Ah o bekleyişleeerrArkadaşlar inş ben de kasım ayı anneleri grubuna katılırımSat 16 şubat İlk çocuğum da kasım doğumluydu inş bu da öyle olur Adetime 11 gün var artık haftaya heyecanlar başlar
Ah o bekleyişleeerrBen varya kafayı yicektim günü bekleyene kadar ne senaryolar geçti kafamdan [/Q
Sarı akıntı olduysa doktora danış. Akıntı çoğalıyo bildiğim kadarıyla ilk başlarda bendede olmuştu.hanımlar pek umdum yok artık bu aydan ama bir şey sorcağım adet tarihine yakın sarı akıntısı olan var mıydı.bugün baya yoğun yaşadım da
Umudun tukenmesin bende pko ve tiroid hastasiyim hamileyim canm dua etKızlar banada dua edin çatlatma iğnesi vuruldum 1 hafta içinde sonuc belli olacka bende cok istiyorum pco var bende o yüzden umudum tükeniyor
Ben adete 1 hafta varken yaptırmıştım 39 çıktı tam adet günü yaptırdım 194 çıktı kan değerim. Ama seninde sınırı baya geçmiş hamilesinKizlar yumurtlamadan snraki 10.gun kan degerim 16.6idi 11 saat sonra yani 11.gun 19.8di p.tesi randevum var bugun beklenen adet gunum ama olmadim sukur. Lekelenmede olmadi. Akintim beyaz bazen sari ama cogunlkla beyaz. Sizce p.tesi degerim artmis olur mu? Sat 30ocak ovulasyon 17 subat yani 19.gunde yumurtladim suan bebisim 14 15gunluk falan yumurtlamaya gore :) kan testimi 4gun kala yaptirmistim normal mi
Adete yakınkende akıntı olabiliyor. Çocuk düşünüyomusunuz belki hamilesinizdiracıkcası adetten önce yumurtlama gibi akıntım olurdu ama bir haftadır vardı bugün de sarı geldi o yuzden merak ettim
Beni acildeki dr sabah kadn doguma git dedi gittim dr kan istedi 20ye yakin yada 20den fzla cikmasi lzm dedi 19.8 cikinca az geldi gozume diyorum bu deger nasil yukselcek 1500 2000lere :)Ben adete 1 hafta varken yaptırmıştım 39 çıktı tam adet günü yaptırdım 194 çıktı kan değerim. Ama seninde sınırı baya geçmiş hamilesin
düşünmem mi cnm kızm var ona kardeş istiyorum ama dün negatifi gördüm 5 mart adet tarihim bakalım Allahtan hayırlısıAdete yakınkende akıntı olabiliyor. Çocuk düşünüyomusunuz belki hamilesinizdir
Yükselir o daha benim bildiğim adete yakın 10 a kadar yükseliyo sonra yükselmiyo 10 sınır görülüyor senin daha yükselir canımBeni acildeki dr sabah kadn doguma git dedi gittim dr kan istedi 20ye yakin yada 20den fzla cikmasi lzm dedi 19.8 cikinca az geldi gozume diyorum bu deger nasil yukselcek 1500 2000lere :)
Adetten önce göstermiyo o testler ya adeti 1 hafta geçecekki öyle gösteriyo. Hastanede kan versen hemen çıkar adet tarihinede az kalmış kesin sonuç verir şu andüşünmem mi cnm kızm var ona kardeş istiyorum ama dün negatifi gördüm 5 mart adet tarihim bakalım Allahtan hayırlısı
canm benm sat 28 ocaktı vajınal ultrasonla bakcak dr .burda hep oyle bakıyolar genelde ( dr um tup bebek uzmanı aynı zamanda ) o yuzden hep vajınal bakılıyo o yuzden dedı sanırm 2 hafta sonra dıye.bnde persembe gunu gıdıcem dr a işte inşallah duycaz mınık kusumu :)Hahaha önemli değil canım benim25 ocak son adet tarihimin ilk günü. vajinal ultrasona karşıyım çok mühim bişey olmadığı sürece asla yaptırmam onu. Normal ultrasonda gördü keseyi canım. Gelecek hafta cumayada gel kalp atışını dinleyelim dedi. Senin son adet tarihi ne kaç haftalıksın?
Smdi benm sali gunu 19.8de p.tesi 160 olmasi lzm en az dimi canmYükselir o daha benim bildiğim adete yakın 10 a kadar yükseliyo sonra yükselmiyo 10 sınır görülüyor senin daha yükselir canım
yok canm saglıklı gebelıklerde genelde 3 kat fılan artıyo ptesıye 400-500 lerı bulurSmdi benm sali gunu 19.8de p.tesi 160 olmasi lzm en az dimi canm
O zman benm 11 saatte 3.2 artmasi kotu oluyo ?yok canm saglıklı gebelıklerde genelde 3 kat fılan artıyo ptesıye 400-500 lerı bulur
O tehlikeli ya başka doktora gitsen ya alttan muayene çok sakıncalıcanm benm sat 28 ocaktı vajınal ultrasonla bakcak dr .burda hep oyle bakıyolar genelde ( dr um tup bebek uzmanı aynı zamanda ) o yuzden hep vajınal bakılıyo o yuzden dedı sanırm 2 hafta sonra dıye.bnde persembe gunu gıdıcem dr a işte inşallah duycaz mınık kusumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?