kasım anneleri 3lü testini yaptıran var mı?

sağolun kızlar umarım dediğiniz gibi olur ama yüksek risk olunca düşünmeden edemiyorum ben de iyi sonuç çıkacağına inanıyorum ama gene de sonuçtan bir gün öncesini düşünemiyorum bile sabhı nasıl ederim bilmiyorum allah bekleyenlere sabır versin gerçekten zor bir süreç hele bir de ucunda herşeyden habersizce büyüyen masum bir melek varsa daha da zor

Geçmiş olsun canım.Sana profil mesajı yazdım yanıtlarsan sevinirim.Gerçi ben amniyosentez yaptırdığını okumadan önce yazmıştım o mesajı ama yine de merak ediyorum.
Bebeğinin iiyi çıkacağına inanıyorum.Dualrım seninle.

sakın moralini bozma canım..allah ın izniyle bişey olmaz inşallah bebeğine..
sonuçlarından bizide haberdar et..

kızlar merhaba.. az önce aradılar beni... sonucumu bildirmek için....
doktorum incelemiş herşey çok normal dedi.... şükürler oplsun Yarabbim... a.s.

gözün aydın canım..çok sevindim..allah hepimize sağlıklı bebişler dünyaya getirmemizi nasip etsin..a.s.

ben ikili test yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı şimdi bu hafta üçlü test yaptırıcam gayet iyi gözükmesine rağmen benim içimde bir korku var sanki ben bu bebişi göremiycem gibi bebek kıyafetlerine bakamıyorum bi tuhaf oluyorum sizdede böle hisler oluyomu yoksa bana özel bişey mii

aysemcım uzulme sonucların temız cıkar ınsallah aklına ıyı seyer getırkı ıyı seyler cıksın duarımız senınle :teselli:

ya kızlar ben daha 3.lü testimi yaptırmadım
salı günü gidiyorum dr.a
herkes neredeyse tamamlayıp sonuçlarını aldı
benm dr.um 16-20 haftalar arasında olabilir dedi bakalım kesin bir şey konuşmadık
testi yapıp yapmayacağınıda bilmiyorum daha

Ya kıslar doktor bana 3lü test die bisi kalmadı
artık dedi ve 4lü test yaptı siz 3lü diosunuz kafam karıstı
ama herneyse güsel cıktı sonuclarım ya orası önemli :)

ya kızlar ben 10 haziranda yaptıracaktım ama değişti 20 hazirana kaydı
o zaman da 18+5 oluyor zamanı geçmiş oluyor mu ne zaman yapılıyor bu
hangi haftalar da

Kızlar ben de şimdi dr'dan geliyorum. Bebişimi 5 haftadır görmüyordum nasıl büyümüş, serpilmiş anlatamam... 17 cm boyunda, 200 gr ağırlığında koskoca bi kız olmuş bizimki :) Bir de sanki anne babasının izlediğini biliyormuş gibi bize el salladı ya çok duygulandım inanın... Bu arada bizim doktorumuz da 2'linin 3'lüden daha güvenilir olduğunu söyleyerek 3'lü test istemedi. Sadece Nöral Tüp Defekti taraması için AFP hormon testi istedi. Bu sabah onun için kan verdim. Çarşambaya sonuçları alacağım. İnşallah iyi haberlerle dönerim. Henüz test yaptırmayan hamişlerimize de bol şanslar diliyorum...

gözün aydın canım.darısı başımıza..benim doktorumda 3lü teste gerek yok dedi..ama bizimkinin cinsiyetini hala öğrenemedik.haftaya perşembe kontrolüm var.inş. bu sefer görücez..
başka test sölemedi şimdi ama zamanı gelince söler sanırım.ben doktoruma güveniyorum vede hiç kafama takmıyoru onu niye demedi bunu niye yapmadı diye..sizde öle yapın kızlar..sonuçta güvendiğimiz için gidiyoruz.güvenmeseydik başka doktora giderdik dimi?:1rolleyes:

İçin rahat olsun Azocum... Bence de en doğrusu doktorlarımıza güvenmek... Gerisi Allah'ın takdiri canım...a.s.

elmalı turta gozun aydın :sm_cool: masallah kızında cok buyumus
bu arada dortlu test nedırkı ben hıc duymadım bılen varsa acıklayabılırmı acaba :sm_confused:

kızlar ben ikili yaptırmıştım sorun çıkmamıştı ama dr um her ihtimale karşı ikilide belli olmayan omurga açıklıklarına 3 lüden bakarız dedi .3 lü test % 60 ,2 li test % 80 güvenilir ikisi beraber % 90 dedi o yüzden bugün kan verdim 10 gün sonra alıcam umarım bişey çıkmaz...

heyecanlı bkleyişte son günlere geldim e geç çarşamba günü sonucu alıcam allahım ne kadar da zormuş beklemek bebeğinizin sonucu temiz dedikleri an dünyalar benim olacak inşallah hayırlısıyla temiz çıkacak allah bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…