Kasim annesiyimm

arkadaslar 622 ıdı 24 saat sonra sımdı tekrar baktırdım 951 olmus

cok sukur allahıma. ama ıcımdekı korkuyu hala atamıyorm ya kımyasallardan sonra içimde bi korku olustu
Bnde korkuyorm az once midem bulandi odum koptu p.tesi bir an once gelse keske dr baksa bidaha diyorum. Degerm artsa korkum azalcak belki

Bnde korkuyorm az once midem bulandi odum koptu p.tesi bir an once gelse keske dr baksa bidaha diyorum. Degerm artsa korkum azalcak belki
bı arkadasla konusuyorm da o korku hıc bıtmıyo dıyo once hcg artsın sonra kese sonra kalp atısı olsun rahatlıcam dıyosun sonra hareket etmeye baslıyo 1 saat hareket etmese aklın cıkıyo bıseymı oldu dıye dııyo o yuzden cok bısey farketmıcek sanırm

Ben dha arkdslarima bile soyleyemedm emin olamadm dr bsy demedi diye ama p.tesi gidicem test sonucumu dr a gostercem bu defa bakalm ne dicek. Ilac fln verirmi acaba bide tiroidim varya ondan korkuyorum onuda soylicem

Kizlar bende varimmmmm bendeee biz daha yeniyiz kan tahlili verdim 112 cikti degerimiz :) insllah hepimiz saglikla aliriz kuacagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…