- 5 Mart 2017
- 22
- 3
- 1
canm tebrık edıyormm :) oncelıkle dıs gebelık olsaydı bhcg duzensız artıs azalıslar gosterırdı yanılmıyosam .o yuzden endıselenme dr un 14 gun sonra kalp atıslarını duymak ıcın o kadar gec cagırmıs ama eger endıselenıyosan su an dr a gıdebılırsn kesen buyuk ıhtımalle gorunur ıcınde endıse kalmamıs olur :) bnmde dr um 14 gun sonra gel dedı kalp atıslarını duymak ıcın bn calıstıgım ıcın kese gormek ıcın gıtmeye vaktım yok mecburen 14 gun sonra gıdıcemKızlar bende yeni uyeyim ve anna adayıyım en son 28 ocakta regli oldum daha sonra 26 şubat gibi kahverengi alıntım geldi adet olduğunu düşündüm daha sonra evde test yaptım bayağı koyu 2 çizgi vardı 1 gün sonra doktora gittim 711.56 ydi değerim doktor 2 gün sonra yine yaptır dedi 2200 lere çıktı ama ultrasonla bakmadı 10 14 gün sonra gel dedi coook merak ediyorum kese gozukucek mi komsumda hamileydi değeri 3000 kusurlerdeydi ve doktor keseyi görmedi dış gebelikmis onun ki bende şuan meraktan çatlıyorum inşallah kesen gözükür
Amin İnsallah canmmNe guzel bak ne kadar koyulasmis degerin baya artmis demekki.kimyasal olsa boyle cikmiyo testlerde..tecrubeyle sabit :) allahm insallah guzel guzel artmistirr
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsinSelam kizlar bende 5 + 3 üm .allah yardimcimiz olsun
nndüşünmem mi cnm kızm var ona kardeş istiyorum ama dün negatifi gördüm 5 mart adet tarihim bakalım Allahtan hayırlısı
Amin canim hepimizin insallahhAllah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin
Ben yasadim .adetimden bikac once regl oncesi sanmistim ama hamileymisimArkadaslar 4+2 yiz biz.. Yerlesme kanamasi yasayan oldu mu aranizda
bende dün yasadm galiba kahverengi cok az biseydi.korktm biraz oncekinde dusuk yapmistm..Ben yasadim .adetimden bikac once regl oncesi sanmistim ama hamileymisim
Benim dun yine oldu az kanamam doktora gittim korkulcak bise olmadigini soyledi haftaya kalp atislari icin gidicem insallah endise etme sendebende dün yasadm galiba kahverengi cok az biseydi.korktm biraz oncekinde dusuk yapmistm..
Hoşgeldin aramıza. İnşallah değerin katlanır katlanır. Sağlıklı gebelik geçirirsinKizlar bende varimmmmm bendeeebiz daha yeniyiz kan tahlili verdim 112 cikti degerimiz :) insllah hepimiz saglikla aliriz kuacagimiza
Canım benimde 28 ocaktı son adet tarihim. 2 martta keseyi gördük. Değerin iyi ama. İnşallah görürsün keseyi.Kızlar bende yeni uyeyim ve anna adayıyım en son 28 ocakta regli oldum daha sonra 26 şubat gibi kahverengi alıntım geldi adet olduğunu düşündüm daha sonra evde test yaptım bayağı koyu 2 çizgi vardı 1 gün sonra doktora gittim 711.56 ydi değerim doktor 2 gün sonra yine yaptır dedi 2200 lere çıktı ama ultrasonla bakmadı 10 14 gün sonra gel dedi coook merak ediyorum kese gozukucek mi komsumda hamileydi değeri 3000 kusurlerdeydi ve doktor keseyi görmedi dış gebelikmis onun ki bende şuan meraktan çatlıyorum inşallah kesen gözükür
Bende olmadı herkesde olacak diye birşey yok zatenArkadaslar 4+2 yiz biz.. Yerlesme kanamasi yasayan oldu mu aranizda
Senin değerin kaçtı canım? Ve adetini nekadar geçmiştiCanım benimde 28 ocaktı son adet tarihim. 2 martta keseyi gördük. Değerin iyi ama. İnşallah görürsün keseyi.
Senin değerin kaçtı canım? Ve adetini nekadar geçmişti
Canım benimde 28 ocaktı son adet tarihim. 2 martta keseyi gördük. Değerin iyi ama. İnşallah görürsün keseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?