kasım anneleri 3lü testini yaptıran var mı?

amin aysem sen içini ferah tut bebeğin iyi merak etme
çarşamba günü iyi haberlerini duymak istiyoruz canım
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin sevgilerrr

teşekkürler fatercim dilerim dediğin gibi olur ve güzel haber veririm size herşeyden öte hayırlısı tabii sonucu yarın da öğrenebilirim tanıdık bi dr var o bi sorduracak bakalım çıktıysa haber verecek aklımı oynatacak gibi oluyorum çok zormuş beklemeksenağlama allah bekleyen herkese sabır ve güzel sonuç nasip etsin inşallah

kızlar sonuçlar haftaya kaldı geri sayım yeniden başladı dün çok kötüydüm ama bugün daha rahatım çünkü yavrumun sonucu temiz çıkacak ben öyle hissediyorum canım kızım idil sapasağlam doğacak inşallah dualarınızla

ayşemcim diğer taraftada söyledim..hiç üzülme temiz çıkacak..en azından içini ferahlatacak bir bilgi var girdiğin ultrasonda..bişeyi yok demişlerdi...bak gör idille benim nazlı arkadaş bile olacaklar..öptüm canım...

kızlar hiç üzülmeyin sakın herşey yolunda gidecek allahın izniyle

Arkadaşlar, benim üçlü testimde 1/187 oranında risk çıktı. Hemen ayrıntılı ultrasona girdim, orda da bir belirti bulunamadı ama doktorum amniyosentez yaptırmamı önerdi. Çok kötü bir deneyim, çevremde çok insana risklisin demişler ama ben sonradan öğrendim. Niye benim başıma geldi diye kahrettim kendimi ama çok şükür sonuç iyi çıktı. Umarım hiçbiriniz yaşamazsınız ama başınıza gelirse serinkanlı olun, çok kişiye riskli denip amniyosentez yaptırıyorlarmış.

dosyacım geçmiş olsun sevindim senin adına darısı başımıza bende yarın yaptıracağım inşallah

dosyacım geçmiş olsun sevindim senin adına darısı başımıza bende yarın yaptıracağım inşallah

İnşallah sen de hayırlı sonuç alırsın. Biliyorum beklemek çok zor, eşin de sen de biraz yıpranabilirsiniz ama umarım doktorumun bana dediği gibi sen de üçlü test mağdurlarından biri olursun.... :)

slm kızlar bende dün verdim kan örnegini salı günü gelecek sonuçlar.. nasıl gececek zaman bilmiyorum ama insanı beklemek bitiriyor valla korkuyorum kafamda bi sürü soru işareti var allahım hayırlısı ne ise onu versin umarım iyi gelir sonuçlar...kızlar dua edin yaaa..ben hiprtroid hastası oldugum için va her gün hormon hapı aldıgım için daha cok korkuyorum işte tamam gerekli tahlillerim her hafta yapılıyo ama yine de bi risk oldugunu biliyorum ilk başında söylemişlerdi bana offff ya ne zor bu anne olmak

Canım ben de hipotiroid hastasıyım yani haşimato, fakat sen neden her hafta tahlil yaptırıyorsun, doktorun mu önerdi bunu. hangi tahlilleri yapıyorsun. Çünkü benim doktorum iki aydan önce yapıtğımız tahliller doğru sonucu yansıtmaz. İlacın dozunu arttırdıkça bir buçuk iki ayda bir tahlil yaptırıyorum. Ayrıca bak sen de tedavi oluyormuşsun, canını sıkmana gerek yok. ben de önce çok canımı sıktım ama sonunda doktorum, tüm riskler tedavi olmayan ve bu hastalığından haberi olmayan hastalar için geçerli. Boşuna endişeleniyorsun dedi, kızlar da çok yardım etti, sonunda kurtuldum bu korkudan. İçini ferah tut...

ewt canım dr um öyle istedi o yüzden her hafta tahlillerim oluyo hapın dozunu cıkan sonuçlara göre her hafta degiştiriyorlar dogum dr u dahil üç tane dr ilgileniyo benle hapın dozu yanlış arttırılıp yada azaltılırsa bebek ya zeka acısından sorunlu yada doguştan guatr hastası oluyormuş ve hemen ameliyat olması gerekiyormuş.üç dr da aynı açıklamayı yaptı bana.7. aya kadar sürekli bu şekilde kontrol altında olacakmışım ondan sonrası bu kadar önemli degilmiş.umarım sorun çıkmaz işte bu test sonucunu bu yüzden cok kafaya takıyorum umarım ii gelir

Canım üçlü test sonucunun hipotiroid le alakası yok, biliyorsun değil mi. Umarım bu test de güzel çıkar. Hangi endokrin doktoruna gidiyorsun? Benimki Prof. Mete Düren.

kızlar bende bugün gideceğim 3 lü teste inşallah herşey güzel çıkar
benim için dua edin nolur

dualarımız seninle Asortie'cim... a.s.

sekreter'cim inşallah Allah'ın izniyle senin bebişde sağlıklıdır canım... sıkma canını... a.s.a.s.

Benimde 2'li Testimin Sonuçlari Güzel çikmişti Doktorum 3'lü Teste Gerek Yok Dedi. 20. Haftada Ayrintiliya Girersin Dedi. 25 Haziran çarşamba Günü Ayrintili Ultrasona Giricem .Her zaman kontrole giderken heyecanlanıyorum kafamda bir sürü şeyler alıp veriyorum ..Hayirli Güzel Sağlikli Haberler Alirim Inşallah

Kizimida özledim Inşallah Sağlikla Görürüm bebeğimi Ayrıntılı Ultrasonda Yüz Hatlari Dudaklari Elleri Herşeyi Görünüyormuş Cd'yede çekiyorlarmiş çok Merak Ediyorum Kizimi ..

Tüm hamişler hamileliğinden bebişlerini kucaklarına alana kadar , aldıktan sonrada hep güzel sağlıklı haberler alırlar inşallah ..AMİNN

Son düzenleme:
sekreter ve asortie inşallah sonuçlarınız iyi çıkar kızlar.üzmeyin kendinizi nolurr..
bakın biz hep yanınızdayız..
birbirimize destek olup bunlarıda atlatırız..
önce moral..a.s.

bugün kan verdim bakalım haftaya sonuç alacağım inşallah herşey güzel olur allahım

kızlar dua edin lütfen dr a gidiyorum test sonuclarım gelmiş.cok korkuyorum yaaa gelince yazarım byyy

sonucumuzu aldık allaha çok şükür ki herşeyimiz temiz çıktı
darısı herkesin başına inşallah

MRB HANIMLAR BENDE 3LÜ TEST İÇİN GECEN HAFTA KAN VERDİM YARIN SONUÇLARIN ÇIKMASI GEREKİYODU ÇARŞAMDAYA DEDİLER ÇOK KORKUYORUM 2Lİ TEST İÇİN GEÇ KALMIŞTIM YAPAMAMIŞTIK DUA EDİN LÜTFEN :1no2::1no2::1no2:
ALLAH KORUSUN BİŞEY ÇIKMAZ İNŞAALLAH AKLIMDAN BİR SANİYE BİLE ÇIKMIYOR PÜFF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…