Kasim annesiyimm

arkadaslar bugun tekrar kan verdım 1650 den 3875 e yukselmıs kanım. persembe gunu kalp atıslarını duycaz ınsallah :)
cok mutluyum

Kızlar bende varım Rabbim nasip ederse kasım annesi olucam benimde cok yeni çok erken öğrendim bende 26 subatta 11.36
28 şubatta 32 4 martta 102 oldu benim adetim 3 martti şimdi 16 martta çağırdı doktor kese için sizce değerlerim düşük mu doktor adet 1 gun gecince 102 çıkması iyi dedi ama çok geç cagirdi gibi geldi bana sizce nedir durumum

hayirli olsun canm hosgeldin aramiza gayet guzel degerinin artisi herkesinki farkli farkli sen bunlari düsünme doktorun en iyisini bilir stres yapma

hayirli olsun canm hosgeldin aramiza gayet guzel degerinin artisi herkesinki farkli farkli sen bunlari düsünme doktorun en iyisini bilir stres yapma
Çok teşekkür ederim canımmmm ya çok zormuş erken ogrenmek gerçekten bide bu hormonlarla başım dertte bi çok mutluyum bi ağlamaklı korku içinde sizde var mı duygu degisimi

Çok teşekkür ederim canımmmm ya çok zormuş erken ogrenmek gerçekten bide bu hormonlarla başım dertte bi çok mutluyum bi ağlamaklı korku içinde sizde var mı duygu degisimi
pek yok bende oyle durumlar daha yeniyiz bizde 4 hafta 3 gunluguz.. Ama lekenlemelerim oluyor arada benimde bide ayakta kalinca uzun sure is yapinca sanci oluyor bu kadar simdilik

Benim de beklenen adet gunüm 4 martti ayni gibiyiz sizle

pek yok bende oyle durumlar daha yeniyiz bizde 4 hafta 3 gunluguz.. Ama lekenlemelerim oluyor arada benimde bide ayakta kalinca uzun sure is yapinca sanci oluyor bu kadar simdilik
Benimde adete 3 gun kala yerlesme kanamam oldu bi fındık büyüklüğünde kahverengi leke ve 2 gun falan sadece peceteye silince çok açık kahvemsi oldu bende çok korktum ama yerlesmeymis meğer geçti sonra çok yorma canım kendini akinti kontrolünü yap mutlaka ama kanama olmadığı sürece lekelenme çok olmazsa normalmiş ve aynen sat aynıymış nerdeyse

Hepinizin bebeği hayırlı olsun.
Ben de dün öğrendim hamile kaldığımı idrar testiyle. Cumartesi gideceğim doktora bakalım. Umarım sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirim hamileliği

Günaydın kızlar ben dun gittim dr 5.haftamdaydim kese tam olarak gozukmedi kan tahlili tekrar yaptik 4130 cikti ama bu degerde gozukmemesi normal mi ins dis gebelik degildir

Hepinizin bebeği hayırlı olsun.
Ben de dün öğrendim hamile kaldığımı idrar testiyle. Cumartesi gideceğim doktora bakalım. Umarım sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirim hamileliği
Testinin fotosunu atarmsn canm hayrli olsn bu arada

Günaydın kızlar ben dun gittim dr 5.haftamdaydim kese tam olarak gozukmedi kan tahlili tekrar yaptik 4130 cikti ama bu degerde gozukmemesi normal mi ins dis gebelik degildir
Canm karnindan baktiysa gozukmemesi normal nasil bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…