Kasim annesiyimm

Kızlar bende yeni uyeyim ve anna adayıyım en son 28 ocakta regli oldum daha sonra 26 şubat gibi kahverengi alıntım geldi adet olduğunu düşündüm daha sonra evde test yaptım bayağı koyu 2 çizgi vardı 1 gün sonra doktora gittim 711.56 ydi değerim doktor 2 gün sonra yine yaptır dedi 2200 lere çıktı ama ultrasonla bakmadı 10 14 gün sonra gel dedi coook merak ediyorum kese gozukucek mi komsumda hamileydi değeri 3000 kusurlerdeydi ve doktor keseyi görmedi dış gebelikmis onun ki bende şuan meraktan çatlıyorum inşallah kesen gözükür

canm tebrık edıyormm :) oncelıkle dıs gebelık olsaydı bhcg duzensız artıs azalıslar gosterırdı yanılmıyosam .o yuzden endıselenme dr un 14 gun sonra kalp atıslarını duymak ıcın o kadar gec cagırmıs ama eger endıselenıyosan su an dr a gıdebılırsn kesen buyuk ıhtımalle gorunur ıcınde endıse kalmamıs olur :) bnmde dr um 14 gun sonra gel dedı kalp atıslarını duymak ıcın bn calıstıgım ıcın kese gormek ıcın gıtmeye vaktım yok mecburen 14 gun sonra gıdıcem hem kotu dusunme daha hıcbırımız keseyı gormedık ıyı dusun ıyı olsun olur mu cok tebrık edıyormm

KıZlarrr bende geldim 5 haftamı bitirdim bugün henüz kalp atşı için erken sanırım heyecanla bekliyorum.❤

Kizlar benim sata gore 5 hafta bgn bitiyo ovulasyona gore 17gunluk. Dr a gittigmde bana bsy soylememisti p.tesi gittigimde banada bilgi verirmi kac haftalk oldugu hakkinda

Ben adetten 6 gün öncesine kadar gösteren bir testle yaptım adetime 1 gün vardı ve çıktı. Öyle aman aman pahalı değil 12 tl di. Tavsiye ederim eczaneye sorun.
düşünmem mi cnm kızm var ona kardeş istiyorum ama dün negatifi gördüm 5 mart adet tarihim bakalım Allahtan hayırlısı
nn

Arkadaslar 4+2 yiz biz.. Yerlesme kanamasi yasayan oldu mu aranizda

Canım benimde 28 ocaktı son adet tarihim. 2 martta keseyi gördük. Değerin iyi ama. İnşallah görürsün keseyi.

Benimde adetim 5 gün gecikti kahverengi hafif bir akıntım oldu şuan geçti sabah test yaptım negatif çıktı hamile olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…