selam kızlar ben de 18 haftalık hamileyim geçen hafta benim için kabus gibi geçti üçlü testimin sonucunda 76/1 down sendromu riski çıktı aklımı yitirecektim neredeyse yaşım 27 akraba evliliği vs de yok ama öyle çıktı işte ..
neyse apar topar ankaraya gittik orada eyüp ekici varmış detaylı usg de alanında uzmanmış türkiye çapında bi dr dediler..baktı ve bebeğimin gayet iyi olduğunu söyledi gene de kafam çok karışık ya ultrasonda bulgu vermezse demekten kendimi alamadım ve gerekli olan amniyosentezi yaptırdım 10 gün kaldı sonucu almama kötü şeyler hissetmiyorum ama ya öyleyse demekten kendimi alamıyorum lütfen dua edin beklemek çok ama çok zor
Geçmiş olsun canım.Sana profil mesajı yazdım yanıtlarsan sevinirim.Gerçi ben amniyosentez yaptırdığını okumadan önce yazmıştım o mesajı ama yine de merak ediyorum.sağolun kızlar umarım dediğiniz gibi olur ama yüksek risk olunca düşünmeden edemiyorum ben de iyi sonuç çıkacağına inanıyorum ama gene de sonuçtan bir gün öncesini düşünemiyorum bile sabhı nasıl ederim bilmiyorum allah bekleyenlere sabır versin gerçekten zor bir süreç hele bir de ucunda herşeyden habersizce büyüyen masum bir melek varsa daha da zor
selam kızlar ben de 18 haftalık hamileyim geçen hafta benim için kabus gibi geçti üçlü testimin sonucunda 76/1 down sendromu riski çıktı aklımı yitirecektim neredeyse yaşım 27 akraba evliliği vs de yok ama öyle çıktı işte ..
neyse apar topar ankaraya gittik orada eyüp ekici varmış detaylı usg de alanında uzmanmış türkiye çapında bi dr dediler..baktı ve bebeğimin gayet iyi olduğunu söyledi gene de kafam çok karışık ya ultrasonda bulgu vermezse demekten kendimi alamadım ve gerekli olan amniyosentezi yaptırdım 10 gün kaldı sonucu almama kötü şeyler hissetmiyorum ama ya öyleyse demekten kendimi alamıyorum lütfen dua edin beklemek çok ama çok zor
kızlar merhaba.. az önce aradılar beni... sonucumu bildirmek için....
doktorum incelemiş herşey çok normal dedi.... şükürler oplsun Yarabbim... a.s.
sağolun kızlar umarım dediğiniz gibi olur ama yüksek risk olunca düşünmeden edemiyorum ben de iyi sonuç çıkacağına inanıyorum ama gene de sonuçtan bir gün öncesini düşünemiyorum bile sabhı nasıl ederim bilmiyorum allah bekleyenlere sabır versin gerçekten zor bir süreç hele bir de ucunda herşeyden habersizce büyüyen masum bir melek varsa daha da zor
gözün aydın canım.darısı başımıza..benim doktorumda 3lü teste gerek yok dedi..ama bizimkinin cinsiyetini hala öğrenemedik.haftaya perşembe kontrolüm var.inş. bu sefer görücez..
başka test sölemedi şimdi ama zamanı gelince söler sanırım.ben doktoruma güveniyorum vede hiç kafama takmıyoru onu niye demedi bunu niye yapmadı diye..sizde öle yapın kızlar..sonuçta güvendiğimiz için gidiyoruz.güvenmeseydik başka doktora giderdik dimi?:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?