- 5 Mart 2017
- 22
- 3
- 1
canm tebrık edıyormm :) oncelıkle dıs gebelık olsaydı bhcg duzensız artıs azalıslar gosterırdı yanılmıyosam .o yuzden endıselenme dr un 14 gun sonra kalp atıslarını duymak ıcın o kadar gec cagırmıs ama eger endıselenıyosan su an dr a gıdebılırsn kesen buyuk ıhtımalle gorunur ıcınde endıse kalmamıs olur :) bnmde dr um 14 gun sonra gel dedı kalp atıslarını duymak ıcın bn calıstıgım ıcın kese gormek ıcın gıtmeye vaktım yok mecburen 14 gun sonra gıdıcemhem kotu dusunme daha hıcbırımız keseyı gormedık ıyı dusun ıyı olsun olur mu cok tebrık edıyormm
Kese 1500 den sonra görünmezmi? Brn öyle biliyordumKizlar benim degerim 3 subat som adet tarihimdi 28 subatta 28 cikmisti hcg yarin dr a gidicem yukselmistir umarim 3000 de keseyi gorucez demisti
3000 dedi doktorum ben adete 2 gun varken ogrendimKese 1500 den sonra görünmezmi? Brn öyle biliyordum
Kan testini nezaman yaptirdin ve kac cikti? Bende sadece 158 cikti adet gününfen bir gün sonra yani3000 dedi doktorum ben adete 2 gun varken ogrendim
Senin değerin kaçtı canım? Ve adetini nekadar geçmişti
Benim adetim 3 gün gecikmişti test yaptığımda 1003 çıkmıştı. Testten 2 gün sonrada keseyi gördük şükür.Senin değerin kaçtı canım? Ve adetini nekadar geçmişti
bende yok canimMide bulantısı yaşayan varmıııı
anladim canim benimde adeti bir gün gectiginde 158 cikmisti persembe randevum var tam bir hafta 2 gün gecmis olacak bu degerin üzerinden yani 2000-3000 küsür olmasi lazim degeirmin artiyorsa insallah ozaman kese görünür rabbim nasip ederseBenim adetim 3 gün gecikmişti test yaptığımda 1003 çıkmıştı. Testten 2 gün sonrada keseyi gördük şükür.
senin adetin nekadar gecikti birde hcg degerin kac? Bende persembe gidecegim randevum var orda insallah görünür kese...insallah saglikla kucagin aalirsinNasip olursa bende kasimda dogum yapicam. Kesem goruldu ama henuz embriyo gorulmedi benimde
6 gun geciktiginde gittim ben o zamN degerim 984 cikti ultrasonla bakti goremedi keseyi kistim de varmis yumurtalikta ustelik. Uc gun sonra baska bir.dr.a gittim 5 haftalikti hesaplarima gore oda vajinal ultrasonla bakti ve keseyi gordu ama ici bos iki hafta sonra gel dedi. Sagolun insallah sizde saglikla alirsiniz kucaginizAsenin adetin nekadar gecikti birde hcg degerin kac? Bende persembe gidecegim randevum var orda insallah görünür kese...insallah saglikla kucagin aalirsin
anladim benim de bir güng ecmisti 158 cikti birdahada kan almadilar persembeye randevu verdiler. Bakalim ne cikacak insallah hersey yolundadir 5+3 olacagim insallah o gün6 gun geciktiginde gittim ben o zamN degerim 984 cikti ultrasonla bakti goremedi keseyi kistim de varmis yumurtalikta ustelik. Uc gun sonra baska bir.dr.a gittim 5 haftalikti hesaplarima gore oda vajinal ultrasonla bakti ve keseyi gordu ama ici bos iki hafta sonra gel dedi. Sagolun insallah sizde saglikla alirsiniz kucaginizA
Insallah. Vajinalde daha erken goruluyor.buyuk ihtimalle gorulur. Endiselenmeyin herkeste farkli aslinda gorulme haftalarianladim benim de bir güng ecmisti 158 cikti birdahada kan almadilar persembeye randevu verdiler. Bakalim ne cikacak insallah hersey yolundadir 5+3 olacagim insallah o gün
ben 4 hafta önce düsük yaptim o yüzden biraz korkuyorum...Insallah. Vajinalde daha erken goruluyor.buyuk ihtimalle gorulur. Endiselenmeyin herkeste farkli aslinda gorulme haftalari
Anliyorum insallah her sey yolunda gider.ben 4 hafta önce düsük yaptim o yüzden biraz korkuyorum...
İnşallah canım sen içini rahat tut.Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese.anladim canim benimde adeti bir gün gectiginde 158 cikmisti persembe randevum var tam bir hafta 2 gün gecmis olacak bu degerin üzerinden yani 2000-3000 küsür olmasi lazim degeirmin artiyorsa insallah ozaman kese görünür rabbim nasip ederse
insallah AMIN cok sagol canimİnşallah canım sen içini rahat tut.Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?