kasım anneleri 3lü testini yaptıran var mı?

kızlaaaarr... günaydııınn....a.s.
hoş artık tünaydın demem lazım amma.... :roflol:
maşallah yaş ortalamamız baya gençmiş.. bende 23 yaşındayım...
ve çok güzel bi tesadüf var kızlar benim hamilşliğimde..
anneciğimin bana hamiş kaldığı ayda ve yaşta hamiş oldum bende... eğer ki kız olursa bide acaip güzel bi tesadüf olacak... babamızda benim babamın baba olduğu yaşta... süpppperr... :asigim::asigim:

bu arada kızlar lütfen içinizi ferah tutun sıkmayın canınızı.. ben hiç takılmıyorum ve emin olun bunun bebişlerimiz için çok sakıncası var... doktora gideceğim zaman hiç "acaba"larla gitmedim... hep nasıl büyüdüğünü, bize nasıl soytarılıklar yapacağını düşünerek gittim... olacak bişe varsa zaten olacaktır... takdiri ilahi... ama olmadanda boşuna evhamlanmayın... a.s.a.s.a.s.

Kızlar yarın bende 3 lü test yaptırcam, acaba aç karnı mı yaptırmak gerekiyo bu testi?

Kızlar yarın bende 3 lü test yaptırcam, acaba aç karnı mı yaptırmak gerekiyo bu testi?

Bilmiyorum canım,birşey demedilerse önemli değildir açlık,tokluk.Ben 2lüde sadece ilaçlarımı almamıştım.Ama kahvaltımı yapmıştım.

İnşallah iyi çıkar sonucun.Bende haftaya yaptırmayı düşünüyorum.

Sağolun kızlar yaptırdım testimi ve tok gittim. Çok şükür normal çıktı risk yokmuş

gözün aydın canım desene sıra bize geldi.bende üç hafta sonra gidecegim darısı benim ve diger hamişlerin başına canım.umarım hepimizi sevindirir test sonuçları:dance:

asortie cok sevindim.umarım bizimde temiz çıkar. ben 2 haziranda gidiyorum artık vakit geçmiyor gibi geliyor...

21 yaşında evlendim ama hemen istememize rağmen 7 sene uğraştırdı meleğim bizi 28 de anne olacağım inşallah ikinci bebek için geç kalmayız ben daha ikili testimi geçen hafta yaptırdım
12 haziranda cinsiyet için gideceğiz sanırım ondan 2 hafta sonrada 3 lü test için çağırır
bende ssk ücretli muayene ye 40 ytl veriyorum birinde alıyorlar diğerinde almıyorlar
2 li test için 207 ytl verdik 3 lü test in fiyatını bilmiyorum
doğum ücreti konusunda konuşmadık ama netten araştıdığıma göre normal 1000 ytl
sezeryan 1750 ytl epudurel olursa +350 ytl veriliyormuş
yalnız doğumum bahçelievler medicalde değil göztepe medical de olacak fiyatlar sanırım aynıdır

halecim karıştırmış canım o bizim değil güzelim hatzone yaptırmış testi
ben tebrik ettim bu arad bizim 3 lü 10 haziranda kızlar

ben 31 yaşındayım canım..bana göre çıtırsınız tabi:dance:

Azocum yalnız hissetme kendini ben de 77'liyim :) Bu arada ultrasona göre hamileliğimiz de günü gününe aynı... Bazen ben de geç mi kaldım acaba diyorum ama iş güç derken fırsat olmadı işte ...

Ben de yaptırdım ve temiz çıktı çok şükür.. Sonuçlarını görmedim, çünkü laboratuvar direkt doktora gönderiyor ben de dr.umdam öğreniyorum sonucu.. kan ve idrarım da normal çıkmışş.. İkili tarama testi zamanı hemogramım 10.9 çıkmıştı, gyno ferro sanol kulalnmaya başladıktan sonra bu sefer 111.7 çıkmış. Aslında alt sınır 12 imiş ama hamilelik dönemlerinde 10'a kadar normal kabul edilebiliyormuş arkadaşlar..

Bende Haziranin 8'de Yaptiracam 3lü Testimi Inşallah 2 Li Test Kadar Iyi çikar.bütün Annelere Ayni Dileklerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…