Kasim annesiyimm

Çok tesekkur ederim canım içimi rahatlatin artik beklicem çünkü her gidiş ayrı bir heyecan oluyor :) rabbim herkese nasip eder inşallah

Kizlar benim degerim 3 subat som adet tarihimdi 28 subatta 28 cikmisti hcg yarin dr a gidicem yukselmistir umarim 3000 de keseyi gorucez demisti

Adetime 2 gun varken yaptirdim 16.78 cikti ertesingun 28 cikti doktorum bu sekilde katlanarak gidecek demisti son durumu yarin ogrenicem

Benim adetim 3 gün gecikmişti test yaptığımda 1003 çıkmıştı. Testten 2 gün sonrada keseyi gördük şükür.
anladim canim benimde adeti bir gün gectiginde 158 cikmisti persembe randevum var tam bir hafta 2 gün gecmis olacak bu degerin üzerinden yani 2000-3000 küsür olmasi lazim degeirmin artiyorsa insallah ozaman kese görünür rabbim nasip ederse

Nasip olursa bende kasimda dogum yapicam. Kesem goruldu ama henuz embriyo gorulmedi benimde

Nasip olursa bende kasimda dogum yapicam. Kesem goruldu ama henuz embriyo gorulmedi benimde
senin adetin nekadar gecikti birde hcg degerin kac? Bende persembe gidecegim randevum var orda insallah görünür kese...insallah saglikla kucagin aalirsin

senin adetin nekadar gecikti birde hcg degerin kac? Bende persembe gidecegim randevum var orda insallah görünür kese...insallah saglikla kucagin aalirsin
6 gun geciktiginde gittim ben o zamN degerim 984 cikti ultrasonla bakti goremedi keseyi kistim de varmis yumurtalikta ustelik. Uc gun sonra baska bir.dr.a gittim 5 haftalikti hesaplarima gore oda vajinal ultrasonla bakti ve keseyi gordu ama ici bos iki hafta sonra gel dedi. Sagolun insallah sizde saglikla alirsiniz kucaginizA

anladim benim de bir güng ecmisti 158 cikti birdahada kan almadilar persembeye randevu verdiler. Bakalim ne cikacak insallah hersey yolundadir 5+3 olacagim insallah o gün

anladim benim de bir güng ecmisti 158 cikti birdahada kan almadilar persembeye randevu verdiler. Bakalim ne cikacak insallah hersey yolundadir 5+3 olacagim insallah o gün
Insallah. Vajinalde daha erken goruluyor.buyuk ihtimalle gorulur. Endiselenmeyin herkeste farkli aslinda gorulme haftalari

İnşallah canım sen içini rahat tut.Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…