canm mesela bnm 53 tu 12 saat sonra 75 olmustu. ama deger az oldugu ıcın artısı ne kadar olur cok bılemıyormO zman benm 11 saatte 3.2 artmasi kotu oluyo ?
Dr ne dedi ? Tam 2 kat artis degl ama %60 yeterli diyolarmis galibaarkadaslar 622 ıdı 24 saat sonra sımdı tekrar baktırdım 951 olmus
canm bu deger benm 48 degıl 24 saat sonrakı degerım yanı yarn aksam 48 saat olmus olcak o zamana kadar artar daha dr sıkıntı yok dedıDr ne dedi ? Tam 2 kat artis degl ama %60 yeterli diyolarmis galiba
Masallah yaaa kuzuyaacanm bu deger benm 48 degıl 24 saat sonrakı degerım yanı yarn aksam 48 saat olmus olcak o zamana kadar artar daha dr sıkıntı yok dedı
cok sukur allahıma. ama ıcımdekı korkuyu hala atamıyorm ya kımyasallardan sonra içimde bi korku olustuMasallah yaaa kuzuyaa
Bnde korkuyorm az once midem bulandi odum koptucok sukur allahıma. ama ıcımdekı korkuyu hala atamıyorm ya kımyasallardan sonra içimde bi korku olustu
bı arkadasla konusuyorm da o korku hıc bıtmıyo dıyo once hcg artsın sonra kese sonra kalp atısı olsun rahatlıcam dıyosun sonra hareket etmeye baslıyo 1 saat hareket etmese aklın cıkıyo bıseymı oldu dıye dııyo o yuzden cok bısey farketmıcek sanırmBnde korkuyorm az once midem bulandi odum koptup.tesi bir an once gelse keske dr baksa bidaha diyorum. Degerm artsa korkum azalcak belki
Ben dha arkdslarima bile soyleyemedm emin olamadm dr bsy demedi diye ama p.tesi gidicem test sonucumu dr a gostercem bu defa bakalm ne dicek. Ilac fln verirmi acaba bide tiroidim varya ondan korkuyorum onuda soylicembı arkadasla konusuyorm da o korku hıc bıtmıyo dıyo once hcg artsın sonra kese sonra kalp atısı olsun rahatlıcam dıyosun sonra hareket etmeye baslıyo 1 saat hareket etmese aklın cıkıyo bıseymı oldu dıye dııyo o yuzden cok bısey farketmıcek sanırm
Benim iştah yok ama o şişkinlik hala duruyor. Hem göğüste hem karında.Benim de şişkinliğim gitti hatta cok fazla istahsızım canım hiç yemek istemiyor.Neyse ki ilk 3 ay kandan besleniyor
Hosgeldin aramiza canmmKizlar bende varimmmmm bendeeebiz daha yeniyiz kan tahlili verdim 112 cikti degerimiz :) insllah hepimiz saglikla aliriz kuacagimiza
Canm,naptin testi tekrarladinniBeni acildeki dr sabah kadn doguma git dedi gittim dr kan istedi 20ye yakin yada 20den fzla cikmasi lzm dedi 19.8 cikinca az geldi gozume diyorum bu deger nasil yukselcek 1500 2000lere :)
Kan icin p.tesi gidicem idrari tekrarladim bugunCanm,naptin testi tekrarladinni
Ne güZellllll masallah darısı bize insallah bendede artıyodurCanlarrr 1634,6 olmus hcg cok mutluyum
İdrar testinde ikinci çizgi gittikce netleşmis bu iyiye işaret canım inşallah değerinde iyidir endişe etmeKan icin p.tesi gidicem idrari tekrarladim bugun
Ne guzel bak ne kadar koyulasmis degerin baya artmis demekki.kimyasal olsa boyle cikmiyo testlerde..tecrubeyle sabit :) allahm insallah guzel guzel artmistirrKan icin p.tesi gidicem idrari tekrarladim bugun
İnsallah canm artiyodr tabi hemde katlana katlana :)Ne güZellllll masallah darısı bize insallah bendede artıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?