kasım anneleri 3lü testini yaptıran var mı?

Apple glikoz yüklemesi 6. ayda yapılıyor diye biliyorum ben. Yani 22 ya da 24. haftalarda sanırım. Ama tıpkı doktorlarımızın bize bir önceki muayenede bir dahaki ay ikili test, üçlü test yapacağız dememesi gibi bunu da demezler ve muayeneye gittiğimiz zaman söylerler. Yani onlar bir sonraki ay yapılacak işlemi söylemeye gerek duymuyorlar ama bu bazen kötü oluyor. İkili test zamanı gittiğimde mesela diğer testlere para vermekten onun için para kalmamıştı bende. Allahtan annem vardı yanımda. Bilsek de en azından hazırlıklı gitsek değil mi :))

julıannecım ınan belkı ayı soylemıstır ama aklımda kalmadı temmuz3 de gıdıcem sorar yazarım artık buraya bu arada troıdlerımde normal cıktı ama her ay gel dedı doktor mecbur bı sısede onun ıcın kan verıcem

her doktorun tutumu farklı anlaşılan. benim doktorum 2.li testin sonucunun daha kesin olduğunu 3.lü teste artık gerek duyulmadığını söyledi. ama temmuzda ayrıntılı ultrasona gireceğim. bilemiyorum...

doktor çok güvenilir değil dedi,bizde yaptırmadık.zaten pek niyetli değildik.ama karasızdık,halada kararsızım.ne dersiniz???

gunaydın canım zaten testın altında gecerlı olmadıgını acıklayan cumle yazıyortest sonucunada guven olmuyor yanı rabbım saglıklı evlat versın

Kızlar doktorum bana da üçlü test yapmadı. Gerek yok dedi. Aslında benim de işime geldi çünkü tabii ki çok önemli ama her test yeni bir stres. Onun yerine ayrıntılı ultrasona gireceğim. Hiç olmazsba onun sonucu için günlerce beklemek zorunda değiliz..

Canım bana bir ay sonra gel dedi doktor. Dedim ki ayrıntılı ultrasonu ne zaman yapacağız. 20. haftada dedi. Bir ay sonra 20. haftanın içinde olacağız. Sanırım o zaman olacak.

kızlar merhaba.. az önce aradılar beni... sonucumu bildirmek için....
doktorum incelemiş herşey çok normal dedi.... şükürler oplsun Yarabbim... a.s.

gözün aydın canım darısı başımıza..yarın bende doktora kontrole gidicem saat 2 de..
bakalım bizimki ne dicek?
üçlü testmi detaylı ultrasonmu..bişi demedi öncesinde..:sm_confused:

kasım anneleri
benim ikili tarama testi iyi çıktığı ve ayrıntılı ultrasonda bi problem görülmediği için üçlü tarama testine gerek yok dedi doktorum...Benim gibi olan varmı aramızda...

Hadi gözün aydın Escape, İnşallah hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz.

Azo ne çabuk gelmiş muayene günün. Ne güzel göreceksin bebişini :)

Hilal benim doktorum da seninkiyle aynı fikirdeydi.

canımcım aslında benim haftaya gitmem lazım en son 15 mayıs ta gitmiştim.ama hem bebişimi çok merak ediyom ve özledim.
hem cinsiyetini merak ediyorum..yerimseniben
dayanamadım yarına alıverdim randevuyu gidicem bakalım:1rolleyes:

Kıslar bende dün yaptırdım 4lü testi 3lü test diilmi dedim doktora o yok artık 4lü test war dedi bana ? Bende yaptırdım gerci 2lide bi sorun cıkmamıstı ama ben bütün testleri yaptırıcam !..

selam kızlar ben de 18 haftalık hamileyim geçen hafta benim için kabus gibi geçti üçlü testimin sonucunda 76/1 down sendromu riski çıktı aklımı yitirecektim neredeyse yaşım 27 akraba evliliği vs de yok ama öyle çıktı işte ..

neyse apar topar ankaraya gittik orada eyüp ekici varmış detaylı usg de alanında uzmanmış türkiye çapında bi dr dediler..baktı ve bebeğimin gayet iyi olduğunu söyledi gene de kafam çok karışık ya ultrasonda bulgu vermezse demekten kendimi alamadım ve gerekli olan amniyosentezi yaptırdım 10 gün kaldı sonucu almama kötü şeyler hissetmiyorum ama ya öyleyse demekten kendimi alamıyorum lütfen dua edin beklemek çok ama çok zor

ayşem dualarımız seninle canım emin ol hiç birşey çıkmayacaktır

ayşem canım dr.un iyi demiş ne güzel
sende güzel şeyler düşün merak etme bebeğin çok sağlıklı olacak
böyle durumlarla karşılaşılabiliyor
ama çoğunda sonuç güzel çıkıyor
dualarımız seninle sende dua et canım
iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…