuyorum hiç bir farklılık yok bende

inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız.ben de test günüm 9 aralık olur dıyordum ama 11 aralık. senin güzel haberin umut olur inşallah bana...
İnşallah canım sanırım her merkezde farklılık oluyor bu test günlerinde zamanda hiç geçmiyor bazan aceba boşunamı içiyorum bunca hapı diye düşünmeden de edemiyorum

İnşallah canım sanırım her merkezde farklılık oluyor bu test günlerinde zamanda hiç geçmiyor bazan aceba boşunamı içiyorum bunca hapı diye düşünmeden de edemiyorum

ahhh o haplar yok mu yararı kadar da zararı vardır kesin ama mecburen içiyoruz. sonucumuz hayırlı olsun da bekleyelim. hiç canını sıkma olumsuz hiç bişey düşünme hatta hiç bişey düşünme. imkanın varsa oyalanacak şeyler bul. ben izin aldım çalışmıyorum cumaya kadar haftasonu da misafirim var zaman cabuk gecsın dıye hep bi iş buluyorum kendime

İnşallah canım benim ya umarım hayırlı haber verirsin bize de umut olur
Allah'ım hepimiz için en hayırlısını versin kendinizi dinlemeyin çok ne kadar belirti ararsanız o kadar varolan belirtiler bile kayboluyor. Bol dua edelim Rabbime sığınalım inşaallah pozitif sonuc alırız

Allah'ım hepimiz için en hayırlısını versin kendinizi dinlemeyin çok ne kadar belirti ararsanız o kadar varolan belirtiler bile kayboluyor. Bol dua edelim Rabbime sığınalım inşaallah pozitif sonuc alırız
Cnm sen napcan bugün veriyormusun kan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…